|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
20.4.2010 12:31:52   
nolinica
Meni je drugi ciklus kako pijem. Prvi put pila od 4dc (čini mi se) 5*2 tablete. Ovaj mesec od 5dc 6 dana po 2 tabletice. Sve to bez nekih prethodnih detaljnih analiza, što mene izluđuje, ali on kaže da ne treba. Samo osnovne hormone i hsg radila.

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1051
20.4.2010 12:46:39   
zvezdica009
poslala sam ti pp user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 1052
20.4.2010 13:51:42   
Zoka81

IZVORNA PORUKA: daca77

Draga, mislim da je sve u redu...po jednoj mojoj dr, folikul puca kada dostigne 25mm-to je kao skolski primer, ali ipak je to individualna stvar....zatrudne mnoge i sa folikulima ispod 20mm

To je istina , jer meni ni juedan folikul nije bio veci od 17mm i dr mi je rekao da nece biti ni tog meseca nista kad ja posle par nedelja saznala da sam u 6 nedelji trudnoce. On se zacudio pravo kad sam otisla kod njega ali eto cuda se desavaju cesto i zato cure opustite se samo i lupajte toliko glavom. Dokle god sam se time optericivala nisam ostala trudna kada su mi u glavi bili drugi problemi kao svadba kod mene u to vreme eto bebe sad pa sad.
Samo se opustite molim vas, videcete brzo rezultate.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1053
20.4.2010 14:05:12   
zvezdica009
zokooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image vazi user posted image evo sad user posted image user posted image da se opustim i sledeceg meseca javljam da sam user posted image ma necu vise da razmisljam o folikulima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 1054
20.4.2010 15:04:07   
nolinica
Zoko, nije ti ta loša, udati se i zabaviti se malo oko toga...Sve reko, važnija mi je beba od udaje! user posted image

Direktna veza do poruke: 1055
20.4.2010 15:30:18   
Sanjica26 RR
Ma, rekoh ja zvezdici nema nista od mozganja.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 1056
21.4.2010 7:17:22   
zvezdica009
zene samo da vas obavestim da mislim da mi je juce puko folikul user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1057
21.4.2010 7:32:27   
daca77
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

zene samo da vas obavestim da mislim da mi je juce puko folikul user posted image

Superuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1058
22.4.2010 8:42:18   
zvezdica009
bila sam juce kod dr, sve je u redu, pukli su folikuli, sad samo da cekamo...jedino mi nije jasno sto mi je rekla da mutimo i dalje jos do subote user posted image mislim nije nama tesko ali ako su pukli u cemu je fora user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1059
22.4.2010 9:49:32   
nolinica
Bravo!!!! user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1060
27.4.2010 7:59:07   
daca77
Juce sam bila na UZ, folikul 22x19mm, a 11dc je bio...sinoc smo muckali, a jutros mi baz.T skocila za 0,32C...Dr mi je rekao da danas pravim pauzu, a sutra ponovo UZ i postkoitalni testuser posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 1061
27.4.2010 8:43:06   
zvezdica009
ne pravi pauzu nego i danas navalite user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1062
27.4.2010 9:21:53   
daca77
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

ne pravi pauzu nego i danas navalite user posted image

Stvarno ne znam, sta da radim?user posted image
Evo, bas ima belanceta...ali, sutra ko zna koliko ce biti spermica, nakon 2 dana uzastopnog mucenja

Direktna veza do poruke: 1063
27.4.2010 17:33:50   
cipiripi
Bice..treba Vam 1 komad user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1064
28.4.2010 7:32:56   
daca77
Nista od muckanja, sinoc...od 17h su krenulu uzasni bolovi u predelu levog jajnika, pa mi nije bilo ni do cega, a kamoli do muckanjauser posted image
Danas treba ponoviti UZ i uraditi postkoitalni test...
mm se bas uspanicio i kaze da odlozimo ovaj test...ne ide se ni meni, iskreno...ali, kada se mora...user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1065
14.5.2010 23:24:05   
Veca77
Bila sam danas na folikulometriji:
folikul na desnom jajniku 21mm
endometrijum pravilan 9mm

Dr je rekla da sutra mutimo!!! user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1066
14.5.2010 23:25:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Veca77

Dr je rekla da sutra mutimo!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image i smuckajte nesto lepo

(odgovor članu Veca77)
  Direktna veza do poruke: 1067
14.5.2010 23:27:22   
Veca77
Potrudicemo se!!!! user posted image user posted image user posted image
Bice nam bas aktivan vikend! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1068
14.5.2010 23:35:05   
cipiripi

ako ne dodjes na okuljanje oprastam ti user posted image user posted image user posted image
a i ako ti cure spermici niz nogu na okupljanju opet ti oprastam user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1069
16.5.2010 16:46:19   
Veca77

IZVORNA PORUKA: cipiripi

ako ne dodjes na okuljanje oprastam ti user posted image user posted image user posted image
a i ako ti cure spermici niz nogu na okupljanju opet ti oprastam user posted image user posted image user posted image

Vidis da sam sve podredila okupljanju!!! Al'zato mi sad sve c........ (bili smo vredni i juce i danas) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1070
17.5.2010 9:06:28   
Mari86
IZVORNA PORUKA: cipiripi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaoooo... user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1071
17.5.2010 12:18:18   
kokoloko
Devojke,žene, sapatnice...... Jedno pitanje. Da li folikuli pucaju uvek u isti dan ciklusa. kako sam to samo glupo rekla. MIslim, ako sam pratila folikule jedan mesec, i ustanovila kada su pukli, da li to znači da mi je ovulacija i sledeći mesec u isto vreme ili ne?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1072
17.5.2010 12:21:10   
Suncicabg
Ne mora biti isti dan.  Ali kapiram da bude u par dana. Mada normalno je i da O preskoci jedan ciklus

< Poruku je uredio Suncicabg -- 17.5.2010 12:22:06 >

(odgovor članu kokoloko)
Direktna veza do poruke: 1073
17.5.2010 12:21:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kokoloko

Devojke,žene, sapatnice...... Jedno pitanje. Da li folikuli pucaju uvek u isti dan ciklusa. kako sam to samo glupo rekla. MIslim, ako sam pratila folikule jedan mesec, i ustanovila kada su pukli, da li to znači da mi je ovulacija i sledeći mesec u isto vreme ili ne?

Ne, draga... procitaj celu temu pa ces videti, ako imas vremena... user posted image

(odgovor članu kokoloko)
  Direktna veza do poruke: 1074
17.5.2010 12:22:52   
Dudu25
Draga kod svakog je drugacije,ako ti je ovog O bila 12 ne znaci da ce i sledeceg mora biti isti dan,a ti bi mogla najbolje da znas za tvoje tijelo jer sve zavisi dali osecas sto kad ti je O tj kad ti pukne folikul, ili najbolje je da pratis svaki mjesec kod dr, ili da pratis 3-4 puta ili manje pa znaces sama kad ti je tacno pukao

user posted image

(odgovor članu kokoloko)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here