|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Crtani fimovi za decu
13.10.2013 17:47:49   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mati

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Žene gde mogu da skinem sinhronizovane dugometražne crtaće?

Hoću da skinem prvo mazu i lunju i 101 dalmatinca (mačke su striktno zabranjene)

Trco ja Mati kupujem.Kod nas ima na trafikama i kod prodavca novina,bas samo dosta nakupovali...
A inace kod nas je po ceo dan Minimax program.
Mada Mata sam pusta, sedne za lap top , zna gde je you tube i uvek ima u ponudi nesto sto mu je omiljeno i sam klikce sta hoce...

Ali ovde nema na trafikama, pogotovo ne na srpskom user posted image

ima onaj sajt, ali on je samo online i grozna je rezolucija - nemoguće da nema nigde da se skineuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 251
19.2.2014 15:49:46   
Olga75
sad gledamo Moj mali poni do besvesti user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 252
19.2.2014 16:30:01   
Mama.Veki
Moj sin je sad u fazi Traktor Tom, Pepa, Tomas i drugari i sve vezano za vozove, traktore i bagere itd.
Prosla ga je faza Pokoja, konacno.
a da, poslednjih dana i crtani nisu vise interesni samo Wheels on the bus, po 100 puta zaredom, glava me boli vise user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 253
19.2.2014 20:22:27   
NadaR
Kod nas trenutno aktuelni Transformersi robospasioci , Tom ,carobo drvo , Kung fu panda I povremeno Bibi I Tina I onaj Artur user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 254
19.2.2014 21:35:56   
Olga75
Artur je super , ja volim da pogledam i radoznalu Mimi volim isto user posted image
eee , kad si spomenula te robospasioce i to se gledam sa paznjom

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 255
19.2.2014 21:40:24   
milicicak
Kod nas aktuelni Masa i medved i Pepa... i Twinkle twinkle little stra na engleskom i japanskom, ona verzija sa zvezdom i sovom, to moze milion puta za redom user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 256
19.2.2014 21:42:20   
lesica
Mi smo u fazi Winx, Super špijunke, Braća Kret, i Džoni Test ( pojma nemam gde je to videla, skontala i šta već... uglavnom sada je to preokupacija) i da, definitivno su postali aktuelni dugomertažni crtaći.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 257
20.2.2014 8:02:17   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Olga RR

sad gledamo Moj mali poni do besvesti user posted image

uhhh vec mi ga je dosta, vec godinu dana...i sve konjice smo morali da nabavimo! Sad kad dodju drugari svi bi da ih nose kuci...user posted image

Inace sad je Naaaaj aktuelnija Mala Sirena (svaki dan bar po jednom, vec mesecima, pepeljuga, Nemo, Masa i medved moze, malo kraljevstvo i sl...ali Sirena je na prvvvvvvom mestu user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 258
20.2.2014 9:00:33   
Trcosava
Ana je trenutno u fazi Dora i Dijego (mada dijega nema), ali omiljen joj ostaje T-rex expres (ovd je vlak dinosaurov). Braća kret su isto hit, onaj Fu-Tom (ne znam kako je kod nas) - obavezno skače sa njim. Mislim da bi i ona Biba ili kako je već (ona devojčica sa nebo plavom kosom) bila pun pogodak.

Ja sam i dalje u potrazi za sinhronizovanim crtaćima. Mačke su i dalje off limit

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 259
20.2.2014 9:30:43   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ana je trenutno u fazi Dora i Dijego (mada dijega nema), ali omiljen joj ostaje T-rex expres (ovd je vlak dinosaurov). Braća kret su isto hit, onaj Fu-Tom (ne znam kako je kod nas) - obavezno skače sa njim. Mislim da bi i ona Biba ili kako je već (ona devojčica sa nebo plavom kosom) bila pun pogodak.

