Pipi duga carapa -> RE: Da li biste usvojili dete (14.5.2010 0:40:41)
|
Divim se ljudima koji su usvojili dete i smatram da je to veoma humano,ja imam dve sestre koje su moji roditelji odgajili [one su mi po rodbinskoj liniji sestre od strica ali otac im je umro kad su bile male,a majka se preudala},starije su od mene jedna 10,a druga 9 godina,volim ih kao da su mi rodjene sto sam i mislila dok nisam dovoljno,odrasla....ali ja nikada ne bih mogla da usvojim dete.Ovo nije ishitrena odluka,ja i mm posle deset godina braka nikad nismo bili za tu opciju.Zato sto se bojim ,da ta majka sigurno nije normalna kad je ostavila svoje dete,jer to ne radi ni zivotinja.I psa kad uzimam trzim pedigre,ne zbog cacova,vec zbog toga sto se bojim da mu roditelji nisu agresivni...I drugo velika sam kukavica,uvek sam se bojala one kletve'Da Bog da imao pa nemao'.Idemo od predpostavke da su roditelji normalni,ali srednjoskolci i prinudjeni su od strane roditelja da daju dete na usvajanje i zamisli situacije,posle deset,petnaest godina pojavi se bioloska majka i trezi da vidi dete,kako da joj ne dozvolim pa i ja sam zelela da budem majka,kako sada njoj to da uskratim,ako joj je to neko ranije uskratio,a krv nije voda i dete pozeli da ode sa majkom,pa je bih umrla.Nisam mazohista i zato ne smem ovo sebi da dozvolim,da kukavica sam....Ne mogu to bih me ubilo....
|
|
|
|