|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bolan rast zubica
26.9.2011 12:20:10   
ivaj
IZVORNA PORUKA: Irence

Jeca vec mesec dana ima sve ali bukvalno sve probleme izbijanja zubica.Imala je dva puta temp.,kaslje,nos joj curi...a nervozna je do besvesti.Nocu nista ne spava.

Ovako je kod nasuser posted image Muz i ja smo toliko zabrinuti-ona svaku noc vristi,budi se na svakih pola sata,nocas je plakala sat vremena bez prestanka.Dete nam ne lici na sebe. Ne znam sta joj je vise,da li su zubi ili ne.
Ali znam da mi se mnooogo spavauser posted image

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 326
26.9.2011 12:23:59   
Snelle
Ivaj, ista situacija kao kod Sanjice user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 327
26.9.2011 12:25:54   
ivaj
E sad mi je lakseuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 328
26.9.2011 12:43:04   
Anoniman
A Milica nije nervozna,normalno spava,jede, nema T,ali prvo proliv i onda zub, tako je bilo i sa prvim zubicem, i ista situacija i sa drugim....

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 329
26.9.2011 13:12:15   
Sanjica26 RR
A, zato se preko dana naspavauser posted image Spava prvi put tri sata i drugi put dva sata.user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 330
26.9.2011 13:59:11   
ivaj
Sanjice,isto i kod nas.Ali meni to ne odgovara.Hocu da spava nocuuser posted image
Pod hitno moram da joj skratim to dnevno spavanje i nekako da se vratimo na stari ritam kad je ustajala u osam ujutru,a ne u pola sedam kao sad.

Ma sve nam se poremetilo ovih dana.

Veceras joj pred spavanje dajem paracetamol i mazem belo vino pa da vidimo sta ce biti.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 331
26.9.2011 14:01:37   
Sanjica26 RR
Ivaj, probala sam Teodori da ukinem jedno spavanje. Ne vredi. Non stop place. Ona koja nije zavisna od cucle, sad je non stop trazi. Sinoc kad sam joj namazala gel toliko je nateceno da je strasno. I ja cu da joj dam paracetamol. Bas sam umorna.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 332
26.9.2011 14:05:44   
Snelle
Ivaj, totalni sam laik, ali paracetamol u kombinaciji sa belim vinom? Sme li?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 333
26.9.2011 14:06:47   
Anoniman
pa definitivno će spavati!!!user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 334
26.9.2011 16:05:17   
ivaj
Ne sme kad se popije casa vinauser posted image

Ma necu oboje odjednom.Dacu paracetamol a vince u toku noci.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
20.10.2011 10:02:40   
Anoniman
Zaboravila sam koliko puta dnevno moze da se maze calgel ? BAcila sam uputstvo .
Petri izgleda raste nekoliko zuba , izbila je 4ka , donja trojka se beli , sve drugo oteceno , nista ne jede danima , place , danas su joj rumeni obrazi , stoji T na 37 , uh

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 336
29.10.2011 0:15:15   
Ivanka 75
Reče mi jedna žena da skuvam detetu kakao za zube.
Kao da kuvam za sebe ali bez šećera, i kaže da sigurno pomaže. Njen sin ima 19 meseci i nije imao problema sa zubićima, nema T, nema bolova, neprospavanih noći....
Probavam ovih dana pa ćemo videti učinak...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
1.11.2011 9:53:26   
New Mom
Opet se budimo tokom noći vrišteći. Teško žvaće. Balavi, Curi nosić.user posted image
Ne mogu da verujem da već ide sledeća serija izbijanja?!
Koliko treba peticama prosečno da izbiju?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 338
1.11.2011 9:58:10   
bratzz
Jako dugo, Milici je donja leva peica izbijala dvenedelje, au isto vreme joj je izasla i gornja desna cetvorka, a sada joj izbija donja desna petica vec nedelju dana i vidim ja izbijace jos dugo. Nadam se da ce te KL imati vise srece i da ce sve brze proci.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 339
1.11.2011 10:21:25   
Anck Su Nmaun
NM  Tarici su ceo septembar izbijale petice, i izbile su tri a trenutno izbija poslednja donja, strasno je otecena...i uzas koliko je nervozna vec nocima se budi vristeci, a i danju je nekad preterano nervozna i placljiva kad je uhvati ,  jadna decica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 340
1.11.2011 11:20:27   
Joj@
A da li je moguce da krenu zubici od treceg meseca? Msm, ok, sve je moguce, neki bebci se radjaju sa zubicima, ali generalno, kolika je verovatnoca da krenu od treceg meseca? I kad najcesce krecu? Posto Vlada balavi ko lub i stalno nesto glodje. Kupili smo mu onu Ice cool ili kako se vec zove Nuby glodalicu, nevadi je iz celjusti. Ako bi genetika tu igrala ulogu, i meni i muzu su kasno krenuli zubi...mada nam izgleda kao da su njemu vec poceli...jel moguce?

