Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.4.2010 22:31:49
|
|
|
|
diamond
|
25 dan ciklusa, ocekivana sekretorna faza, progesteron 6.69
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.4.2010 22:33:00
|
|
|
|
cipiripi
|
Draga to ti je lutealna faza...dr ti vuce neke hrvatske korene
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.4.2010 22:39:32
|
|
|
|
diamond
|
e da znas...mislim da je dosla iz zagreba ...sve provalis.... tako sam i mislila...onda je malo mali....
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.4.2010 22:41:26
|
|
|
|
cipiripi
|
i meni se cini da je mali...on bas treba da skoci u l. fazi.. i ja imam problema sa tim... sad i rokam progesteron jer ga nemam dovoljno..
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 11:40:19
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: diamond 25 dan ciklusa, ocekivana sekretorna faza, progesteron 6.69 Jeste, mali je progesteron, meni je bio oko 52 u toj fazi ciklusa. Moraces dodatno da ga uzimas
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 13:12:06
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Stigli su mi rezultati, 14 dc: estradiol - 316 (40-261) progesteron - <0.2 (1.5-22.6) Bas sam zabrinuta . Koliko je ovo strasno?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 13:34:27
|
|
|
|
Iva979
|
Nina, ja ne znam da ti odgovorim ali znam da je Cipi imala mali progesteron, recice ti ona. Verovatno ces uzimati utrogestan. Kad ces kod dr-a?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 13:38:23
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Za progesteron da, ali sta cu sa estradiolom, mnogo je visok . Danas idem opet na UZ. Verovatno mi je O danas ili je bila juce
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 13:41:56
|
|
|
|
nolinica
|
Nina, ne mogu ti ni ja pomoći! Cipi sigurno zna! Jel ti dr rekao da ih prekontrolišeš ili si samoinicijativno uradila?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 13:42:42
|
|
|
|
Iva979
|
Da, evo sad sam tek videla... Uff, pa ne znam. Pitaj i svog ginekologa i vidi sa endokrinologom.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:15:45
|
|
|
|
cipiripi
|
ma progesteron je najmanja stavka...samo ako radis na bebi svaki mesec da dan ocekivane bi trebala da uradis betu da se vidi da li si kao i progesteron...jer ako stize od istog momenta trebas da uzimas progesteron... doduse, meni on nikada nije bio tako mali...tako da vidi sa tvojom dr sta ti savetuje..nebulozno je da ga pijes nakon O u normalnom ciklusu...kad je neka stimulacija ili inseminacije to dr prepisuju sigurno... A sto se tice E2-estardiola...on pred samo pucanje folikula treba da bude visok, bas visok..a ako mnogo prelazi ref vrednost ukazuje na cistu....
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:18:09
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 IZVORNA PORUKA: diamond 25 dan ciklusa, ocekivana sekretorna faza, progesteron 6.69 Jeste, mali je progesteron, meni je bio oko 52 u toj fazi ciklusa. Moraces dodatno da ga uzimas mislim da su drugacije ref vr, kod mene su 1.7-27 mali je, mali.....morao bi biti veci....
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:18:25
|
|
|
|
daca77
|
Cipi draga, a sta ja da radim? dodje 20dc i evo ubija me stomak
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:20:43
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Cipi, a jel ova moja vrednost estradiola bas mnogo visoka? Bila sam pre neki dan na UZ, valjda bi mi videla cistu?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:20:45
|
|
|
|
cipiripi
|
Diamond slicna nam je situacija.. Daco...nisam pametna...zatrazi trece misljenje...
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:21:34
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Cipi, a jel ova moja vrednost estradiola bas mnogo visoka? Bila sam pre neki dan na UZ, valjda bi mi videla cistu? a koliko imas folikula? oce to da se desi i ako imas 2 i vise...
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:24:01
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Diamond slicna nam je situacija.. Daco...nisam pametna...zatrazi trece misljenje... Isto razmisljamo Pokusacu vec sutra da to uradim
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:26:00
|
|
|
|
cipiripi
|
stvarno mi nisu jasne tvoje slike..iskreno... kao da su dve osobe u pitanju... najbolje da odes jos negde.. i da se pravis luda..da cutis! pa da vidis sta ce taj neko TRECI da kaze..
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:35:17
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Videla mi je samo jedan folikul, 16.5x14.5, endometrijum 10.6, to je bio 12dc. Rekla mi da ce verovatno danas biti ovulacija, verovatno i jeste, jer me ceo dan boluckaju jajnici.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:37:32
|
|
|
|
cipiripi
|
ma i ti u laboratoriji... drz se ti UZ...kad ides da vidis? ako je pukao vrednost e2 je ok, ne brini... meni je isao do 450 kad sam radila vto..
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:38:16
|
|
|
|
cipiripi
|
vidi jel imas ref vrednosti za luteinsku fazu...ako imas napisi mi koje su vr. E2?
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:41:15
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Danas idem ponovo na UZ pa cu videti. Mada mi je ona rekla da ne vadim krv, ali sam ipak izvadila, da imam ceo ciklus .
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:42:31
|
|
|
|
NinaMandarina
|
estradiol - 316 (40-261) progesteron - <0.2 (1.5-22.6)
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:43:21
|
|
|
|
cipiripi
|
to sam videla..i to ti je za O fazu..a sta pise za luteinsku fazu? koje su vrednosti?
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 14:44:27
|
|
|
|
NinaMandarina
|
To je za luteinsku fazu
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?