Contesa
|
Postovane Gospodje, Oprostite sto pisem bas danas, maltene usred praznike, ali eto morala sam, citam Vas poprilicno, prvi put pisem, postiram na vasem Forumu, koji je OK, cak i puno vise od toga...Znaci Nova sam, i htjela bih postirati svoji input stvari. Jako sam regularna u ciklusu, nemam nikakvih problema do sada, problem je sledeca situacija, nemam menzisa od 2 octobra, svi testovi trudnoce su negativni, ukljucujuci i dva radjena u krvi u pocetku decembra. Buduci da smo intenzivno radili na bebu, svakako smo mislili da je trudnoca u pitanju, ali no way, po svemu sudeci. UZ je vise no uredan, stabilno je sve, imam maltene siptome trudnoce, ali nista.....spotting dobijam u zadnje par nedelje, a inace imam maltene ovulacioni secret stalno. Cudno, precudno...Moji hormoni radjeni pocetkom decembra su: FSH-6.3, LH-3.8, Estradiol-346, HCG manji od 2, Progesterone-1.6, Prolaktin 7.1, DHEA sulfate 4.8. Napominjem, ovo nije radjeno na dan 3, buduci da nemam menstruaciju, skoro 3 meseca, kompleto neobicno za mene. Imam jaki stres usred turbo zivota na amer. Zapadu, kao i skoro svih, ali ipak ovo je previse. Ref. vrednosti su sve u normali po americkim standardima, pa ipak zelim razmeniti misljenje sa vama. Hvala unaprijed na vasem misljenlju. Sretna Nova godina 2011!!!
|