mali_luka -> RE: Baby friendly program (30.5.2012 14:00:39)
|
Taj program postoji odavno u Austriji,dva puta sam se porodila i dete je od samog rodjena,bilo non-stop sa mnom,sem onih pola sata kada su ga ocenjivali i merili. Ne svidja mi se, iz razloga sto kada sam se prvi put porodila,nisam znala ni kako se zovem posle 21h bolova! I jos mi daju dete odmah i insistirali su,da mi dete 2h bude na grudima,kao zbog telesnog kontakta,kako su oni to objasnili. Ovde smatraju majku neodgovornom,ako ne uzme dete sebi u sobu,sobe im jesu kao u hotelu,sa kupatilima i odeljkom za povijanje,tv i muzikom,ali sta mi sve to vredi,kad od umora ne vidim ni belu macku![sm=jezicek.gif] Nijedna majka nije svome detetu od koristi,ako se oseca lose i neispavano. To sto Srbija treba da uvede,jeste da svaki otac koji zeli prisustvuje porodjaju i moze ostati u poseti koliko zeli,jer je majci tada potrebna pomoc,a prisustvo muza verujte mnooooogo znaci! Tako Srbijo,uvodis Baby friendly,a ocevi jos moraju da PLATE da bi bili na porodjaju,jadni smo i bedni mnogo!javascript:void(opener.AddText('[sm\=smiley7.gif]')); self.focus();
|
|
|
|