|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bolan rast zubica
13.2.2012 1:06:39   
Mariya
Kako izgleda to izbijanje zuba? Moja beba već 20 dana ima T između 37,1 i 37,5 balavi, nervozna je, samo bi da se nosa a često je ni to ne smiri. Ne da mi da joj diram usta, ali kad joj pritisnem desni ili počnem da masiram, smiri se, očigledno joj to prija, a tad osetim nešto ispod, oštro, je li to možda zub? i to na mestu donjih dvojki. a nije joj ni crveno, ni natečeno..

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 401
13.2.2012 15:12:51   
Bunnyca
kod nas je tako bilo sa prva dva,donjim dvojkama....uzasna nervoza,budjenje nocu uz kukanje prilikom uspavljivanja......slab apetit,non stop je cupkala,skakala,valjda joj tako bilo lakse
temp je bila tri dana 37,4...rumeni obrazi...i onda se pojavila bela linijica,pa rupica ,pa zubic...ukupno je trajalo nekih 10 do 15 dana

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 402
13.2.2012 16:05:21   
mamamikka
sa prvim sam nicanje zubića primetila kad su se zabeleli. sa Davidom evo 18.01 prva dva, sad ima već 5, donje 1, gornje 2. i levu 1. a i desna samo što nije. natekle mu donje 2. obe i gornja leva 3. evo lepo ću da poludim neznam kako da mu pomognem strašno je nervozan, skočila mu je temperatura na 37.5 a sad je premoren zaspao. jel još nekom tako puno krenulo odjednom? dođe mi da plačem s njim zajedno. user posted image

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 403
14.2.2012 15:31:29   
MERYEN
Nama je vec probila donja jedinica user posted image inace samo cvrci i bali da se najmanje 7 puta presvucemo dnevnouser posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 404
17.2.2012 16:25:36   
PoisonEve
Tako mi je zao Miniuser posted image Toliko pati zbog zubica. Mazem joj onaj calgel, mada mislim da joj to nista ne pomaze. Razdrazljiva je skoro stalno, nocu i uspe da se odmori ali preko dana joj je jako tesko.
Samo joj "Camac na Tisi" pomazeuser posted image . To joj je pomagalo i oko grcica. Ljuljuskam je u kolicima, nosam a ona je tako tuznauser posted image
Primetila sam i da slabije siki. Zvala sam halo-bebu i oni su mi rekli da mogu da joj dam ponekad i pola kasicice paracetamola. Ja bi ga najradije izbegavala, ali kad vidim da je toliko boli pre cu joj i to dati.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 405
17.2.2012 16:31:51   
Sanjica26 RR
U tom uzrastu su i nas poceli da muce zubici. Evo i dalje. A, sad nam se bas skupilo temperatura, kasljanje. I izbila je dvojka. Sinoc smo imali losu noc. Lepo je zaspala i samo odjednom plakanje. Izgleda ce i jos neki da izbije. Mucila se do 4 ujutru. Mazali calgel, prskali tantum zbog grla. Joj, to su bas muke. user posted image
Mi cemo najverovatnije da narucimo ogrlicu. Ona se bas napati sa svakim zubicem. Cim treba da izadje zubic odmah se razboli.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.2.2012 16:32:15 >

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 406
17.2.2012 16:35:07   
PoisonEve
Sanjice, ja bi je jos pre mesec dana narucila da znam da ce da pomogne ali mnogima ona nista nije pomogla. Nisu to male pare tek tako da se bace ali sve mislim da ako do kraja sledece nedelje ne bude bolje da je narucimo i mi.

Ajrton Sena

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 407
17.2.2012 17:15:44   
Sanjica26 RR
Ako imate nekog u inostranstvo, pa da narucite. Rece mi poznanica da npr. u Becu kosta 10 evra. Videcemo da nam neko donese. Ne daju se ni meni tolike pare bas zbog toga sto nekima nista ta ogrlica ne pomaze.

Direktna veza do poruke: 408
17.2.2012 17:31:09   
mamamikka
mi imamo ogrlicu, ali ništa ne pomaže. user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 409
18.2.2012 8:22:21   
ALEX11
Da li je moguce da pri nicanju zubica se pojavi i tackasti osip po grudima? Nema temperaturu, samo taj osip po grudima i desnom obrazu.

Direktna veza do poruke: 410
18.2.2012 11:11:26   
PoisonEve
Ja iskreno nisam cula za to. Kad sam ja u nekoj slicnoj nedoumici uvek okrenem HALO bebu.

