Verus
|
Jos jedna tema koja je zamrla, i eto, mozda cu biti jedina koja pise post, a opet, svi saveti su dobrodosli Iskreno, ja mislim da ako nesto ne skontamo i ne sredimo, ja cu brzo iz ove teme u temu razvod braka. Mi uopste nemamo vremena za sebe (iako mi je mama ovde i pomaze, po 11 sati je sama sa Olijem koji je tezak za cuvanje, i ja nemam srca da odem negde uvece, nego posle posla uvek ostajem kuci i preuzimam obaveze od nje), nemamo maltene o cemu da pricamo...Ranije smo SVE radili zajedno, voznja bicikla, snowboarding, teretana, izlasci. Ja sada zaista nista drugo nemam On i ode do teretane, ode nekad da se vozi drugarima motorom (kao prosli vikend), a ja sam kreten i nikada nemam srca da odeem sama negde, IAKO mi on uvek kaze da trebam to da uradim. Jbt, ja nemam vise sta da pricam sa mm Ne znam kako da popravim situaciju...zakeram, mama mi kaze da zaista zvucim kao uciteljica, cak me je on sinoc citirao i grozno zvuci kad mu se obracam. Kaze da ne pamti kad sam ja prisla a ga zagrlim, nego mu se samo obracam da mu ser***, bilo da je to u vezi psa, macke, dece, daske za wc solju, itd u nedogled... Kako ste se vi svi drugi skontali sa mm? Kako nadjete vreme jedno za drugo? u okviru kuce? Kako uspevate da ne zakerate muzevima??? Ja sam postala totalna bitch i ne znam kako to da promenim. Ako ne budem, zaista nece biti dobro....
|