Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 22:50:37
|
|
|
|
Tulija
|
znam pisala si o tome.. A da sve iste hormone radim i 7 i 21 dan ili samo neke?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 22:51:40
|
|
|
|
cipiripi
|
i 14 dc radi sve, kad te vec bodu..
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 23:04:12
|
|
|
|
Tulija
|
u pravu si, hocu mislila sam da ponovim i briseve, al pila sam hemomicin pa mi sek i nije bas...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 23:07:01
|
|
|
|
cipiripi
|
uradi draga sve nije na odmet...
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 17:52:16
|
|
|
|
nolinica
|
Izvadila sam danas progesteron na 21dc. 7.0 Ne znam da li je 21dc u lutealnoj fazi ili u srednjoj lutealnoj fazi? Zna li neko?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 17:58:34
|
|
|
|
ksenija81
|
ja bih rekla da je to lutealna faza. i koliki je?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:08:59
|
|
|
|
nolinica
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 ja bih rekla da je to lutealna faza. i koliki je? Napisah, 7.00 Ako je lutealna onda je u okviru ref.vrednosti, a ako nije onda ne valja!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:13:37
|
|
|
|
ksenija81
|
A mislila sam da je to 7 dpo. Koje su ref vrednosti?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:17:24
|
|
|
|
nolinica
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 A mislila sam da je to 7 dpo. Koje su ref vrednosti? Za lutealnu 3-68, a za srednju lutealnu 19-76
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:26:29
|
|
|
|
ksenija81
|
U principu, prog se radi 21. dan da se vidi da li je bila O. Mislim da ti je mali svakako ali u ref vrednostima. Meni se menja kolicina iz ciklusa u ciklus i nekad mi je visok, nekad nizi. Mislim da se menja i iz dana u dan, tj. raste, pa postoji mogucnost da bi ti za par dana bio visi. E sad zavisi kad ti je bila O, koliko ti traju ciklusi...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:27:53
|
|
|
|
ksenija81
|
Ali sto bi Cipi rekla, nemoj da te to brine, on se uvek moze nadoknaditi . Procitaj malo njene postove...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:29:41
|
|
|
|
nolinica
|
Idem na stimulaciju, ciklusi su mi do sad redovni na 27-28 dan. Ovulacija oko 14dc ali ovog meeca i pitanje da li je bilo pošto je jedan folikul prešao u cistu, a lako moguće i drugi. Kakva je kod tebe situacija?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:36:48
|
|
|
|
ksenija81
|
Iskreno, ne znam, na stimulacije ne idem, ciklusi od 28-33 dana. jedan ciklus mi je prog bio 72, a drugi 30...ref je do 68. Tako da su mi rekli da je to ok i ja jos uvek ne znam da li mi je O ok. A drugi hormoni kakvi su ti? na 3dc? jesi pisala o tome?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:43:44
|
|
|
|
nolinica
|
Koliko se dugo trudite i koliko imaš godina? Mi se trudimo 11 meseci, a hormoni na 2dc su mi svi ok. Odradila hsg, drugi mesec stimulacije...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:48:54
|
|
|
|
ksenija81
|
trudimo se malo vise od god dana, hormoni ok, hsg takodje, imamo problem sa spermogramom. Ja imam 28 god. Ti? Zbog cega si na stimulaciji?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:53:35
|
|
|
|
nolinica
|
Imam 36 god, i htela sam da na neki način ubrzamo, da što pre ostanem trudna. Ne zaboravi u ovim godinama nemaš svaki mesec ovulaciju...Ovo je možda način, a možda i nije. Htela sma na dalje pretrage ali moj dr kaže gde žurim, a ja ludim...idem još kod jednog dr, pa ću možda bez obzira na njih sama da odradim analize, ako sve bude ok, barću se bolje osećati, a ak ne, videću šta treba popravljati. Razmišljam i o vto, jer ne bih da ovo traje u nedogled.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 21:57:19
|
|
|
|
cipiripi
|
ako si na stimulacijama doktori trebaju da ti daju da pijes progesteron posle O jer se u principu tako radi.. a tebi je on bas mali...
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 9:10:17
|
|
|
|
nolinica
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ako si na stimulacijama doktori trebaju da ti daju da pijes progesteron posle O jer se u principu tako radi.. a tebi je on bas mali... Mali mi je za 21dc??? iako mi je rekao d ane trebam ništa raditi, odneću mu da vidi, da čujem šta kaže. Stvarno ću šiznuti.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 12:17:26
|
|
|
|
cipiripi
|
meni je jednom bio 20 pa sam ipak pila progesteron
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 13:54:32
|
|
|
|
nolinica
|
Muke moje sa dr. Planiram da mu 1000 pitanja postavim kad odem, pa nek poludi, i odlučim hoću li ostati kod njega. Hvala Cipi
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 14:32:41
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: nolinica Izvadila sam danas progesteron na 21dc. 7.0 Ne znam da li je 21dc u lutealnoj fazi ili u srednjoj lutealnoj fazi? Zna li neko? meni je bio 6,9 i bio je mali... mali je draga...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 14:58:11
|
|
|
|
nolinica
|
Pa, šta ti je dr rekao?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 16:12:56
|
|
|
|
diamond
|
da je dobro, nije negativno, ovulacije ima ali je slabasna....ali je ipak ima.... ne brini, nije to nista strasno, zato i primas stimulaciju....
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.4.2010 9:25:09
|
|
|
|
MMia
|
Caos ljudi, ja sam nova i treba mi vasa pomoc! Pokusavamo vec godinu dana da zatrudnimo i nista. Radila sam sve pretrage: uz, antitela, mm-spermogram i sve je ok, medjutim radila sam progesteron 21 dan i bio je 128nmol/l a ref vr. su 9,5-75. Sta znaci ako je toliko povisen? Please pomoc jer hocu da poludim , tek mi je sutra zakazan pregled kod gin i konsultacije?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.4.2010 12:48:17
|
|
|
|
MMia
|
Drage moje dame koje ste prisutne, molimvas da mi odgovorite
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?