Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 13:36:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Dakle, ja sam jos u folikulskoj fazi. Estradiol 97.3 (18-147) Ja mislim da je ovo jedna lepa jajna celija i da se endometrijum fino zadebljava bravo Verka! Sad red uživancije, red mućkanja, red sudžuka i da lepo iskoristiš tu jajnu ćeliju!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 13:40:20
|
|
|
|
moja ciklama
|
odlično Verolino!
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 14:40:17
|
|
|
|
cvrcak 81
|
Moj amh stigo danas 0.92 rf(0.5-5.3) Jel treba da se brinem?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 14:57:34
|
|
|
|
nina26
|
Ne treba Procitaj sta sam pisala Verki, u temi smanjene rezerve, tako nesto.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 16:25:11
|
|
|
|
cvrcak 81
|
Nasla sam i procitala,hvala ti
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 16:43:00
|
|
|
|
nina26
|
Nema na cemu tu smo da pomognemo, ako te zanima nesto pitaj na onoj temi slobodno
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 21:34:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: blum hvala vam na savjetma i podrsci . imam zakazano kod endokrinologa u ponedeljak pa vam javljam sta se desava da moete uporediti kako sad iscitavam po netu ta vrijednost tsh nije nikako mogao biti slucajnost. uffffff kako sam zbunjena da ga sad izmjerim koliki bi tek bio verolini cestitam na nalazima Macko moja, nemoj da mi se brines...neke zene ga vec za mesec dana dovedu u red....I onda pijes isti lekic i u trudnoci-UOPSTE NE STETI BEBI.... evo grlim tebe ja ...Bice to sve ok....u prolece iduce godine cemo da se cepimo u porodjajnoj sali
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:18:50
|
|
|
|
blum
|
Hocemo , hocemo ima da nastane guzva u porodilistima , uvrnuto ali ja bi bila sretna da mi kazu to je problem da znam sta da lijecim a nije kao sad sto mi ponavljaju sa vama je sve u redu to kad mi kazu kosa mi se digne na glavi. jesuli tikvice bile po na meniju danas
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:20:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne...Lidija lenchuga se nije ni pojavila, a ja od gladi pala u nesvest Naravno da je bitno naci problem..
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:23:32
|
|
|
|
tatjan@
|
Joj Verka mnogo si mi pomogla, ima sve to da uradim.. pa mi prvo ti tumacis nalaze a onda doktor, da znam sa kojih strana da ga napadnem Gledala sam sad grafove od prosle godine.. BT mi je isto bila niza leti a mozda zato sto leti spavam otkrivena?? Tokom cele godine je bt u fol. fazi oko 36.4 a u lut. fazi 36.8.. A jun, jul, august je odnos 36.2 i 36.6. Joj sto ja necu sve proveravati, ali sve za bebicu Sta ti mislis zasto se u dve godine ciklus moze poremetiti? Ne osecam se lose, nemam nikakvih tegoba, ciklusi su mi redovni i u granicama normale (sto se duzine tice), zbog cega bi ja sad odjednom mogla dobiti neki problem sa hormonima, sta je tome uzrok? Bas sam zbunjena
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:26:42
|
|
|
|
tatjan@
|
E da jos nesto, da li vi ove pretrage radite u privatnim laboratorijama ili drzavnoj? Koliko to kosta otprilike u privatnoj? Ja mogu dobiti uput i za drzavnu, samo ne znam da li oni to sve rade (mislim na Novi Sad-higijenski zavod tacnije).
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:27:22
|
|
|
|
Anoniman
|
E to vec ne znam maco... Daj uradi te hormone, pa cemo videti sta dalje... Ja sam imala cikluse sa skracenom lut fazom pa su mi hormoni ok.. Ko zna sta se moze sve desiti u jednom mesecnom ciklusu
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:28:22
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ne...Lidija lenchuga se nije ni pojavila, a ja od gladi pala u nesvest Naravno da je bitno naci problem.. xaxaxaxaxaxa... Evo ti onda da mi se vratis u svijest
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:29:55
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:30:08
|
|
|
|
GRGA
|
Tatjana ,,,hormoni otprilike kostaju 8.000-znam jer sam ja skoro pitala...cena je strasna:(((
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:33:27
|
|
|
|
tatjan@
|
Meni 12 meseci unazad lut faza seta izmedju 6-10 dana, nikad ni dan duze a ranije je bila 12-16
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:35:54
|
|
|
|
GRGA
|
Tatjana pa kako ne mozes uzeti uput..A stos e tice uputa da ti mozda ne daju,,ja sutra idem da probam uzeti uput ako mi ne daju bice veselo.........Odradi hormone....obavezno
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:37:24
|
|
|
|
tatjan@
|
Grga hvala na informaciji brate mili cena je grozna.. ja cu uraditi sve sta mogu drzavno, pitacu moju tetku da mi izvadi krv, ona radi na hematologiji. Pa mi posalje u higijenski.. uh samo da rade sto vise hormona
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:45:13
|
|
|
|
GRGA
|
Zenska nema na cemu...........meni je moja dr rekla uzmi uput i pravac Bg jer ne rade hormone sve ...........Medjutim ja hajde da proverim cenu............reko mozda da se ne zezam da dolazim u Bg odradim privatno kada mi rekli da neki kostaju i po 650 ,,,i po 1200???I eto cena je da padnes ,,uzmi upute i u Bg jer ako nisi iz Bg -a ne rade sve analize!!! Na zalost tako je!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:49:31
|
|
|
|
tatjan@
|
Pa provericu ja to sve i bas cu vam reci ovde. t3 t4 i tsh sigurno rade, progesteron takodje a za ostalo cu da pitam.
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:50:22
|
|
|
|
GRGA
|
Pa da oni jedan deo rade ali nesve!!!Bas proveri pa nam kazi !1
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 13.7.2011 22:52:36
|
|
|
|
degu
|
tatjan@ mislim da u NS-u rade sve hormone na poliklinici ili Kliničkom Centru Vojvodine, ako si iz NS-a otiđi tamo i pitaj, ali mislim da se zakazuje. Znam da je mene ranije Dr upućivao tamo, a da meni nešto nije odgovaralo, pa sam privatno radila. A mislim da i na Betaniji može, samo ti treba uput i za jedno i za drugo.
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 14.7.2011 8:24:18
|
|
|
|
tatjan@
|
E bas ti hvala Degu, onda mi nece biti nikakav problem. Tetka mi radi u Klinickom centru a i mama je tamo donedavno radila, pa imaju valjda neke veze da me poguraju malo. Ja mislim da to ide sve u Higijenski, znam koliko mi je mama pricala da svaki dan mora da nosi uzorke tamo.. Jel uput od doktora opste prakse ili od ginekologa? Za K. centar bi valjda mogao od doktora opste.. posto se bas ne mirisem sa ovim mojim ginekologom iz d.z.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Koje ime NimfaKoje ime je najlepse?Katarina (
36%)
Petra (
23%)
Sara (
24%)
Andrea (
17%)
Ukupan broj glasova: 190Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!