|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocenteza?
1.6.2010 13:59:57   
Mari86
Cipiiiiiiiiiiiiiiiii uz tebe sam i uz tvog malog heroja samo da znas......user posted image  user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 351
1.6.2010 14:00:21   
Pipi duga carapa
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Znam da se poradi pod nadzorom UZ to kapiram..al mislila sam da prvo odrade UZ pregled...koji obozavam da se tesim da je tako user posted image
Cipi zelim ti da za par meseci dok ti budes drzala malo zlato u narucju,meni govoris kako to nije nista i da bi svakoj zeni zbog licne sigurnost preporucila.Zelim ti da ti to bude jedno lepo iskustvo,koje ces da podelis sa namauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 352
1.6.2010 14:01:10   
gagins
Meni jesu,nekih 10 minuta je dr gledao,meni bebu pokazivao,verovatno da se malo opustim(iako sam popila bensedin pre intervencije).Kad me je bockao pratio je svo vreme bebu,a posle je opet jos 5 minuta nesto gledao.Sve u svemu najduzi UZ koji mi je ikada radjenuser posted image !

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 353
1.6.2010 14:05:09   
cipiripi
Mari, Pipi user posted image user posted image

Gagins extra user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 354
1.6.2010 14:11:24   
Dudu25
Drzim ti palceve draga, samo gledaju bebicu na monitor a na ostalo ne misli bice sve u redu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 355
1.6.2010 14:11:49   
pahulja76

a kolika je ta igla?  u cm? 

IZVORNA PORUKA: cicko

Cipi, dugacka je, ali tanka. Ali veruj mi da u ovom slucaju duzina apsolutno nista ne znaciuser posted image . Dugacka je samo da bi mogla dopreti tamo gde treba.
user posted image

prvo urade UZ, pa onda krenu da rade amnio, nisam gledala u iglu pa ne znam koliko je dugacka al ne boli, rekla sam ti da ne brines, isto je kao kada vadis krv iz vene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i jednostavno, cim ti uzmu uzorak pokusaj da zaboravis na sve t odok ne stignu rezultati, tako sam ja uradila i nisam se bespotrebno opterecivala jer sam znala da ce nalaz biti OK kao sto je i bio user posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 356
1.6.2010 14:31:11   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 357
1.6.2010 19:41:09   
cipiripi
Evo je Vasa najkomplikovanija trudnjaca (pored Pahuljeuser posted image ) sa izvestajem user posted image user posted image

Bila sam kod moje dr da se dogovorimo oko amnio za sutra uradila mi kontrolni vaginalni koji nije bas sjajan ali je ok..grlic je 1cm zatvoren i ok, kontrakcija nema!
Vaginalni UZ .. pa ovako.. beba se djilita, cese se kao da ima vaske user posted image  , butna kost je 2,1cm, precnik glave 3,8..sve odgovara i sve je kako treba...CRL 12 cm.. i sto je najvaznije vide se lepo sake (a sa Daunovce je karakteristicno da imaju skupljene sake u pesnici) a ovaj moj mali zmaj rasirio sake kao da treba da daje otisak u muriji user posted image user posted image

Elem da predjem na temu...dobila sam onaj djavo od leka "partistuten..." kako li se vec zove.. sad sam popila polovinu, zatim u 3 ujutru pijem pola.. i nastavljam na 6h nedelju posle amnio. Takodje sam primila i progesteron depo inekciju radi zastite ploda i dobila palitrex antibiotik da se zastitim od infekcije, pijem ga na 12h po dve.

Nista ne jedem i ne pijem od veceras u 22h jer ce mi dati blagi opijat a ne anesteziju jer je bebac hiperaktivan pa da budu sigurni da se nece mrdati za vreme intervencije..