Ja sam i dalje u potrazi za sinhronizovanim crtaćima. Mačke su i dalje off limit

Kod nas je to Tom I carobno drvo I isto skacemo ispred tv-a user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 260
20.2.2014 9:41:53   
dijana1*
Pepa je i dalje na prvom mestu ali vec danima je nema na srpskom jeziku user posted image
A posle Pepe mornar Popaj user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 261
20.2.2014 9:50:16   
Olga75
da , Tom i carobno drvo i dreka : mamaaaa ajde da pomognes i ti user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 262
20.2.2014 9:52:46   
NadaR
I kamen na mom pojasu svijetliiii user posted image

Joj , bas mi je drago sto smo se rijesili Pepe I Nodija user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 20.2.2014 9:53:35 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 263
20.2.2014 10:00:49   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Pepa je i dalje na prvom mestu ali vec danima je nema na srpskom jeziku user posted image
A posle Pepe mornar Popaj user posted image

Nema Dijo, nema ni gomile drugih crtaća. Mm je skinuo sve epizode sa torenta pa mu puštam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 264
20.2.2014 10:04:48   
dijana1*
Thanks Ana user posted image
Moracu i ja tako. Em sto je skroz pomesao ekavicu i ijekavicu jos samo treba i treci jezik da uvede user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 265
20.2.2014 10:31:30   
Peace*
Mi familijarno gledamo Code Lyoko, ja sam zaljubljena u crtać! user posted image

Luka u principu slabo gleda crtaće, bavi se klipovima na yt a vezanim za igrice.
Marko voli da gleda još Traktor Toma, Pepu, Kralja Dinosurusa.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 266
20.2.2014 10:34:27   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Thanks Ana user posted image
Moracu i ja tako. Em sto je skroz pomesao ekavicu i ijekavicu jos samo treba i treci jezik da uvede user posted image

Ja mu puštam na engleskom ali počeo je da se buni, kaže necu pepu pih, hocu pepu pase user posted image

Peace, koji je to crtani?

Mare je gledao traktora Toma, Pocoyo, Mašu, do pre par meseci kad je otkrio pepu i od tada ga ništa drugo ne zanima user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 267
20.2.2014 10:42:24   
Peace*
CODE LYOKO
Ovo je nova varijanta, koja je pola film pola crtać.

Pre je bio skroz crtać: KLIK

< Poruku je uredio Peace* -- 20.2.2014 10:44:35 >

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 268
20.2.2014 10:59:23   
Didy
Moji jako retko gledaju crtaće. A ako gledaju, traže Diznijeve dugometražne. Imamo ih brdo, kum nam je narezao sinhronizovane na srpski. Imamo sve one plave Diznijeve knjige s bajkama, pa im se valjda zato sviđa. stefan uglavnom uzme knjigu, pa prati crtani, lista stranu za stranom kako idu scene na crtanom. user posted image
Trenutno gledaju Kralja lavova 1. 2. i 3. deo. I to traje neko vreme. Onda se uhvate nekog drugog crtanog, pa smao njega traže neko vreme. I trako u krug. user posted image

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja mu puštam na engleskom ali počeo je da se buni, kaže necu pepu pih, hocu pepu pase

Ana user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 20.2.2014 11:03:21 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 269
20.2.2014 11:09:54   
Ana RR
user posted image htedoh reći Pepa Pig user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 270
20.2.2014 11:14:55   
Didy

Hahaha, a ja sam mislila da Mare stvarno tako kaže. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 271
20.2.2014 16:12:19   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Didy

Moji jako retko gledaju crtaće. A ako gledaju, traže Diznijeve dugometražne. Imamo ih brdo, kum nam je narezao sinhronizovane na srpski. Imamo sve one plave Diznijeve knjige s bajkama, pa im se valjda zato sviđa. stefan uglavnom uzme knjigu, pa prati crtani, lista stranu za stranom kako idu scene na crtanom. user posted image
Trenutno gledaju Kralja lavova 1. 2. i 3. deo. I to traje neko vreme. Onda se uhvate nekog drugog crtanog, pa smao njega traže neko vreme. I trako u krug. user posted image

Didy, pitaj kuma di je skinuo

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 272
20.2.2014 16:40:45   
Ana RR

Ma nee, hahaha user posted image to ja ne umem da kucam user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 273
20.2.2014 19:22:47   
dijana1*

hahahaha to sam i ja pomislila kada sam procitalauser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 274
20.2.2014 19:40:17   
Trcosava
KHm i ja sam mislila da on kaže PIH! user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here