minavb -> RE: Da li biste usvojili dete (11.1.2010 14:42:27)
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: minavb Dete koje usvojite je vase, nije tudje. Ono je VASE! I moram da ponovim posto ocito ne citate pazljivo postove. Lopovluk, narkomanija, alkoholizam, sklonost ka kriminalu, to se NE NASLEDJUJE!!! Ove osobine i sklonosti se razvijaju samo pod uticajem sredine, zato se i kaze da iver ne pada daleko od klade. Ako ste vi ta klada, iver ce biti slican vama, zar ne? .. mina draga.........mene najmanje brinu ti poroci kojima sutra i moje rođeno dete može da podlegne.... ... geni ženo, kapiraš...? I šta ti znaš kako će ono sutra da reaguje kada odraste kada te pošalje u p.m samo zato što mu se nešto kvrcnulo i pored tvog mukotrpnog truda i ljubavi s kojom si ga vaspitavala sve te godine? reci me, ne bi pomislila.... kada bi te zaista uvredilo, onako, pravo.... kad sam te i ... ko zna čiji si... tako mi i treba...? Kako bi se ti osetila, kako bi se ono osetilo? ...svom bi oprostila svakakve stvari jer majka prašta sve... ono je tvoja krv! Svi smo mi samo ljudi sa manama i vrlinama kojima se česton remeti balans. ... jako sam realna ponavljam još jednom.... oni koji čitaju pažljivo postove primetiće da sam to već jednom rekla. Isto tako i tvoje moze da te otera u p.m. zato sto mu je nesto kvrcnulo u glavi i pored tvog mukotrpnogr tuda i... Isto tako i tvoje moze da te uvredi, da te ugrize za srce da puknes od muke, bez obzira sto je tvoja krv. Kako ga vaspitas, u kakvom okruzenju raste, takvo ce biti , bilo da je tvoje ili da ga je neko drugi rodio. Ako se druzi sa klincima koji vole da puse travu, probace i ono bez obzira da li si ga ti rodila ili ne. Ako njegov najbolji drug mami kaze "Ne seri kevo" , reci ce i tebi tvoje bez obzira da li si ga rodila ili ne.... Ja sam tako vaspitana, svi su mi ljudi isti, pa tako bi i na decu gledala isto. I azijata da usvojim, moje je i tacka!!!
|
|
|
|