Anoniman -> RE: Baby friendly program (21.1.2010 1:22:58)
|
IZVORNA PORUKA: JULIE Upravo se o tome radi DG,kad je neko tu,normalno da nece smeti da pisnu Cicko,pa bebicu ti ne daju odmah nakon porodjaja,puste te da odspavas,da se istusiras pa onda Ne znam da li cu i sad u friendly jer mi je prosli put bilo prvo dete,manje obaveza a sad kad se vratim verovatno ce mi trebati snaga da sredim haos koji cu zateci Ako je prva beba dobro je da se prikljucis BF programu,lakse ces nauciti kako sa bebom IZVORNA PORUKA: cicko Stvarno mozes da biras da li ces bebi frendli ili ne? Mislim da u N. Sadu nije tako, ali nemojte me drzati za rec... Znam da se puno porodilja zalilo da je vrlo nezgodno sto su uveli taj program, jer je zeni potrebno da dodje sebi, a ovako odmah, sveze sa porodjajnog stola i epiziotomijom treba da se posvetis bebi, a jos ni vazduh nisi uzela. Da se razumemo, nemam ja nista protiv toga, i jedva cekam da mog bebana uzmem u narucje i da ga ne ispustam iz ruku, ali ne znam kako cu se osecati i razmisljati neposredno posle porodjaja. IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: JULIE Ma,neces ne brini...A jel ce tata prisustvovati porodjaju? Nece...ne zelim to. Cicko, i ja cu isto tako...u 34. sve spremno Delija, jeste...mozes da biras da li ces baby friendly...to znam sigurno makar za Visegradsku
|
|
|
|