|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bolan rast zubica
15.12.2011 14:47:03   
Irence

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Reče mi jedna žena da skuvam detetu kakao za zube.
Kao da kuvam za sebe ali bez šećera, i kaže da sigurno pomaže. Njen sin ima 19 meseci i nije imao problema sa zubićima, nema T, nema bolova, neprospavanih noći....
Probavam ovih dana pa ćemo videti učinak...

Ivanka da li si probala kakao.Ja cu vise izludeti.Jeleni su izbile donje jedinice jos 12 oktobra i do danas nista.Od juce ima i temperaturu,celu noc je prevristalauser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 351
15.12.2011 22:56:57   
limunada
Meni Nikola pre nego sto ce izaci zub il bude bolestan il se ojede i ceo dan kaki,bas sam primetila.Prva dva zuba mu izasla jos u septembru i stalo,a sad se malo ojeo i kaki non stop mislim da ce mu sad izaci.

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 352
15.12.2011 23:03:23   
Sanjica26 RR
Joj, i mi smo se ojeli. Juce nam se ojela guza i u toku dana je proslo. I veceras je bas grozno. Opet se ojela. Uvek tako bude pre izlaska nekog zubica. Ili se razbolimo.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 15.12.2011 23:04:09 >

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 353
15.12.2011 23:09:48   
madre
bogdanu su desni strasnoooo otekle, izgleda da mu sve cetvorke odjednom izbijaju, jako tesko to podnosi, nikad ovakav nije biouser posted image
prethodnih 5 dana je imao temperaturu 39! od juce je nema, izbila je jedna cetvorka, ali stizu i ostale!
inace jos nemamo trojke...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 354
17.12.2011 16:57:56   
Bunnyca
Drage moje ,evo i ja da vam se pridruzim.....i mi muku mucimo sa zubicima.....kod nas je sve pocelo sa 3,5 meseca,balavljenje,trpanje rucica usta,pa sve do odbijanja mleka...koje je trajalo danima....e,promenimo mi mleko predjemo na aptamil,sve ok jedno vreme,pa onda opet isto. Sa 5,5 meseci sve ispocetka vristanje nocu,plakanje,opet odbijanje mleka....uradimo sve analize dete dobro,krvna slika ,urinokultura sve ok,ali nece mleko....opet mi promenimo ona pocne da pije...kad evo pre 7 dana opet ista prica,sada imamo punih 7 meseci,blaga temperatura,rumeni obrazi,vruca glavica,balavljenje,sitan osip na bradi,nervoza,nocno buidjenje,sve,ali od zuba ni traga.
E sad molim za pomoc, iskusnije majke,kako ste hranile bebe ,ako nece da sisaju,odnosno odbijaju flasicu zbog zubica?plasim se da opet ne pocne da zaostaje sa napredovanjem jer je izmedju 5,5 - 6 meseca izgubila 5o grama.Inace pedijatri nece da mi kazu da su zubi,vec uvek traze neki drugi razlog

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 355
17.12.2011 20:40:50   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: madre

bogdanu su desni strasnoooo otekle, izgleda da mu sve cetvorke odjednom izbijaju, jako tesko to podnosi, nikad ovakav nije biouser posted image
prethodnih 5 dana je imao temperaturu 39! od juce je nema, izbila je jedna cetvorka, ali stizu i ostale!
inace jos nemamo trojke...

Hej Matija ima samo gornje i donje jedinice i dvojke. Prije neki dan mu izbile gornje cetvorke (valjda :))), a sad vidim da mu je izasla i dolje lijevo jedna. Uzasno je nervozan. Nepodnosljiv. Uzela sam mu cak i one homepatske kuglice, ali ne djeluju bas user posted image Jedva cekam da svi izadju pa da smo mirni user posted image (mozda user posted image user posted image )

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 356
17.12.2011 23:52:36   
madre
ipak ste nas prestigliuser posted image user posted image
za sad samo jedna cetvorka, ali je sve oteceno, cini mi se cak i pomodrelouser posted image
ne dozvoljava mi da mu zavirim u ustauser posted image samo ono sto uspem da napipam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 357
17.12.2011 23:53:47   
Sanjica26 RR
Jel moguce da nisu nateceni desni, a da ih muce?user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 358
18.12.2011 11:27:10   
Bunnyca
i nama nisu nateceni....ali definitivno je muce.....ima samo jednu malu rupicu na donjem desnom kecu,jel tako izgleda kada izlazi zubic?

Direktna veza do poruke: 359
19.12.2011 0:09:43   
* Unina mama *
Mi za sad imamo sest zubica user posted image i bas smo tesko podneli njihovo izlazenje... user posted image
Pa pobele desni pre nego sto probiju i bas se vidi zub kroz meso... Kako je blize sam mozes da procenis za koliko ce da izadje...

