Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: crtani filmovi za decu 18.3.2013 22:10:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam njoj taj crtani pustala jos dok je bila beba. Izasla je nova epizoda. Odlican je crtani.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 18.3.2013 23:55:21
|
|
|
|
Yula
|
Pre neki dan sam naletela na taj crtac, ucinilo mi se da je ruski, ali bio mi utisan TV pa nisam sigurna. Kako god, ima li sinhronizovano na srpski? Moj Lazar od 3-4 meseca gleda decije spotice i crtace, prvo je gledao teletabise i bas im se radovao, kako se primicao prvom rodjendanu prekinuli smo sa njima jer slabo pricaju pa je presao na Traktor Toma i Miki Mausove igraonicu. Sada ima 21. mesec i gleda crtace sa Mini Ultra, Nodija, Traktor Toma, MM igraonicu, ali vidim da mu je sve to vec dosadilo... Poslednjih mesec-dva obozava Pepu Prase. Ne znam sta bih mu mogla drugo pustati a da je prikladno njegovom uzrastu?
|
|
RE: crtani filmovi za decu 19.3.2013 0:12:58
|
|
|
|
sneza24
|
David gleda Pepu, Nodija, Medu Čarlija, Paju Patka, Fifi, Traktora Toma, Ledeno doba, Toma i Džerija.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 2.6.2013 15:03:02
|
|
|
|
LORELAY1
|
Moj sin ima 2 godine i jos uvek nema strpljenja za dugometrazne crtace. Za sad su aktuelni Pepa Prase, Traktor Tom i Masa i meda. Eventualno Dora.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 2.6.2013 15:09:32
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam Andrei zabranila da gleda ultru,moze da pogleda neki crtac na mini ultri(ne sve),i na minimaksu.Zabranila sam joj zbog onih japanskih crtaca,uzasni su mi.Ne zelim da to gleda...
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 7:50:00
|
|
|
|
Olga75
|
zver je postala fan dugometraznih crtaca , nije vazno koji su da l je Barbika da l je Snezana gleda i ne trepce
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 7:52:40
|
|
|
|
NadaR
|
Milosu su trenutno omiljeni Tom i carobno drvo i Braca Kret
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 7:54:53
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zver je postala fan dugometraznih crtaca , nije vazno koji su da l je Barbika da l je Snezana gleda i ne trepce Andrea obozava ``Ledenu dob`` Pustala sam joj i Pepeljugu,Snezanu ali joj se ne svidjaju,vise voli da ih citam...
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 7:55:52
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Milosu su trenutno omiljeni Tom i carobno drvo i Braca Kret Takodje. Jos kako je mm kuci, mora da mu pomaze za caroliju, skacu li skacu...
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 7:58:33
|
|
|
|
Olga75
|
voli i bracu Kret i mali vitez Majk i Rozi ma voli crtane cudo jedno
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 8:01:18
|
|
|
|
mati
|
A braca Kret su bas poucan crtani, i ja gledam ponekad i mm... Imaju lepu radnju...
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 10:17:59
|
|
|
|
AndreaK
|
meni je simpa Traktor Tom i sav repertoar iz mog detinjstva.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 10:29:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ovo moje dete obozava crtace. Pocele je da koristi neke reci iz crtaca. Bude mi bas smesna. A kad naidje neki koji joj se ne svidja kaze ''menjaj mama. Ovaj crtani je grozan''. To je cula od mene.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 12:00:45
|
|
|
|
sanji
|
Već dva meseca imaju zabranu na dugometražne crtaće. Izludela sam dok su imale boginje sa Mačkom u čizmama i Petrom Panom 2. Ništa drugo nisu htele celih mesec dana!
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 12:03:05
|
|
|
|
pandina
|
Jedva cekam da pocne gledati crtace, jos je mali, zanima ga samo muzika i reklame.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 12:29:35
|
|
|
|
sneza24
|
David sad gleda i Pink pantera. A on ga zove pink pank A Lana sem reklame za Becolino voli i reklamu za Barni ovu novu.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 10.6.2013 13:38:01
|
|
|
|
Modessty
|
Kod nas se trenutno gleda Minimax tv i to najviše: Vitez Majk, Braća Kret, sad je počeo novi crtani Ratnik Kišna kap, pa onda Tomas, ma ne mogu svega ni da se setim. Imamo dugometražne Diznijeve: Mač u kamenu i Kralj lav. Obožava ih jer ima i knjigice. Sad nam traži Robin Huda. A kralja lava gleda prvi deo crtanog, pa preskoči deo kad Mufasa umire, pa onda gleda kad se mali lavić sretne sa onim prasetom i onom drugom životinjicom.
|
|
RE: crtići za dvogodišnjaka 10.6.2013 22:59:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Ako Bog da imam dete/decu, prosto ne znam šta se sada gleda, tako bih volela star crtićeeee
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 15.7.2013 14:28:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Prosli smo fazu Dinosaurusa sad gledamo "Moj mali poni" i po ceo dan rice po kuci, ima vec nekoliko konjica iz kinder jaja, onda one Fily konjice a ima i par oih gumenih...sad skupljamo redom boje jutros smo isli da trazimo Sarlotu po kinezima... plavog
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 15.7.2013 14:32:08 >
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 13.10.2013 9:35:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Žene gde mogu da skinem sinhronizovane dugometražne crtaće? Hoću da skinem prvo mazu i lunju i 101 dalmatinca (mačke su striktno zabranjene)
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 13.10.2013 16:05:33
|
|
|
|
NadaR
|
Kod nas je trenutno aktuelan Majmun Dzordz
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 13.10.2013 16:23:05
|
|
|
|
lesica
|
Čudesna šuma To nam je hit sada
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 13.10.2013 16:34:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Vuk je tek pre mesec-mesec ipo poceo da gleda crtane filmive. Tj. gleda samo Pepu i nista drugo ga ne zanima. Samo sto sada vodimo borbu, on bi da stalno gleda a ja mu ne dozvoljavam. Dete se opasno navuklo
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 13.10.2013 16:39:39
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Žene gde mogu da skinem sinhronizovane dugometražne crtaće? Hoću da skinem prvo mazu i lunju i 101 dalmatinca (mačke su striktno zabranjene) Trco ja Mati kupujem.Kod nas ima na trafikama i kod prodavca novina,bas samo dosta nakupovali... A inace kod nas je po ceo dan Minimax program. Mada Mata sam pusta, sedne za lap top , zna gde je you tube i uvek ima u ponudi nesto sto mu je omiljeno i sam klikce sta hoce...
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 13.10.2013 16:42:28
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Vuk je tek pre mesec-mesec ipo poceo da gleda crtane filmive. Tj. gleda samo Pepu i nista drugo ga ne zanima. Samo sto sada vodimo borbu, on bi da stalno gleda a ja mu ne dozvoljavam. Dete se opasno navuklo Srecom , pregurali smo taj Pepa period . Cim je spazim na tv-u mijenjam kanal . Sto je previse ,previse je.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?