Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.10.2012 9:35:03
|
|
|
|
Modessty
|
Imamo Pepu jedno milion epizoda Sad je malo oladio s pepom inače smo ludeli od nje! Svaki dan isto Voli Lego Ninjago, Nuki, Koki (imamo disk i sva deca koja dodju kod nas ga obožavaju), Giggle bellies dva diska(pesmice na engleskom), Nodi, Tom i Džeri planiram da uzmem od brata jer on ima milion tih srtaća... Ako vam treba nešto od toga mogu da vam dam. Samo da vidim da negde podignem to da možete da skidate.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 9.12.2012 12:01:37
|
|
|
|
madre
|
poceli smo da obozavamo tarzana i malo stopalo
|
|
RE: crtani filmovi za decu 9.12.2012 12:15:27
|
|
|
|
lanajelena
|
Mia i Nindzago
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 9.12.2012 15:01:49
|
|
|
|
Snelle
|
Nama je sada favorit Mickey Mouse clubhouse! Jedino mi je žao što je na engleskom, ali opet ima to i svojih prednosti. Juče je čujem: uan, tu, fri, for! A ja je nisam učila
|
|
RE: crtani filmovi za decu 9.12.2012 15:08:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi imamo dosta epsizoda na srpskom. Obozava da gleda.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.12.2012 13:19:27
|
|
|
|
minna
|
Mi smo poceli da gledamo Disney crtace, kako svake nedelje kupujemo knjige poceo je da voli da gleda i crtace, ali samo one koje zna, tj koju smo knjigu procitali. A tu su naravno i dalje crtaci sa ultra kanala - ninjago, mia, meda carli, Lulu, lenji grad, pepa i ostali
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 25.12.2012 11:52:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma repertoar je kod svih isti mi gledamo sve sto ste naveli sem Ninjago, ja to ne volim da gledam uvek prebacim, nesto mi se nesvidjaju takvi crtaci. Stanko i Petko na prvvvom mestu pa Pokoyoo, Pepa , Meda Carli, Lulu, Lenji Grad, Timmy Time, Nuki, Mickey Mouse clubhous a jako voli lutkarke predstave i crtace s lutkama. Bas voli da gleda one Dvd-eve sto smo dobili od RR Šumska skola (predstave), dok ih nizu izlizale, sad sam ih sakrila dok ne prebacim na komp il su gotovi!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.12.2012 11:53:54 >
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 16.3.2013 13:07:19
|
|
|
|
pandina
|
Koje crtace su voleli kad su bili bebe? Ja mom kad pustim mini ultru on uopste ne gleda niti ga interesuje. Jedino kad su reklame gleda i ne trepce.Voli spicu za Dnevnik na RTS-u i spicu za seriju Ljubav i kazna. A crtaci jok. Da li je rano?
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 16.3.2013 19:19:12
|
|
|
|
sneza24
|
D u tom periodu nije gledao crtane filmove, nije ga interesovalo. Gledao je samo reklame sve do skoro 2,5 god. L isto ne gleda iako je po ceo dan upaljen tv i uvek se vrti neki crtani. Ona voli reklamu za becolino.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 7:48:43
|
|
|
|
Cindarella
|
Ni M nije bio zainteresovan za crtace u tom periodu.JEDINO sto je moglo da mu privuce paznju je onaj Gummy bear,nista vise.Tek je sa oko godinu ipo poceo da se pomalo interesuje.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 8:54:47
|
|
|
|
minnica
|
Mina gleda samo one crtaće koje im puštaju u vrtiću - Pepa Prase, Nodi, Traktor Tom. Na TV-u skoro nikad neće da ih gleda, eventualno pogleda Štrumpfove.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 8:59:24
|
|
|
|
Sanja90
|
Moja starija cerka 2,5god voli da gleda crtace tipa Lenji grad,Meda Carli,Pepe Prase,Diznijeve pogotovo Miki Mausova igraonica,bas odabrano gleda,a ja bas ne zelim da joj pustam sve i svasta samo odabrane crtace,tako da ovo sto ona gleda je sasvim ok. mada vise voli da se igra sa mladjom sekom nego da gleda crtani
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 9:03:39
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrea ima svoje omiljene: -Lovci na zmajeve(i ja ga gledam sa njom ) -Pepa Prase naravno -Spijunke i Patak Paja,njega obozava Sad sama zna da upali tv i nadje kanal koji hoce,pa kad joj se gleda ona sama nadje.I na kompijuteru isto.......
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 9:04:36
|
|
|
|
lesica
|
Puštajte deci bajke braće Grim! Lepo su odradjeni,sinhronizovani,traju po 15-20 minuta.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 10:41:13
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Ona voli reklamu za becolino. I V isto
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 10:53:15
|
|
|
|
sneza24
|
Jao pandina kad je ta reklama nema šanse da je dozoveš. Ništa ne čuje samo u tv gleda.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 11:15:00
|
|
|
|
isidora88
|
mateja voli pepu, nodija i na baby tv cuddlies na yt gleda miki mausa na srpskom
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 11:24:22
|
|
|
|
NadaR
|
Sad su nam NO1 Braca Kret i Fidelove price
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.3.2013 11:36:10
|
|
|
|
Olga75
|
oooo , Braca Kret se i kod nas gledaju i Mia i ja i moj mali poni i tako sad smo doduse gledali Shreka ( sva tri dela i onaj bozicni specijal ) do besvesti
|
|
RE: crtani filmovi za decu 18.3.2013 18:59:09
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja volim da gledam Sreka A Andrea Ledeni dob,kako ga ona zove. Imamo cd sa bajkama brace Grim,i to voli.A od svih bajki omiljena joj je Crvenkapa,nju zna celu i da prica,to je obavezno pred spavanje
|
|
RE: crtani filmovi za decu 18.3.2013 20:44:51
|
|
|
|
jovana13
|
mi smo ludeli jedno vreme samo Madagaskar 1.deo ceo znam napamet.... Sad je pocela Lenji grad ali na engleskom voli da gleda na srpskom zna sve napamet pa joj sad zanimljivo na engleskom. A voli i pepeljugu snezanu i 7 patuljaka balta obozava.....
|
|
RE: crtani filmovi za decu 18.3.2013 20:47:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Mare trenutno gleda Mašu i medveda, ruski crtani koji je fantastičan animacija je odlična.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 18.3.2013 20:51:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja Teodora se sita ismeje kad gleda Masu I medveda.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 18.3.2013 20:55:41
|
|
|
|
jovana13
|
jel zna neko gde mogu da nadjem krcka orascica na srpskom?
|
|
RE: crtani filmovi za decu 18.3.2013 21:38:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Moja Teodora se sita ismeje kad gleda Masu I medveda. Zar nije sjajan?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?