dunja RR -> RE: Česnica (9.1.2015 0:46:57)
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Evo mog recepta za dragu Dunju. 250 ml.mlakog mleka 250 ml.mlake vode 1 kasicica secera i 1 kocka kvasca to se podmesi sa malo brasna i saceka da stase,zatim se dodaje 2 kasicice so 1 razmuceno jaje i oko 100 gr.otopljenog margarina i ostatak brasna dok se ne dobije glatka smesa (oko 1 kg.) Izdvojite koliko vam je potrebno za cesnicu a ostatkom ukrasavajte. Trenutno nemam bas ni jednu sliku koju bih vam pokazala.... A zaboravila sam jos da kazem da cesnicu premazete zumancetom [sm=smiley36.gif] Bibi, hvala ti! Pravila sam po tvom receptu (samo sam stavila svih 1/2 l mleka, nisam vodu) a ukrasila po Isidorinom, ispala je super ukusna. Nisam imala vremena da pažljivije ukrasim, jer je bebac zahtevao pažnju, sledeći će put će biti bolje, ali i sada sam zadovoljna :) Paricu još niko nije pronašao, drvce od Badnjaka našao mm. Na slici je neko čalabrcnuo već ;) P.S. stavih sada recept u C kuhinju, ali zaboravih da napišem By Bibilib, a planirala sam, zaboravih, ne zamerite :( ... [img]http://www.dodaj.rs/f/z/5n/4X0i2pZ1/dscn3359.jpg[/img]
|
|
|
|