Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 9:16:02
|
|
|
|
Modessty
|
još jesenas smo od prijatelja dobili crtani Koki. Fenomenalan je. Probala sam da nadjem na net-u ali nema. Priča je o maloj koki koja ima najboljeg drugara pačeta. Nema govora, tj govor je mimika i "koki ko ko ko.." I mnogo su slatki. A decu uče da treba da dele igračke, da ne jdeu slatkiše pre ručka jer može da ih boli stomak, kako da se izbore sa grubijanima na igralištu, itd. Danilo ga obožava.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 9:37:59
|
|
|
|
Snelle
|
Pisala sam pre par meseci za crtani pod nazivom Uki (ima ga na you tube-u). Grafika je odlična, boje....ali mi se ne sviđa što ništa ne pričaju, s vremena na vreme kažu nešto tipa: Aaaaa, aha! Ne znam da li grešim, ali ne volim kad ga gleda, posebno što tek razvija govor.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 9:44:52
|
|
|
|
New Mom
|
KL je glavni fan Pepe (isprala nam je mozak sa time ), ali tu su još i Rori, Timmy time. U poslednje vreme voli na Minimaxu da gleda neki T-Rex expres (ili tako nešto).
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 9:45:05
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam pre neki dan pisala da je L hipnotisana sa Shaun the Sheep. Ajd ona nego i mi smo Ima ga na yt-u a moze da se nadje i da se skine.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 9:49:26
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom U poslednje vreme voli na Minimaxu da gleda neki T-Rex expres (ili tako nešto). Baš tako se zove. I mi ga volimo. Sviđa mi se što je edukativnog karaktera, mada su one premale da bi išta skontale, ali zato je mama mnogo toga o dinosaurusima naučila
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 9:51:29
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Sviđa mi se što je edukativnog karaktera, mada su one premale da bi išta skontale, ali zato je mama mnogo toga o dinosaurusima naučila Isto. Čak sam smarala mm kako je dobar (ja nastavim da ga gledam i kad KL prestane).
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 9:53:50
|
|
|
|
Olga75
|
i Zver voli Tireks ekspres i peva : sta to voli moja tibaaa , moja tiba voli puno ribaaa i smarala nas je zasto nema vise dinosaurusa i gde su i kako su mogli bas sviiiii da nestanu , kako to da nije ostao ni jedan mali malecni a ptice i reptili nikako nisu mogli da budu i nastanu od dinosaurusa bore se u njoj kreacionista i evolucionista
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 9:57:31
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR bore se u njoj kreacionista i evolucionista Mi još (hvala Bogu) ne kontamo dovoljno to da bi smarali sa podpitanjima.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 10:02:03
|
|
|
|
Snelle
|
I glavna rečenica: "Imam hipotezu"
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.6.2012 18:07:04
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrea obozava Tom&Jery,voli i Ledeno doba,kad joj pustim odgleda ceo,i ja obavezno sa njom Pustam joj i Strumfove.a na tv-u gleda Dzoni test,Patka Paju,Nindzago,atomik Beti valjda se tako zove
|
|
RE: crtani filmovi za decu 7.8.2012 7:44:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lesica Ja sam pre neki dan pisala da je L hipnotisana sa Shaun the Sheep. Ajd ona nego i mi smo Ima ga na yt-u a moze da se nadje i da se skine. Mm i ja skinuli sve još pre nego što se Žaba rodila. Oboje smo navučeni. Žaba najviće voli Big Bugs Band i Mr Snail na BabyTV-u.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 11.8.2012 18:12:05
|
|
|
|
Olga75
|
trenutni favoriti su : Marta , pas koji govori i radoznali Dzordz iskreno i ja ih gledam
|
|
RE: crtani filmovi za decu 19.8.2012 21:27:33
|
|
|
|
LillyT
|
Lara je sada prevazišla Pepu (fala bogu), sada je glavni fan Lenjog grada, a voli i Martu. U principu, ona ne gleda crtani od početka do kraja, nego crtani ide, ona/mi se igramo, baci pogled, odigra uz muziku i to je to, ali bitno je da ga crtani bude pušten. I voli Super špijunke (valjda se tako zovu), to smo pogledale prošli vikend zajedno.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 19.8.2012 21:48:16
|
|
|
|
minavb
|
Mi sad vrtimo Na slovo na slovo i Kolibri. Pepa i ostalo ga uopste ne zanima.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 19.8.2012 22:34:51
|
|
|
|
cockic
|
mi ne gledamo ni jedan crtac tj. tv ne gleda ni dve sekunde.za sad nece,sta bi dala da bar hoce 30 min dnevno da sedi i gleda ali nece. lena gleda za sad vise od njega nekih 5 min hoce da sedi i gleda ali vise ne ni ona nisu odusevljeni tv-om moj peka jeste samo da ga pali i gasi kad mu zasmeta ako je dugo upaljen.
