|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretrage i hormonska terapija
12.7.2011 22:14:39   
lidija 011
Uuu, pa to jeste visok tsh, znaci da si u hipotireidozi... A i svi ovi simptomi koje imas ukazuju na to... Ipak ti podji kod endokrinologa, ako ti oni ne daju uput, podji privatno... Nije to nista sto se ne moze dovesti u red, ali ne treba da se zanemarujeuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1626
12.7.2011 22:17:56   
lidija 011
Xaxaxaxaxa... Otvoricu temu: Lidijine tikvice bolje od bromokriptinauser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1627
12.7.2011 22:19:18   
degu
Ja ih onda lidija definitivno nikako ne smem jesti, meni prolaktin svejedno visok user posted image
mislim, razumeš, pa valjda se ne ljutišuser posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 1628
12.7.2011 22:29:43   
cvrcak 81
Blumic kod endokrinologa...obavezno

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1629
12.7.2011 22:42:29   
blum
hvala vam na savjetma  i podrsciuser posted image user posted image user posted image user posted image . imam zakazano kod endokrinologa u ponedeljak pa vam javljam sta se desava da moete uporediti kako sad iscitavam po netu ta vrijednost tsh nije nikako mogao biti slucajnost. uffffff kako sam zbunjena da ga sad izmjerim koliki bi tek biouser posted image user posted image
verolini cestitam na nalazima

(odgovor članu cvrcak 81)
Direktna veza do poruke: 1630
12.7.2011 23:06:22   
cvrcak 81
Moj je 3 dana ciklusa bio 80 rf(0-587)jel zna neko iz vasih iskustva jel to malo ,mnogo, dovoljno?
Nije da niko ne zna?

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1631
13.7.2011 0:49:19   
Anoniman
Ih bre moje zene, kakve ste, moram da vas grlimuser posted image user posted image
Cvrle, ovako...U principu estradiol bi trebalo da ti je nizi 3dc...Ali u toj fazi, on ne znaci nista do cinjenice da bi ti telo slabije delovalo na stimulaciju. NPR. ne bi dobila 15jc vec samo 5, sto uopste nije lose....
Mnogo je bitniji estradiol pred kraj folikularne faze (to ti je par dana pre O) gde on pokazuje kakav ti je kvalitet jajne celije i samim tim da li dolazi do pravilnog zadebljanja endometrijuma. U toj fazi nije dobro ako je ispod 40.Sve preko 40 je ok....
Ne znam koji ti je sad dc? Trebalo bi da ga izvadis ponovo...

Direktna veza do poruke: 1632
13.7.2011 0:50:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: moja ciklama

bravo Verka, mogu ja malo tvog estradiolauser posted image , ono, kad izradjaš decu..pa da pozajmišuser posted image

Cu ga iscedim iz sebe za tebeuser posted image

(odgovor članu moja ciklama)
  Direktna veza do poruke: 1633
13.7.2011 0:50:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lidija 011

Bravo Verkaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kao nagradu dobijas punjene tikvice a la Lidijauser posted image

Pa zasluzila sam hranu posle tolikog vadjenja krvi...Tikvice ce da mi povrate energijuuser posted image

(odgovor članu lidija 011)
  Direktna veza do poruke: 1634
13.7.2011 1:10:44   
cvrcak 81
verolino, tad mi je bio 3 dan ciklusa,kad sam vadila estradiol.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1635
13.7.2011 1:14:23   
Anoniman
Znam...napisala sam ti u postu...
Malo bi ti telo losije reagovalo na stimulaciju...

Direktna veza do poruke: 1636
13.7.2011 1:18:38   
cvrcak 81
hvala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1637
13.7.2011 1:22:43   
Anoniman
Nema na cemu draga...Opusti se...Polako kod dr i sve ce biti ok...Tvoji rezultati nisu za zabrinjavanje...Uz malo lekica, eto tebi za dva meseca bebe...user posted image

Direktna veza do poruke: 1638
13.7.2011 10:05:34   
tatjan@
E jedva nadjoh ovu temu nikad nisam bila na ovom delu foruma user posted image

Ajd mi recite koje neke osnovne hormone mogu da proverim i kada se to radi? Ne svidjaju mi se moji grafovi, ni lutealna faza, ni ovulacija, ni visina T. Pre porodjaja sam imala sasvim lepe grafove, sve u granicama normale. I da li to mogu sama uraditi pa onda otici endokrinologu? Nesto me mrzi da trazim doktora, ako mi je sve u redu onda mi doktor i ne treba..