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 360
19.12.2011 0:12:54   
madre
je l ovo ista (stara) ili nova unina mama?user posted image
samo sto ti izgleda imas zvezdiceuser posted image

(odgovor članu * Unina mama *)
Direktna veza do poruke: 361
19.12.2011 0:14:09   
* Unina mama *
A koristili smo i belo vino i gelom smo mazali ali nista ne pomaze... Mozda belo vino ublazi malo onda kad je bas histericna ali slaba vajda. Ja sam sa prim zubima i glodalicu i lazu i mazala a posle toga vise nista ne koristim...

Direktna veza do poruke: 362
19.12.2011 0:14:44   
* Unina mama *
Novaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 363
19.12.2011 0:17:23   
madre
onda, dobro nam doslauser posted image
verujem da ce ti biti lepo ovde...
a sto se zubica tice, nama super pomaze calgel.

Direktna veza do poruke: 364
19.12.2011 0:20:39   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: madre

ipak ste nas prestigliuser posted image user posted image
za sad samo jedna cetvorka, ali je sve oteceno, cini mi se cak i pomodrelouser posted image
ne dozvoljava mi da mu zavirim u ustauser posted image samo ono sto uspem da napipam.

On ne da ziv da ga pipnes do usta. Ja na silu gurnula prst i opipala. Morala sam da vidim user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 365
19.12.2011 1:03:21   
* Unina mama *
Hvalaaauser posted image Koliko zubica vi imate?user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 366
19.12.2011 1:05:15   
* Unina mama *
I jel se oseca zubic pod prstima tj.trdo?user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 367
19.12.2011 1:06:11   
madre
8 i pouser posted image  

Direktna veza do poruke: 368
19.12.2011 1:12:01   
bratzz
Milici je danas probila gornja leva trojka i to joj je trinaesti zub do sad uskoro ocekujemo ostale tri trojke.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 369
19.12.2011 1:15:58   
* Unina mama *

IZVORNA PORUKA: bratzz

Milici je danas probila gornja leva trojka i to joj je trinaesti zub do sad uskoro ocekujemo ostale tri trojke.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 370
22.12.2011 11:14:57   
AndrijanaTea
Evo i mi da se ukljucimo na temu zubica :) Tea ima 7 meseci i vec 6 zubica,malo smo imal problrma sa izbijanjem gornje jedinice a ostalih 5 nismo ni osetili,kada sam mislila da je malo nervoznija zbog zubica ja sam joj mazala GENGIGEL ,leste malo skuplji ali ja mislim da je efikasan,bar je nama pomogao i toplo ga preporucujem.Veliki pozzuser posted image

(odgovor članu maamaa)
Direktna veza do poruke: 371
26.12.2011 22:52:15   
Sanjica26 RR
Mi smo ova dva dana izludeli. Teodora je sinoc vristala da nismo znali kako da je umirimo. Iz cista mira se probudila. Tek se u tri smirila. I evo danas ista situacija. Guza joj se ojela kao nikad do sada. I ima neke cudne pecate. Napipala sam joj desni i cini mi se da samo sto joj ne izadje zubic. Ako ovo potraje bice veselo. Evo sad pokusava da se uspava, ali je i dalje nervozna. A, gel ne pomaze.

(odgovor članu AndrijanaTea)
Direktna veza do poruke: 372
13.1.2012 18:50:09   
limunada
Mi od sinoc mucimo muku.Desni mu otecene i beli se samo sto ne izbiju.Imao je 39 t pa smo ga istusirala pa padne na 38,pa na 37 i tako celu noc,davala sam mu paracetamol pa brufen na 4 sata,varira non stop.Odemo danas kod dr i kaze da kad predje 38 sa 5 onda paracet a kad predje 39 onda brufen i kupanje.a ispod 38 kad je da nediram nista vec samo da ga raskomotim.evo ceo dan se muci dusa moja i samo spava,kupala sam ga imao je 39 i dajem mu parac na 4 sata bez brufena a ako predje 39 dacu mu i brufen.nosili smo urin i pregledo ga sve je ok to su zubi sigurno.sinoc ga i groznica vatala,user posted image

Direktna veza do poruke: 373
13.1.2012 18:57:57   
Sanjica26 RR
limunada, i mi smo istu muku mucili i evo 20 dana od tada nigde zubica. Cak je stavise gore bez obzira sto nema temperaturu. Nekoj deci jednostavno opadne imunitet.
Procice to veceras.user posted image

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 374
13.1.2012 19:13:11   
limunada
al njemu je desna otekla gornja i vide se ispod koze dva zuba evo sad sam mu merila ima 38 sa 4 ispod pazuha merim,cekam 8 sati pa cu opet izmeriti i dati mu paracetamol i okupati ga.nemoze da jede boli ga kad dodirne kasiku

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here