|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocenteza?
2.6.2010 13:47:34   
pepino
Pa kako tako da je boliii???user posted image Svi kazu da to nije nista????user posted image
Ali neka je gotovo,drzimo palceve,javice se kada bude mogla....
Cipiiiii....user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 376
2.6.2010 15:49:14   
Anoniman
Cipi ........ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 377
2.6.2010 15:56:35   
Anoniman
Bravoooo, Cipiiii!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 378
2.6.2010 16:09:01   
Pipi duga carapa
Cipi user posted image user posted image user posted image majstore!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 379
2.6.2010 16:16:20   
Anoniman
Cipi draga moja...To tvoje detence ima da bude drugi Tesla s obzirom kroz sta ces sve proci draga mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pipi duga carapa)
  Direktna veza do poruke: 380
2.6.2010 16:54:41   
Iva979
Cipi, kao sto si sama rekla, nadam se da je onaj gore sa vama!
Mi smo svakako uz tebe!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 381
2.6.2010 17:04:54   
lanajelena
ja nisam htela juce da je plasim ali i mene je to bolelo i osecaj je grozan...ali kad sve prodje zaboravis i to...cipi user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 382
2.6.2010 17:06:56   
diamond
Cipi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 383
2.6.2010 17:33:47   
Cvetana
Cipi, bice sve to u redu. Ljubim te !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 384
2.6.2010 17:34:29   
bembela
Cipi,zelim ti da se sto pre oporavis i zaboravis sve ruznouser posted image user posted image da nalazi budu dobri i da se opustis i uzivas u user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 385
2.6.2010 17:45:15   
dr boba
Cipiripikice, duso, nisam znala do sada....bice sve ok, videces!!! Svi smo uz tebe i tvog malog andjela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 386
2.6.2010 19:42:21   
pepino
Cipi,Cipi,Cipi,oleeeee,vidim te,pisi izvjestajjj.....!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dr boba)
Direktna veza do poruke: 387
2.6.2010 19:46:01   
cipiripi
grozno je, odvratno,uzasno boli.. i psiha mi je probila anesteziju...usred uboda pocela sam da placem..vadjenje vode je odvratno...toliko o tome..
nisam raspolozena...jako sam nervozna...rez su sutra popodne...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 388
2.6.2010 19:47:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cipiripi

grozno je, odvratno,uzasno boli.. i psiha mi je probila anesteziju...usred uboda pocela sam da placem..vadjenje vode je odvratno...toliko o tome..

Bice sve ok zeno videces...Idi popi solju toplog mleka i lezi, spavaj i ne ustaj do ujutro....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 389
2.6.2010 19:48:04   
Anoniman
Cipiiii user posted image user posted image user posted image user posted image bice sve u redu, ne brini user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 390
2.6.2010 19:50:20   
Pipi duga carapa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 391
2.6.2010 19:50:34   
pepino
Joj Cipika ne mogu vjerovati,ja sam bila ubjedjena zato sto svi kazu da nije nista da je to stvarno kao vadjenje krvi iz vene,ali ocito niko nece da kaze istinu jer boli pa nece da plase,ne daj se,opusti se sad malo,odmaraj,ugadjaj sebi,bice sve dobro!!!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 392
2.6.2010 19:57:39   
cicko
Cipi, jako mi je zao sto si tako prosla... ne znam kako su drugi prolazili bez bola...ili nisu hteli da kazu da je intervencija bolna. Nista mi nije jasno!
Hrabrice nasa, lezi i odmaraj, probaj da se opustis i odspavas. Ljubim te!

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 393
2.6.2010 19:57:42   
Anoniman
Ženo pregrmela si, prošlo je i biće sve dobro ...
Mislim na tebe! user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 394
2.6.2010 20:00:03   
Anoniman
Cipikia hrabrice,makar smo psihicki uz tebe,da nam budes jos jaca user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 395
2.6.2010 20:09:00   
cipiripi
znate sta sam sve pregurala do sad.. i tO nije apsolutno nista naspram ovoga..UZAS JEDAN!!!!!

kao prvo...sam ubod se cuje kao da iglu nabijes u koznu garnituru a samo izvacenje vode kao najjaci menstrualni grc!!!!
meni nepada napamet da lazem druge.. iskreno!

ako se odlucim za sledece dete AC radim iskljucivo u totalnoj!!

a da vam ne pricam koliko su mi podigli zivac kad su rekli da su rez za 3 nedelje...odustala sam odmah od te varijate i rekla im : "jel ste vi normalni..ja da pocnem da osecam pokrete i vi tek onda da mi kazete rezultat, ne dolazi u obzir!!!"

zvala sam ove iz helixlaba odmah su dosli po uzorak..i sutra popodne saznajemo sve pa i pol...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
2.6.2010 20:10:24   
Anoniman
Ljubavi, a zasto su oni tebi uopste i radili amnio????

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 397
2.6.2010 20:12:16   
Anoniman
Nek* si im rekla ... Bar će rezultati biti brzo gotovi i svaka čast na iskrenosti.
U majku mu , da te je tako bolelo ...

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 398
2.6.2010 20:13:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: verolino

Ljubavi, a zasto su oni tebi uopste i radili amnio????

Imaš sve u temi o double testu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 399
2.6.2010 20:15:13   
Pipi duga carapa

znate sta sam sve pregurala do sad.. i tO nije apsolutno nista naspram ovoga..UZAS JEDAN!!!!!

kao prvo...sam ubod se cuje kao da iglu nabijes u koznu garnituru a samo izvacenje vode kao najjaci menstrualni grc!!!!
meni nepada napamet da lazem druge.. iskreno!

ako se odlucim za sledece dete AC radim iskljucivo u totalnoj!!

a da vam ne pricam koliko su mi podigli zivac kad su rekli da su rez za 3 nedelje...odustala sam odmah od te varijate i rekla im : "jel ste vi normalni..ja da pocnem da osecam pokrete i vi tek onda da mi kazete rezultat, ne dolazi u obzir!!!"

zvala sam ove iz helixlaba odmah su dosli po uzorak..i sutra popodne saznajemo sve pa i pol...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here