|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocenteza?
27.5.2010 14:58:28   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

da, sve vreme gledaju na uz, meni su bila dva dr i jedna sestra.

i jedna matora sestra koja je tuda nonstop prolazila i nesto dzvanjkala user posted image

da, kao sto rece pepeljugica, svo vreme prate bebu na uz i ima ih vise, valjda sve zavisi od bolnice do bolnice, pepeljugica je bila u visegradskoj (jel takouser posted image ) a ja u frontu... mada, ja i kad idem na "obican" uz prisutno je brdo lekara kao na konzilijumu zbog moje "situacije" user posted image
sad malo i off topic, user posted image jednom su mi "upali" i studenti, mojoj sreci "nikad kraja", ionako ne znaju ni dr sta se desava i kakva je cista jos mi samo i njih 20-ak trebalo u toj malenoj prostoriji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, to ce zacas proci, neces ni primetiti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 326
27.5.2010 14:59:10   
pepeljuga
ja mislim da si u pravu sto hoces da radis. a veruj mi da nije tako strasno, stvarno. naravno nije prijatno kao i sve te stvari ali ovo bar kratko traje pa ces brzo pregrmeti i posle biti mirna user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 327
27.5.2010 15:00:16   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

Direktna veza do poruke: 328
27.5.2010 15:01:47   
pepeljuga
ja bila u gradskoj ali svejedno, svuda je valjda slicno...

eto obe smo ti u isto vreme rekle da je brzo i nije strasno tako da samo napred user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 329
27.5.2010 15:20:11   
cipiripi
Evo jedna informacija..
Sad sam zvala Helix, oni dolaze po uzorak gde god da se radi uzimanje istog, nose ga u lab i cena je 12 000 din.
Samo uzimanje plodove vode neznam koliko kosta to cu saznati naknadno.. user posted image

Direktna veza do poruke: 330
27.5.2010 15:23:02   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Evo jedna informacija..
Sad sam zvala Helix, oni dolaze po uzorak gde god da se radi uzimanje istog, nose ga u lab i cena je 12 000 din.
Samo uzimanje plodove vode neznam koliko kosta to cu saznati naknadno.. user posted image

e, cipi ti jos sve to privatno radis i placas user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 331
28.5.2010 9:05:50   
duga
drage moje,preporucena mi je amniocenteza zbog loseg dabl testa ali ja se panicno plasim.dabl mi je 1:87/bhcg~2.15mom a pappa 0.51mom.nt 1.8 a godina 35.isla sam na ultrazvuk i kazu da sve izgleda normalno a zakazala sam i 4d kod dr zivanica.tripl nisam radila a ovde kod nas se cekaju rezultati 10dana.jano kako to da dr nije hteo da ti radi uz?ja razmisljam da onda i ne pominjem ovu moju katastrofu od testa.cipi gde ces ti raditi amnio?cena je izgleda niza nego kod ostalih.sve u meni je protiv ove intervencije.ne znam zasto sam i radila taj dabl koji samo nervira i sekira mame i njihove bebe.izvinjavam se na konfuznosti.kuckam sa telefona pa mi je bas nezgodno da napisem sve sto zelim jer me i tel zeza.cemu uopste 4d kad niko nece da da garanciju d a beba nije daun i kad je uz ok?postoji toliko s6ft markera koji mogu da ukazuju na daun a opet se svi drze nepouzdanog dabla i invazivne amniocenteze

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 332
28.5.2010 12:55:06   
inataly
IZVORNA PORUKA: gagins

Ok,javi sta su ti rekli!

Dobili smo rezultate i hvala Bogu sve je u redu, zdrav dečak! user posted image

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 333
28.5.2010 12:55:56   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu inataly)
  Direktna veza do poruke: 334
28.5.2010 14:26:30   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: duga

cipi gde ces ti raditi amnio?cena je izgleda niza nego kod ostalih.

Radicu u Specijalnoj bolnici Jovanova kod dr Radulovica, on ce mi licno uzeti uzorak.
nakon uzimanja uzorka da ne bi cekala na rezultat danima, docice ljudi iz Helixlaba-genetske laboratorije, koji ce da odnesu to na analizu i bice gotovo za 24-48h.
Analiza je 12000din u Helixu, a uzimanje uzorka ne verujem da ce mi naplatiti..mozda samo UZ 3000din..

user posted image

(odgovor članu duga)
Direktna veza do poruke: 335
28.5.2010 14:45:15   
cipiripi
Samo da dodam...
Ne verujem da ce mi naplatiti jer sam kod njih radila vto koja nije uspela a user posted image sam prirodno..

