Hristinica -> RE: Pretrage i hormonska terapija (18.8.2011 15:31:06)
|
Vec sam u Crticama[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif] Axa,ti si posle trudnoce dobila hipotir. Joj ja sam nesto mnogo uplasena zbog svega toga.. a meni je ginekolog skoro rekla da nema svaka menstruacija ovulaciju i da mozes imati ovulaciju i ako ti npr. dugo kasni[sm=zmeden2.gif][sm=smiley29.gif]Ali mi smo se tek skoro odlucili za decu, a godinu dana u braku, tako da mi je rano za neke prognoze, ali ,rekoh, pesimista u dusi, sta cu[sm=smiley15.gif] Cekam da dobijem, pa da radim sve te hormone koje mi je ginekolog dala..pa onda da mi utvrdi koliki je poblem[sm=smiley13.gif] A jel ti nesto sada preduzimas oko menstruacija i zatrudnjivanja?[sm=jezicek.gif] Jesu li ti utvrdili zbog cega imas neredovne menstruacije? meni su i pre hipotiroze bile neredovne, neki kazu d a se ne zna uzrok, neki da zbog variranja u kilazi, jer sam sklona debljanju [sm=smiley7.gif] pa sam stalno na nekom redukovanom nacinu ishrane, a nekad se opustim i postanem [sm=sloncek.gif] bas ovakav slonic[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|