Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.7.2011 13:54:35
|
|
|
|
GRGA
|
Degu uf draga moja ,,,pa mozda polse HSG-a bude sve ok!!!Mozda mi samo to fali!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.7.2011 16:52:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Grga, imala si ovulaciju
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.7.2011 16:52:51
|
|
|
|
cvrcak 81
|
Grga sorry tek sam sad videla poruku,,,progesteron ti je odlican-nemas razloga da brines,ovog meseca si imala ovulaciju,odradi ostale hormone i prolaktin profil,.....pa javi A sto se nasih lekara tice -uzas ,ali nemoj da odustajes samo guraj trazi da ti daju upyt za sve ostale hormone,nemoj da placas, ipak to nisu male pare. Koliko meseci pravite bebu?Jel suprug odradio spermogram i spermokulturu? BTW,danas sam bila kod mog ginekologa pogledala rezutate i dala mi uput za endokrinologa,pa ce da vidimo
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.7.2011 16:54:57
|
|
|
|
bea83
|
Grga, progesteron ti je ok, prema ovim referentnim vrednostima otprilike oko 40 je dovoljno da se trudnoća održi, ja sam (preračunato u ovim vrednostima) imala 42 ali eto vidiš od prvog dana trudnoće sam na dodatnom progesteronu Doktori vole da je bliži gornjoj granici, tako da nije nemoguće da ćeš i ti dobiti dodatni progestron kad budeš (ako već nisi a još ne znaš )
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.7.2011 16:57:03
|
|
|
|
GRGA
|
Cvrcak draga hvala ti i degu da zahvalim puno nisam znala da to procitam...Pa mi radimo na bebi 5 godina:)Odradili smo sve,,,,,,,sve sve sve..Ostalo mi je samo da odradimHSG---trebam ga raditi 3 avgusta,,hormone i test iz krvi za antitela.MM je odradio antitela iz sperme(nema),sve hormone ,tumor markere,krv,sve sve,spermogram i brisee da ne spominjem...Sve Sve je u redu:(((Bebe nema..tako da cekam samod a odradim ostale hormone(i to veruj mi na svoju ruku)jer mi niko ne daje upue ,i sada hsg--i ako to u redu onda zaista ne znam:((( Zensak ti znas hormone kadas e radi porlaktin profil ,tj koji dan? Hvala ti punoooooooooooo!!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.7.2011 17:00:45
|
|
|
|
cvrcak 81
|
poslacu ti pp Grga,
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.7.2011 17:08:35
|
|
|
|
GRGA
|
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 16:35:14
|
|
|
|
blum
|
dijagnoza kod mene je hipertireoza, hormon tsh moram dovest u normalu da bi ostala trudna i povadit jos dodatnih nalaza , kao terapiju mi je dala eutirox
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 16:45:31
|
|
|
|
vonavoj
|
blum,draga,ne razumem se u te stvari,ali mi je drago da ste nasli u cemu je problem,i da ste poceli da ga resavate! i bice rezultata!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 16:55:24
|
|
|
|
lidija 011
|
Blum draga, kako ti je dala euthyrox ako imas hyper funkciju... on se daje kod hypo Koliki ti je tsh?
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 17:27:27
|
|
|
|
blum
|
19.00 mozda sam ja pogresila u nazivu nisam sigurna von najbitnije da sam nasla problem mogla sam tako godinama da set_am od doktorado doktora i da mi govore da je sve uredu.
< Poruku je uredio blum -- 21.7.2011 17:29:33 >
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 17:28:45
|
|
|
|
lidija 011
|
Visok je, ali se da srediti... u hypo funkciji si
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 18:53:36
|
|
|
|
cvrcak 81
|
Samo napred blumi...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 20:18:06
|
|
|
|
blum
|
zaboravih vam reci da mi je doktorica rekla da je i iscjedak mleka koji imam od prve trudnoce od prije 5 godina moguci znak stitne zlezde i to je navela kao dijagnozu pored hipotireoza samo sto nemogu procitati njen rukopis pa neznam pravi naziv
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 21:03:12
|
|
|
|
cvrcak 81
|
iscedak iz dojke jedino moze da bude povezan sa prolaktinom,
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 21:03:52
|
|
|
|
degu
|
blum hipotireoza povlači za sobom i prolaktin, koji ako je povišen može doći do tog iscedka. Ne znam jesi li radila prolaktin, ali svakako čim središ štitnu, trebalo bi sve da se sredi. Sviđa mi se tvoj stav, našla si problem i spremna si da ga rešavaš
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 21:04:36
|
|
|
|
degu
|
cvrčak isto razmišljamo
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 21:58:04
|
|
|
|
blum
|
upravo tako najgore je vrtit se u krug u jednom mjestu sretna sam idem u nove pobjede
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.7.2011 22:28:44
|
|
|
|
meyo
|
naravno blum drzim ti fige ja sjutra idem po moj nalaz TSH iskreno se nadam da ce biti ok. uz terapiju prosli mjesec mi je supe opao ... koliku dozu uzimas blum?? jel imas jos nekih problema osim stitne...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.7.2011 20:42:20
|
|
|
|
blum
|
25mikrograma a moram uraditi mr hipofize i uz vrata i stitne kao i dodatne labaratorijske nalaze
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.7.2011 22:20:45
|
|
|
|
blum
|
meyo a koliki je tsh kod tebe bio na pocetku
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.7.2011 22:40:35
|
|
|
|
meyo
|
cao blum :) meni ti je prvih mjeseci bio nalaz ok 1.7 medjutima nakon samo mjesec dana ja na nagovor drugog ginekologa i cura ovdje ponovim kompletne nalaze kad TSH 5.7 a antitijela 300 evo vec dva mjeseca terapije..danas uzela nalaz TSH mi je 2.00 a antitijela spala na 75 tako da ja sam bas bas zadovoljna kao i moj dr,
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.7.2011 22:47:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Blum, bice to sve ok.... Meyo, a posle koliko si bese ponovila analize?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.7.2011 22:51:37
|
|
|
|
meyo
|
kad sam otkrila povisen tsh mislis?? nakon samo mjesec dana u januaru ti ja samoinicjativno uradim hormone oni kao ok. al meni nesto djavo ne da mira i ja promijenim dr koji me posavjetuje da ja jos jedanput odradim komplet hormone i tako ti i bude krajem februara ili pocetkom marta ne sjecam se sad datuma odradim nalaze i tad mi je TSH bio 5.4 odradim antiitjela 300 tacno podjem endokrinologu krajem marta i zatrazi mi i on da ponovim rezultate samo stitne i UZ nalaz tad tsh znaci april mjesec bude 5.7 uz ok. neke upalne promjene vidjlive i 6-og maja otpocnem sa eutyroksom od 25mikrograma svako jutro .. i evo posle mjesec dana spane na 3.4 a danas sam dobila nalaze TSH je 2.00 a antitijela 74
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.7.2011 22:54:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ne razumem kako je moguce da za tako kratko vreme toliko variraju rezultati...Mozda su pogresili u labu prvi put???
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Da li Vam se svidja ime Iskra?Dakilida (
28%)
ne (
47%)
neobicno je (
25%)
Ukupan broj glasova: 155Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!