|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretrage i hormonska terapija
15.7.2011 13:54:35   
GRGA
Degu uf draga moja ,,,pa mozda polse HSG-a bude sve ok!!!Mozda mi samo to fali!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1701
15.7.2011 16:52:29   
Anoniman
Grga, imala si ovulacijuuser posted image

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 1702
15.7.2011 16:52:51   
cvrcak 81
Grga sorry tek sam sad videla poruku,,,progesteron ti je odlican-nemas razloga da brines,ovog meseca si imala ovulaciju,odradi ostale hormone i prolaktin profil,.....pa javiuser posted image
A sto se nasih lekara tice -uzas ,ali nemoj da odustajes samo guraj trazi da ti daju upyt za sve ostale hormone,nemoj da placas, ipak to nisu male pare.
Koliko meseci pravite bebu?Jel suprug odradio spermogram i spermokulturu?

BTW,danas sam bila kod mog ginekologa pogledala rezutate i dala mi uput za endokrinologa,pa ce da vidimouser posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1703
15.7.2011 16:54:57   
bea83
Grga, progesteron ti je ok, prema ovim referentnim vrednostima otprilike oko 40 je dovoljno da se trudnoća održi, ja sam (preračunato u ovim vrednostima) imala 42 ali eto vidiš od prvog dana trudnoće sam na dodatnom progesteronu
Doktori vole da je bliži gornjoj granici, tako da nije nemoguće da ćeš i ti dobiti dodatni progestron kad budeš user posted image (ako već nisi a još ne znašuser posted image )

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1704
15.7.2011 16:57:03   
GRGA
Cvrcak draga hvala ti i degu da zahvalim puno nisam znala da to procitam...Pa mi radimo na bebi 5 godina:)Odradili smo sve,,,,,,,sve sve sve..Ostalo mi je samo da odradimHSG---trebam ga raditi 3 avgusta,,hormone i test iz krvi za antitela.MM je odradio antitela iz sperme(nema),sve hormone ,tumor markere,krv,sve sve,spermogram i brisee da ne spominjem...Sve

Sve je u redu:(((Bebe nema..tako da cekam samod a odradim ostale hormone(i to veruj mi na svoju ruku)jer mi niko ne daje upue ,i sada hsg--i ako to u redu onda zaista ne znam:(((

Zensak ti znas hormone kadas e radi porlaktin profil ,tj koji dan? Hvala ti punoooooooooooo!!!

(odgovor članu cvrcak 81)
Direktna veza do poruke: 1705
15.7.2011 17:00:45   
cvrcak 81
poslacu ti pp Grga,user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1706
15.7.2011 17:08:35   
GRGA
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cvrcak 81)
Direktna veza do poruke: 1707
21.7.2011 16:35:14   
blum
dijagnoza kod mene je hipertireoza, hormon tsh moram dovest u normalu da bi ostala trudna i povadit jos dodatnih nalaza , kao terapiju mi je dala eutirox

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1708
21.7.2011 16:45:31   
vonavoj
blum,draga,ne razumem se u te stvari,ali mi je drago da ste nasli u cemu je problem,i da ste poceli da ga resavate! i bice rezultata!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1709
21.7.2011 16:55:24   
lidija 011
Blum draga, kako ti je dala euthyrox ako imas hyper funkciju... on se daje kod hypouser posted image  Koliki ti je tsh?

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1710
21.7.2011 17:27:27   
blum
19.00 mozda sam ja pogresila u nazivu nisam sigurna
von najbitnije da sam nasla problem mogla sam tako godinama da set_am od doktorado doktora i da mi govore da je sve uredu.

< Poruku je uredio blum -- 21.7.2011 17:29:33 >

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1711
21.7.2011 17:28:45   
lidija 011
Visok je, ali se da srediti... u hypo funkciji siuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1712
21.7.2011 18:53:36   
cvrcak 81
Samo napred blumi...user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 1713
21.7.2011 20:18:06   
blum
zaboravih vam reci da mi je doktorica rekla da je i iscjedak mleka koji imam od prve trudnoce od prije 5 godina moguci znak stitne zlezde i to je navela kao dijagnozu pored hipotireoza samo sto nemogu procitati njen rukopis pa neznam pravi naziv

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1714
21.7.2011 21:03:12   
cvrcak 81
iscedak iz dojke jedino moze da bude povezan sa prolaktinom,

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1715
21.7.2011 21:03:52   
degu
blum hipotireoza povlači za sobom i prolaktin, koji ako je povišen može doći do tog iscedka.
Ne znam jesi li radila prolaktin, ali svakako čim središ štitnu, trebalo bi sve da se sredi.
Sviđa mi se tvoj stav, našla si problem i spremna si da ga rešavaš user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1716
21.7.2011 21:04:36   
degu
cvrčak isto razmišljamo user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1717
21.7.2011 21:58:04   
blum
upravo tako najgore je vrtit se u krug u jednom mjestu sretna sam idem u nove pobjedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1718
21.7.2011 22:28:44   
meyo
naravno blum drzim ti fige
ja sjutra idem po moj nalaz TSH iskreno se nadam da ce biti ok.
uz terapiju prosli mjesec mi je supe opao ...
koliku dozu uzimas blum?? jel imas jos nekih problema osim stitne...

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1719
22.7.2011 20:42:20   
blum
25mikrograma a moram uraditi mr hipofize i uz vrata i stitne kao i dodatne labaratorijske nalaze

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1720
22.7.2011 22:20:45   
blum
meyo a koliki je tsh kod tebe bio na pocetku

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1721
22.7.2011 22:40:35   
meyo
cao blum :)
meni ti je prvih mjeseci bio nalaz ok 1.7 medjutima nakon samo mjesec dana ja na nagovor drugog ginekologa i cura ovdje ponovim kompletne nalaze kad TSH 5.7 a antitijela 300
evo vec dva mjeseca terapije..danas uzela nalaz TSH mi je 2.00 a antitijela spala na 75
tako da ja sam bas bas zadovoljna kao i moj dr,

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1722
22.7.2011 22:47:57   
Anoniman
Blum, bice to sve ok....
Meyo, a posle koliko si bese ponovila analize?

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 1723
22.7.2011 22:51:37   
meyo
kad sam otkrila povisen tsh mislis??
nakon samo mjesec dana

u januaru ti ja samoinicjativno uradim hormone oni kao ok. al meni nesto djavo ne da mira i ja promijenim dr koji me posavjetuje da ja jos jedanput odradim komplet hormone i tako ti i bude krajem februara ili pocetkom marta ne sjecam se sad datuma odradim nalaze i tad mi je TSH bio 5.4 odradim antiitjela 300 tacno
podjem endokrinologu krajem marta i zatrazi mi i on da ponovim rezultate samo stitne i UZ nalaz
tad tsh znaci april mjesec bude 5.7  uz ok. neke upalne promjene vidjlive i 6-og maja otpocnem sa eutyroksom od 25mikrograma svako jutro .. i evo posle mjesec dana spane na 3.4
a danas sam dobila nalaze TSH je 2.00 a antitijela 74

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1724
22.7.2011 22:54:08   
Anoniman
Pa ne razumem kako je moguce da za tako kratko vreme toliko variraju rezultati...Mozda su pogresili u labu prvi put???user posted image

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Da li Vam se svidja ime Iskra?
Dakili

da (28%)

ne (47%)

neobicno je (25%)

Ukupan broj glasova: 155

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here