< Poruku je uredio tatjan@ -- 13.7.2011 10:06:58 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1639
13.7.2011 10:10:06   
Anoniman
Ovako sam ja radila:
3dc
FSH, LH, estradiol, estrogen, prolaktin, progesteron, testosteron, TSH, T3, T4

11dc
estradiol (da se vidi kvalitet jajne celije i kako endometrijum odebljava)

14dc
vadicu ponovo progesteron

21dc
opet progesteron, da se vidi da li je bilo O

Po tvojim grafovima se vidi da ti LH sporije raste, zato ti je folikularna faza duga...Ali to nije problem, ako je kasnije progesteron dobar...

Ja sam imala takve mesece, pa se onda vratilo na staro...Ipak, hormone je dobro odraditi, jer su veliki pokazatelj ako nesto ne stima...
Nadam se da ce biti sve ok...user posted image

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 1640
13.7.2011 10:51:56   
bea83
Verka bravo za estradioluser posted image
Cvrčak meni je 5dc estradiol bio oko 70 i kod mene je to ukazivalo na raniju ovulaciju, što se ispostavilo kao tačno jer sam je imala 11dc

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1641
13.7.2011 10:52:47   
Anoniman
Pa da....eto i moje O za 3-4 danauser posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 1642
13.7.2011 11:01:27   
cvrcak 81
ja sam krenula da sumjam da imam ranije ovulaciju ali sve to sa nekom nevericom,jer sam imala dosta simptoma pre ali kao imam redovne i tacne cikluse pa nije valjda ali bice da jeuser posted image ,videcemo..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1643
13.7.2011 11:09:11   
meyo
e cvrcak moja ja te zbunih ..nisam ni mislila ovulaciju vec simptome protumaci ti dobro :)

ja ih nemam to mi je glavni problem sa mojim hormonima i svim

@blum ..ista stvar i je kod mene dobijanje tezine nakon porodjaja nervoza i sve to otkrihzahvaljujuci curama sa foruma nakon divne tri godine user posted image user posted image al dobro valjda se d srediti

meni su kile krenule na dolje od kako pijem siofor a apetit mi se smanjio jako jako .. tako da blum draga bit ce sve ok.   verolinooooooooooo cestitam na dobrim nalazima ajd pa da ugledasuser posted image sto prije

nego recite mi ko vam je i zasto preporucio da vadite estradiol?? i koji dan ciklusa se sve radi??

Direktna veza do poruke: 1644
13.7.2011 11:18:36   
Anoniman
Meni je to prvo rekla drugarica koja je isla na VTO kod Radunovica...Onda sam ja pitala dr i ona mi je rekla da uradim (znaci opet sam ja insistirala)...Dok ne dobijem dete doktoriracu ginekologiju i endokrinologijuuser posted image

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 1645
13.7.2011 11:25:18   
cvrcak 81
I ja sam sama trazila da mi dalju uput da odradim, ..Mora da se bude drzak i pomalo bezobrazan jer su nasi doktori jako "fini"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1646
13.7.2011 11:26:43   
meyo
user posted image user posted image user posted image to sam i ja rekla verka.. a zamislite ovo meni moja dr. nece da radi folukulometrije
ako mi da klomifen rado bih pocela sa njim od ovog ciklusa eto da probam.. al ne mogu sa njom mak na konac i objasnjavat zasto treba pratiti??? ne mogu da vjerujem da neko nece da ih odradi al ajd.. ona je jedini ginek.u mom mjestu pa joj je lako tako se ponasati...

mozda odradim i ja ovaj ciklus estradiol pa vam javim kakvi su nalazi da ih zajedno protumacimo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1647
13.7.2011 11:35:37   
cvrcak 81
Meyo bas si u neprijatnu situaciju,ako mozes idi u drugi grad to ti je najbolje resenje.Ja sam za to da se uvek smeni kad prosudim da me neko razvlaci

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1648
13.7.2011 11:39:33   
degu
meyo menjaj ginekologa, ne smeš da počneš sa klomifenom bez folikulometrije.
Znam kako ti je, u mom gradu ima npr samo jedan urolog koji ni UZ nema, a i dalje piše na kucaću mašinu i sve nabada slovo po slovo. Ne radi ni briseve, nego valjda stara škola pa od oka pregleda.user posted image
Samo ti idi u najbliži veći grad kod normalnog DR-a.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1649
13.7.2011 11:40:13   
meyo
ima jedna klinika za vantjelesnu blizu drugaric mi radi tamo pa bih je pitala dal imaju nesto protiv samo da me proprate i da se posavjetujem sa njima ..

i vidjet za estradiol..nausput

Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Ime za princezu
Marta 33

Koje ime je najlepše? :)

Sara (12%)

Lana (7%)

Helena (16%)

Iskra (24%)

Nađa (22%)

Darija (18%)

Ukupan broj glasova: 67

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here