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 20.8.2012 9:28:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Koji je to Marta pas crtani
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 20.8.2012 9:31:54
|
|
|
|
Olga75
|
Marta pas koji govori ide na minimaxu pocela je da govori jer su slova iz supe greskom na putu iz njenog stomaka dospela do mozga i sad ona : prica i pita i savetuje i..... ( zamisli da pevam 0
|
|
RE: crtani filmovi za decu 20.8.2012 9:33:30
|
|
|
|
Anoniman
|
greskom ahahah
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 8.10.2012 22:23:13
|
|
|
|
madre
|
pre petnaestak dana su poceli da ga zanimaju i drugi crtaci pored pepe jako mu se svidja malo kraljevstvo. hoce da pogleda i nodija i crtaci na minimaxu uspeju da mu skrenu paznju, neki sa konjicima i neki sa dinosaurusima, ne znam kako se zovu
< Poruku je uredio madre -- 8.10.2012 22:28:10 >
|
|
RE: crtani filmovi za decu 9.10.2012 9:03:05
|
|
|
|
lesica
|
Kod Lenke su aktuelni diznijevi crtani filmovi,oni "matori" sa starim sinhronizacijama koje smo i mi gledali, Dusko Dugousko,Tom i Dzeri. Ostali su joj izgleda postali dosadni.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 9.10.2012 9:03:10
|
|
|
|
Lu
|
Ogi i žohari, ja ga obožavam Garfild, moj drugi fan Ma gleda on svašta ali ne više tako često, možda sad kad stigne zima pa se zavučemo u kuću.
|
|
RE: crtani filmovi za decu 9.10.2012 9:06:04
|
|
|
|
NadaR
|
Trenutno Looney tunes i Garfild su nam favoriti . Gleda i onog novog Nodija sto uci engleski . Bice frke sada kad zazimi pa se zabijemo u kucu .
|
|
RE: crtani filmovi za decu 16.10.2012 17:26:22
|
|
|
|
MarijaBg
|
Gde mogu da skinem Peppa prase sinhronizovan na srpskom? Inace, tek se pre neki dan zainteresovala za crtani, ja joj vec neko vreme pustam sve i svasta, ona mi kao trazi da joj pustim citata (crtani) i odgleda celih 15 sekundi, a Peppu evo vec nekoliko dana prati i po 2 epizode zaredom. Danas mi je trazila: Mama puti citata pase, ja jedva nasla, ima da se gleda online, ali download nigde
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.10.2012 9:22:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Kod Lenke su aktuelni diznijevi crtani filmovi,oni "matori" sa starim sinhronizacijama koje smo i mi gledali, Dusko Dugousko,Tom i Dzeri. Ostali su joj izgleda postali dosadni. I kod P je tako Voli i cipelice i brzog gonzalesa
|
|
|
|
RE: crtani filmovi za decu 17.10.2012 9:25:01
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Gde mogu da skinem Peppa prase sinhronizovan na srpskom? Inace, tek se pre neki dan zainteresovala za crtani, ja joj vec neko vreme pustam sve i svasta, ona mi kao trazi da joj pustim citata (crtani) i odgleda celih 15 sekundi, a Peppu evo vec nekoliko dana prati i po 2 epizode zaredom. Danas mi je trazila: Mama puti citata pase, ja jedva nasla, ima da se gleda online, ali download nigde Npr. KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?