|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bolan rast zubica
13.1.2012 19:16:40   
Sanjica26 RR
Daj Boze da vama izadju ta dva zubica. Pa, eto kod nas nije bio takav slucaj. Dole joj je uzasno nateceno i onako jako crveno. Kad premazemo gelom bukvalno jauce. user posted image Ali nista od zubica.

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 376
13.1.2012 19:18:01   
Ivanka 75
Ivi je danas izbio 10 zubić, gornja desna četvorka.
Danima je trpala ruke u usta, cureo nos, neraspoloženja, loše spavala noću, i jutros ga ugledah kad se valjala po podu.
Pre 10-ak dana je bilo najgore - kmečanje, kenjkanje, samo da sedi u krilu, ali, ipak nije bilo toliko strašno, samo da nema temperaturu.

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 377
13.1.2012 19:19:09   
Sanjica26 RR
Kod svakog je razlicito. Bas ti zubici nekoj deci ne daju mira.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 378
13.1.2012 19:22:46   
Ivanka 75
Ma svakoga njegova muka snađe, kad je vidim žao mi mnogo. Čak sam pitala drugaricinu devojčicu od 6 godina kojoj sad rastu stalni zubi - da li boli - kaže ne!
Ivi mnogo sporo izlaze, tj krenu pa mesecima stoje u mestu, pa opet krenu i tako svaki. Oteknu po 3 meseca ranije, a ova nervoza traje po 2 nedelje pre konačnog izbijanja. I čim procuri nos, onako čisti providni slinci, znam - eto ga zub!
Ne balavi uopšte, niti je ikad balavila.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 379
13.1.2012 19:27:12   
Sanjica26 RR
I nama zubici sporo izlaze. Nema apetit. Samo bi mleko pila i vocni jogurt pila. Ne spava nocu i vristi. I sve sto je na dohvat ruke grize. I svaki put kad treba da izadje zubic razboli se. Ovog puta najduze traje izlazenje.

Direktna veza do poruke: 380
13.1.2012 19:28:08   
Ivanka 75
Za divno čudo Iva lepo jede i kad joj rastu zubi, malo joj više pasiram tada ali uglavnom pojede sve.

Direktna veza do poruke: 381
23.1.2012 21:44:18   
Anck Su Nmaun
Vise ti zubiii da izbijuuu poludecu!

Nije mi jasno 3 trojke joj izbiju bez problema a ova cetvrta nikad sto nikad...al je namuci pposteno, nocu place u snu, danju placljiva uffff
A jos nas cekaju te petice.... user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 382
23.1.2012 22:23:49   
Brand new mama
I mi smo dobili donje jedinice,uz temperaturu i razdrazljivost*klinja od 9 mjeseci koji se baca kad nije po njegovomuser posted image Sad mu se pojavio osip na licu i malo po tjelu>ima li to veze sa zubicima?Prvi klinac mi je vodootporan te nismo imali nikakvih frkauser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 383
24.1.2012 12:08:09   
ishler
Malo su bili zubici posustali,pa evo opet muka,bas cesto placemo i gotovo da ne spavamo,bas se namucismo,cekamo drugu jedinicuuser posted image

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 384
30.1.2012 17:26:50   
PoisonEve
Evo mi vec desetak dana ne spavamo kako trebauser posted image Mnogo mi je zao, ne znam kako da joj pomognem. Nije bas zainteresovana za glodalice, mislim da bi ona radije glodala moje bradaviceuser posted image
Nisam pametna. Cujem da to moze i vise meseci da potraje...strasno....
Iskreno, ne bacaju mi se pare ne onu cilibarsku ogrlicu, koliko cujem nekima dosta pomogne a nekima nista.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 385
30.1.2012 21:07:10   
PoisonEve
Lil' monstrum se probudiouser posted image , tesko meni sad...

Ajrton Sena

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 386
2.2.2012 12:03:57   
ishler
Da mi mesecima mucimo muku,vise ne vidim kraj,a trpa sve zivo u usta,i menjamo portikle na 15 min.user posted image
Za cilibarsku ogrlicu sam razmisljala,ali vidim da je bas  ne preporucuju,kazu da nema nekog efekta.
Izgleda samo strpljenje ostaje,a i ono mi ponestajeuser posted image

Direktna veza do poruke: 387
2.2.2012 12:27:17   
Olga75
pa je l' stvarno rastu zubici ili je samo oralna faza ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 388
2.2.2012 12:32:48   
minavb
Da išler, sva deca trpaju ruke u usta dosta dugo, i to ne mora biti povezano sa zubima. 