*They can crush my cookie, but they can NEVER steal my fortune*

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 341
1.11.2011 11:24:54   
Sanjica26 RR
Mi smo sinoc imali bas velike muke. Toliko su je mucili desni da je tek oko 1 zaspala.user posted image Spava joj se, a ne moze. Dve gornje jedinice nikako da izbiju, a pojavile se dve bele tackice. Ocajno jede. Na kraju sam je stavila po ko zna koji put u krevetac. Uzela je cuclu i drskom cucle se masirala. Dala sam joj mleko i zaspala. A, inace redovno mazemo calgel.
Ko zna koliko ce ovo da potraje.user posted image Dva meseca nikako da joj izadje zubic.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 1.11.2011 11:25:30 >

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 342
1.11.2011 11:25:59   
Olga75
moguce je da krecu aliii obicno je to genetska predispozicija tako da ako su tebi ili tvom muzu zubi rano izrasli moguce je da ce i becu
on je sada u oralnoj fazi i normalno je da sve glodje iako ne idu zubici
stavi ticker da mozemo da pratimo a i potpis promeni jer se na njemu nista ne vidi  user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 343
1.11.2011 11:33:48   
Ana RR
I moja Marko baš dosta balavi, samo trpa ruke u usta, pelenu, portiklicu, ali nema šanse da mu uskoro krenu zubići. Ja sam prvi zubić dobila sa 15 meseci a muž sa 9, pa nek kod Marka bude neki prosek od ta dva biću srećna user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 344
1.11.2011 11:36:35   
Joj@
stavicu ticker, gde ima dobrih, ovaj lillypie je bzvz? 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 345
1.11.2011 11:39:02   
Olga75
evo TEMA pa pogledaj user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 346
1.11.2011 11:58:07   
Joj@
user posted image user posted image user posted image uspelaaaaa

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 347
1.11.2011 12:51:41   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Joj@

A da li je moguce da krenu zubici od treceg meseca?

Posto Vlada balavi ko lub i stalno nesto glodje.

T je prvi zub sa 8 mes izbio,(isto kao i meni) a balavila od 3 mes.....

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 348
1.11.2011 15:27:02   
Kristiana
moj sin je poceo da bali sa nepuna dva meseca,a sa tri meseca je vec imao dva zuba.al smo se napatili junacki.fala bogu pa je sve proslo.sad ima 9 meseci i 8 zuba user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 349
5.12.2011 13:08:00   
ishler
Moja beba ima 4,5 meseci.
Od dva ipo meseca uzasno balavi i gura sve zivo u usta.
Vec tada su se pojavile dve kockice na donjoj vilici ali nista od zubica.
Poslednjih 20 dana je cesto jako nervozna,inace jako vesela i nasmejana beba,
Kenjka tokom dana,cak u dva navrata odbijala da sisa i imala gasove kada smo pomislili da je u pitanju stomak,ali smo vadili analize i receno je da su zubi,
a da je stomak muci zbog guranja svega u usta pa ima dosta bakterija u stomaku.
Sada imam problem,poceli smo uvoditi hranu,posle treceg dana davanja p.pahuljica  desila se ista stvar kao tada i ne znam sta da mislim da li su zubi ili alergija na hranu?
IMA LI NEKO SLICNO ISKUSTVO?user posted image

(odgovor članu Kristiana)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here