marketing RR -> RE: Česnica (6.1.2022 6:05:49)
|
Anči, ako možeš, napiši mi molim te tačan recept, kako praviš, sa jogurtom česnicu - pogaču. Hvala ti[sm=smiley27.gif] IZVORNA PORUKA: Ana RR Suzi, umesto vode stavi jogurt i stavi samo žumance u testo, videćeš kako će biti lepa. Testo sa jogurtom je savršeno. I meni je lepše sa uljem ili rastopljenom masti. Ja sam mesila ružu, nešto mi se baš jela. Toliko je bila lepa, sva se razlistala, da smo skoro samo nju jeli [sm=smiley36.gif] sveki našla paricu. Evo sličica: [img]https://i.postimg.cc/bDgrmr3d/20190107-144234.jpg[/img] IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja i dalje pravim po ovom receptu, i ispadne savršena, ne mogu da diiiišeeem koliko sam je pojela. Samo standardno, stavim maslac umesto margarina i umesto vode, do punih pola litre mleka. Sava je ukrašavao, mesio je kuglice 2 sata, i baš su ukusne čak i one [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Bibilib Evo mog recepta za dragu Dunju. 250 ml.mlakog mleka 250 ml.mlake vode 1 kasicica secera i 1 kocka kvasca to se podmesi sa malo brasna i saceka da stase,zatim se dodaje 2 kasicice so 1 razmuceno jaje i oko 100 gr.otopljenog margarina i ostatak brasna dok se ne dobije glatka smesa (oko 1 kg.) Izdvojite koliko vam je potrebno za cesnicu a ostatkom ukrasavajte. Trenutno nemam bas ni jednu sliku koju bih vam pokazala.... A zaboravila sam jos da kazem da cesnicu premazete zumancetom [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|