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 389
2.2.2012 12:39:58   
PoisonEve
Ja nemam dileme da je u pitanju zubic. Kad joj dam svoj prst umotan u gazu, sva se raspilavi koliko joj prijauser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 390
2.2.2012 16:10:37   
Sanjica26 RR
Uh, ja ne znam kad je poslednji put lepo spavala nocu i kad nije imala ovako ceste stolice. Budi se cesto nocu i place. Preko dana se junaci i samo nesto grize. Tacno se vidi nervoza kad izvadi sve igracke i pobaca ih. Kaze mi dadilja od jutros je imala tri puta stolicu. Kod nje se to nikad ne desava. A, to traje Boga mi sigurno dve nedelje. Znam sigurno da su zubici u pitanju. OLga, rekla si mi da je vodimo kod zubara. Kad smo isli na redovno kontrolu nismo hteli taj dan da je mucimo, jer je primila vakcinu. Dovljno se namucila. Sad cekam da prodje ovo grozno vreme.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 2.2.2012 16:11:46 >

Direktna veza do poruke: 391
2.2.2012 16:55:42   
Olga75
stomatolog ce samo da virne u usta i da vam kaze kako da perete zube ( znam da to svi znaju ali o je njihov posao ) user posted image
i nekako mislim da je najbolje privikavati dete na taj pregled , nama je to vec rutina ali mi se mucimo sa zubima ( pisala sam na temi deciji stomatolog user posted image )
dete se upozna i sa stolicom i na to da mu po nekad neki dr zavuce ruku u usta
zvercica to junacki podnosi od prvog susreta ( pu pu )

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 392
2.2.2012 17:02:13   
ishler
Da, dva su izrasla.
Kada joj dodirnem prstom okrece glavu,boli je.
Inace joj curi iz usta potok.user posted image
I sve sto moze grize,jedino nam pomaze gengigel i to kratkorocnouser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 2.2.2012 17:03:47 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 393
2.2.2012 17:34:32   
Bunnyca
drage moje,mi imamo veliki problem sa zubicima,ne spava,ne jede...mrzovoljna je
uzasuser posted image
najgore je sto je ovaj mesec,posto su joj izasle dve donje jedinice napredovala samo 100 gr
da li se to vama desavalo?
ja cu da poludim

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 394
2.2.2012 17:44:39   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: Olga RR
dete se upozna i sa stolicom i na to da mu po nekad neki dr zavuce ruku u usta
zvercica to junacki podnosi od prvog susreta ( pu pu )

Koliko ovaj moj histeriše prilikom prolaska pored dz, mislim da bi nam nakon posete stomatologu stavili fotografiju kraj šaltera sa zabranom prilaska dz user posted image
Moja drugarica sa vremena na vreme zaviri. Ima malo mladju ćerku pa onda osmisli neku igru pa tako nekako prodje. Nemam pojma šta ću sa njim tolikom kukavicom.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 395
2.2.2012 17:53:30   
ishler
Isti slucaj,ne spavamo vec dva meseca,budi se na 1,5h nocu uz plac,
ima i podocnjake od ne spavanja, a toliko je aktivna preko dana da mi se cini da ce da izgubi na tezini.,
samo se pitam kako izdrzavauser posted image
preko dana je nervozna dok ne stavimo geluser posted image

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 396
2.2.2012 18:12:14   
Bunnyca
takodje,preko dana non stop skakuce,uf,a podocnjaci da,da....a obrazi sto su nam se zacrveneli...
ne znam kako ce ona da izdrzi,znam da ja vec ludim...posebno sto imamo tek dva zuba,sta cu sa ostalima,ne znam
najvise me brine kontrola i merenje,uzasno slabo napredujemo,a sva ostala deca oko nas muku muce sa zubima,pa ipak napreduju

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 397
2.2.2012 18:45:03   
ishler
Pricaj mi,
rastavljena sam sa mozgom,nocu kad ustajem dobijem tahikardiju od umora,
I mi imamo dva,doduse drugi je tek izasao,
dok svi izadju,ja cu verovatno biti u ludariuser posted image
Uzgled koliko je stara tvoja beka?

< Poruku je uredio ishler -- 2.2.2012 18:46:37 >

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 398
2.2.2012 19:14:21   
Bunnyca
8,5 meseci sa 7 i 10 dana nam je izasao prvi zubic.....do tada je sve bilo ok,a od tada uzas....jede pomalo,nije da ne jede nista,ali uopse ne napreduje i uzasno spava....nece da zaspi u kreveticu,nego u stolici za hranjenje.....ma uzasuser posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 399
2.2.2012 19:45:03   
ishler
Nama je prvi sa 6,ali od treceg je haos.
I moja beka jede,ali isto slabije napreduje poslednja dva meseca,a uspavljuje se sisajuci,a nocu moram da je nosimuser posted image

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here