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 336
1.6.2010 13:36:37   
cipiripi
Kod mene ima izmena user posted image user posted image user posted image
Prva je da amneo radim sutra u 10:30! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A druga je da me je Radulovic odgovorio od DNK analize jer kad nju rade uzimaju samo par celija i necekaju njihovu kulturu tj ne seju ih...tako da on smatra da je mnogo bolje da se voda odnese u konzilijum i da se one zaseju .. i neznam ni ja sta jos pogubljena sam totalno...
Uglavnom tad rade ispitivanje na vecem broju celija (oko 30) i po njegovom misljenju to je sigurnije..
Samo me smara sto se ceka 7-10 dana user posted image user posted image user posted image user posted image

Mada nekako imam utisak da ce bi pre proci ti dani nego ona 48h da sam predala u genetskoj lab...

Ziva nisam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 337
1.6.2010 13:38:21   
pepino
Ne daj se Cipi,bice sve ok!Jeste da je dugo kad se ceka nesto tako bitno za vas,ali vidis kako vrijeme brzo leti,sad ce to....i onda ste mirni,sta je 10-ak dana za tebe,ma nista!Ljubac

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 338
1.6.2010 13:40:43   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 339
1.6.2010 13:40:59   
Anoniman
Cpi, sad sam baš mislila na tebe. user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 340
1.6.2010 13:41:38   
cipiripi
a kolika je ta igla? user posted image user posted image user posted image user posted image u cm? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 341
1.6.2010 13:42:47   
Iva979
Boze Cipi, sta tebe nece sve snaci...
Taj malisa ce biti neki borac-genijalac!
user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 342
1.6.2010 13:43:42   
Anoniman
Mislim da ne treba da znaš previše. user posted image
Kažu da ne boli, i to je sve što treba da ti je u glavi.

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 343
1.6.2010 13:44:43   
cicko
Cipi, dugacka je, ali tanka. Ali veruj mi da u ovom slucaju duzina apsolutno nista ne znaciuser posted image . Dugacka je samo da bi mogla dopreti tamo gde treba.
user posted image

a kolika je ta igla? user posted image user posted image user posted image user posted image u cm? user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 344
1.6.2010 13:46:41   
cicko
I tasha je u pravu, ne boli!!!

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 345
1.6.2010 13:47:57   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: Tashke

Ti kao da se ne obracas Cipi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nemam ja frku od igle..nego pitam..
Cak mi je predlozeno da radim u anesteziji ali ja necu..jer mi je bez veze da 2 x u 10 dana idem u anesteziju ako posle amneo moram i serklaz da radim...

A jel prvo rade UZ kontrolni pa onda amneo ili kako????
Idem u 18h danas kod dr na pregled grlica al ne mogu da docekam da je ispitam sve ovo pa pitam vas user posted image user posted image user posted image

Pretpostavljam da boli samo taj ubod..
A s obzirom da se svako vece fiksam u stomak sa fraxiparinom..nadam se da je to neki slican osecaj user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 1.6.2010 13:48:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 346
1.6.2010 13:49:43   
lanajelena
cipi sto manje znas bolje ti je ...vadila sam plodovu vodu ali u iglu nisam smela da gledam...ali ja se bojim i krv da vadim 

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 347
1.6.2010 13:51:57   
cicko
Amnio rade pod ultrazvukom. Mila, ja nisam radila amnio, ali kazu da ni ne primetis, jer si obuzeta gledanjem bebe u monitoru.

IZVORNA PORUKA: Tashke

Ti kao da se ne obracas Cipi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nemam ja frku od igle..nego pitam..
Cak mi je predlozeno da radim u anesteziji ali ja necu..jer mi je bez veze da 2 x u 10 dana idem u anesteziju ako posle amneo moram i serklaz da radim...

A jel prvo rade UZ kontrolni pa onda amneo ili kako????
Idem u 18h danas kod dr na pregled grlica al ne mogu da docekam da je ispitam sve ovo pa pitam vas user posted image user posted image user posted image

Pretpostavljam da boli samo taj ubod..
A s obzirom da se svako vece fiksam u stomak sa fraxiparinom..nadam se da je to neki slican osecaj user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 348
1.6.2010 13:52:58   
gagins
Isto kao i LAnajelena(namerno naglaseno A),plasim se igala,ali ne bili nista vise od vadjenja krvi i nisam gledala nego sam se Bogu molila!UZ radi svo vreme dok radi intervenciju.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 349
1.6.2010 13:54:23   
cipiripi
Znam da se poradi pod nadzorom UZ to kapiram..al mislila sam da prvo odrade UZ pregled...koji obozavam da se tesim da je tako user posted image

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here