Ajrton Sena

(odgovor članu ALEX11)
Direktna veza do poruke: 411
19.2.2012 13:41:44   
ivbo
drage mame,ja sam nova na ovom forumu,nadam se da cete mi pomoći vasim iskustvima.Moj petomjesecni sin već 7 dana nikako ne spava u toku noći.inače je zdrava beba,dojim ga,lijepo napreduje,od prije dva mjeseca je poceo da bali,trpa rukice u usta,pretpostavila sam da su zubići u pitanju,ali već 7 dana kad zaspi ponoći  ubrzo pocne da se komeska,intezivno trlja okice,obraze i korijen nosa i pocne da place,i to sve bez otvaranja ociju.Kad uspijem ponovo da ga uspavam,ponovi se isto.ponekad sastavi sat - dva spavanja,ali sve je to slabo.Inace u toku dana je uglavnom raspoložen,dobro jede,nikada nije puno spavao preko dana,a ranije je dobro spavao noću,probudio bi se jednom - dvaput zbog dojenja.pregledala sam mu desni,otecene su na mjestu i gornjih i donjih jedinica,mazala gelom,ali nista.ima li ko slicna iskustva?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 412
19.2.2012 13:51:45   
PoisonEve
Welcome to the clubuser posted image
Ivbo, dobrodosla na RR, nadam se da cemo se druziti. Iskreno ja ti ne mogu dati pametan savet jer i sama slicnu muku morim. Gelovi nam ne pomazu a belo vino nisam probala, mada neki kazu da im je to pomoglo.

Ajrton Sena

(odgovor članu ivbo)
Direktna veza do poruke: 413
19.2.2012 14:14:30   
ivbo
hvala na dobrodošlici poisonEveuser posted image !Cula sam za to sa bijelim vinom,ali nisam probala.....valjda ce konacno izbiti zubići,najgore sto ne znam kako da pmognem svom malom anđelu,slomi se ponoćiuser posted image

Direktna veza do poruke: 414
28.3.2012 23:49:24   
novcic
takodje sam narucila ogrlicu i nista nam ne pomaze on vec mesec dana ako ne i vise balavi,ruke u usta i grize ruke,,nervozan je i to obicno oko 19h..nocu nekad spava lepo a nekada ne..i gel za hladjenje smo kupili pomogne 10 min i nastavlja..belo vino sam cula da pomaze i to sam pokusala i nista..trpimo,ja cutim a on vristi user posted image

Direktna veza do poruke: 415
3.5.2012 0:10:06   
Anoniman
Mi zube guramo na suvo, ne mažemo nikakve anestetike, ni alkoholna pića. Jedino što koristimo da ublažimo muku, bol i nelagodu su glodalice. U nekoj apoteci u Loznici sam kupila donju glodalicu sa slike, konjića. Marka je Apple, silikonska je ali meeekaaanaaaa, za ne poverovati. Saavršena je za trenutke krize, kad ništa drugo ne pomaže, ona izvadi stvar!

user posted image

Kad nije akutna kriza koristimo ove ključeve. Ne držim ih u frižideru iako imaju gel jer nema svrhe, ona uglavnom koristi alku koja je gumirana da o nju trlja desni.

user posted image

(odgovor članu novcic)
  Direktna veza do poruke: 416
3.5.2012 9:31:07   
madre
i mi smo imali ove kljucice, ali jako su tvrdi i nekeko veliki pa nije mogao da ih koristi u te svrhe, vise se igrao sa njima...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 417
3.5.2012 10:56:07   
Anoniman
Razgrne ključeve, uhvati alku sa obe ruke i trlja desni kao da testeriše, mnooogooo je smešna!

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 418
3.5.2012 10:59:39   
Ana RR
Mene je Maki jutros tako ugrizao sa jednim i po zubićem, zvezde sam videla. Kad izađu i gornji, kuku meni user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 419
3.5.2012 11:13:33   
ishler
Nama trenutno izbijaju dvojke,pa bi ugrizla sve sto stigne,ali prema mami je jos uvek neznauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 420
22.5.2012 0:00:11   
madre
konacno su trojke resile da izbiju, urnisu gauser posted image sve cetiri su krenule zajedno...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 421
23.5.2012 0:09:21   
IRJ82

IZVORNA PORUKA: gae_gr

user posted image

I mi smo kupili ovu gumenu i vrhunska je, kad je gricka ona se smeje, inace su bas poceli da je muce zubici, za sada samo preko dana, narucili smo gengigel za bebe, pa cemo videti da li ce nesto ublaziti, svi su ga nahvalili, a i moja sestra ga je koristila i moje sestricine nisu ni osetile nicanje zubica, pa se nadam da ce i nama.

najveca sreca nam je stigla 28.01.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 422
1.6.2012 16:03:56   
smeskicTB
gde bi mogle ove glodalice da se nadju? deluju mi bas odlicno! i za malene bebice pozeljno!

(odgovor članu IRJ82)
Direktna veza do poruke: 423
1.6.2012 16:20:33   
Anoniman
Proizvođač je Apple, ja kupila u nekoj apoteci u Loznici, al koliko znam i Tempo drži njihove proizvode a mislim da ima i varijanta da se poruče sa njihovog sajta. 100 i nešto dinara je bila u ultra su mekane.

(odgovor članu smeskicTB)
  Direktna veza do poruke: 424
1.6.2012 18:56:19   
IRJ82
ja sam kupila u aksi.
pored toga uzeli smo i gengigel i za sada je ok, dosta balavi, ali vidim da je mnogo manje boli, manje stavlja rukice u usta

najveca sreca nam je stigla 28.01.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here