Zakazano mi je sutra u 10:30, lezim 2h tamo i idem kuci..nakon toga mirovanje 2 dana... user posted image

Nadam se da je "onaj gore" uz nas dvoje user posted image

p.s. pupcanik je izmedju bebinih nogu..hm..ON misli da moze da me zezne da ne vidim pishu al vara se..znacu za 10 dana pa onda moze da se krije i stidi do mile volje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 358
1.6.2010 19:59:43   
Lilly*
Sve će to biti super Cipi user posted image Dobila si lekove, to sam i ja pila, oni će osigurati da sve prođe kako treba, ništa ne brini user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 359
1.6.2010 20:03:07   
magnetic
Cipiuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 360
1.6.2010 20:04:25   
Anoniman
Cipi,sto kazes "onaj gore" je uz vas dvoje a i mi smo,tako da nema omasajauser posted image !Ljubimo te puno i drago nam je da je sa malim hiperaktivkom sve u redu user posted image  user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 361
1.6.2010 20:24:28   
pepino
Cipi legendo,ti bas zapela da je pisonjaaaaauser posted image
Srecno vam i neka vas sutra cuva Bogooouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 362
1.6.2010 21:27:21   
lanajelena
cipi bice sve super,ja nisam dobila nista da pijem nisu mi rekli pa je sve proslo kako treba...bez brige,neznam kako je kod Vas ali kod nas te puste odmah kuci i jos te nateraju da sam nosis nalaze u deciju bolnicu (ali ti verovatno radis privatno kad su ti rezultati za deset dana)

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 363
1.6.2010 21:34:54   
Pipi duga carapa
Cipi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 364
1.6.2010 21:42:38   
JULIE
Cipika moja,drzimo fige da sve prodje kako trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 365
1.6.2010 22:13:42   
Nena81
Joj cipika ludo jedna celi dan si mi na pameti sto te nema,neki dan se ne skidas sa RR a sad te nigde navatati.
Nemoj da brigas i ja sam pila AB da se spreci infekcija, i obavezno 2h lezanje njima na oku pa moze kuci.
Nemoj da se uplasis kad vidis koliko je dugacka igla kojom vade plodovu vodu, veruj meni ne boli nista vise od obicnog vadjenja krvi iz vene. Jos ako ce da te opiju lakse tebi.
Neka vas andjeli cuvajuuser posted image

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 366
1.6.2010 22:27:15   
gagana83
Cipika user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 367
1.6.2010 23:38:37   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: Nena81

Nemoj da brigas i ja sam pila AB da se spreci infekcija, i obavezno 2h lezanje njima na oku pa moze kuci.

e to je kod ovih mojih praksa user posted image user posted image user posted image
opremila sam se..ponela palitrex,partis..blabla..nemogu mu zapamtiti ime user posted image , panadol za bol za svaki slucaj, utrogestan i fraxiparin za ne daj boze.. user posted image

ljubim vas sve odreda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 368
2.6.2010 10:56:29   
pahulja76

Evo je Vasa najkomplikovanija trudnjaca (pored Pahuljeuser posted image ) sa izvestajem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cipi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 369
2.6.2010 12:06:10   
Mari86
Cipiiiiiiiiiiii navijammm...do sada je gotovo sve jel tako devojke? user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 370
2.6.2010 12:09:17   
bebironcic
Trebalo bi da je gotovouser posted image valjda ce se Cipi javiti da nas obavestiuser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 371
2.6.2010 12:16:27   
NinaMandarina
Cipi draga user posted image user posted image user posted image . Mislim na bebu i tebe i znam da ce sve biti dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 372
2.6.2010 12:57:21   
Daca88
Cipiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kad budes mogla javi nam se kako je sve proslo.
Drzim fige za najbolje rezultateuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 373
2.6.2010 12:59:21   
Anoniman
Cipikaaaaaaaaa,kako si naaaaaaaaam,jesi li stigla svojoj kuciciiiiii? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daca88)
  Direktna veza do poruke: 374
2.6.2010 13:40:40   
Mari86
Pisala sam joj sms...kaze lezi jos uvek,jako je bolelo,kaze probila anestetik i sve osetila...
uzas je,ali ja joj kazem da je sada sve gotovo...user posted image
javice se hrabrica nasa. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here