Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 13.8.2016 19:31:12
|
|
|
|
Torbica
|
Dijo koji je to program 14? Moja pekarica ima 12 programa.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 13.8.2016 22:38:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Torbice ja sam kupila ovu pekaricu. http://www.tehnomanija.rs/pekara/moulinex-pekara-ow-6101.html Samo ju u Banja Luci mbogo jeftinija, platila sam je 135 eura. Mish Mash sada sam pekla na srednjoj jacini i korica je malo tvrdja bila a u sredini taman kako treba. Ako pecem na light opciji da li ce se samo kora manje zapeci ili ce i unutra sporije da se zapece? Sada sam stavila 300 g jecmenog b 100 g heljdinog b 100 g razenog b 500 ml vodesike 2 supene kasike semenki suncokreta 2 supene kasike susama 2 supene kasike ulja 1 pzp 1 kk soli
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 13.8.2016 23:56:27
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala ti, proucicu!
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 14.8.2016 0:00:49
|
|
|
|
Mariya
|
Evo ga moj hleb iz rerne. Izgleda savršeno i svaki put je sve bolji!
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 14.8.2016 0:24:09
|
|
|
|
MishMash
|
Jao Mariya Fantasticno izgleda, tacno mogu da se zamislim kako klopam Dijana, u mojim eksperimentima se pokazalo da ima uticaja samo na koricu. Bude tanja, a posto hleb ostavim u pekacu jos deset_ak minuta nakon zavrset_ka, lepo se potpari i bude mekana. Hvala za recepte devojke, jedva cekam da ih isprobam
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 14.8.2016 0:33:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Torbice imam program za integralni hleb i tu mi nije uspeo hleb sa pzp a na programu za kolace je isapo extra. Imas li upustvo od pekarice da pogledas. Marya savrseno izgleda MM sutra pecem tako i javljam kako je ispalo. Jedva cekam da pravim kiflice, dzemove, pice , stvarno je super stvarcica
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 14.8.2016 0:35:33 >
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 16.8.2016 9:10:18
|
|
|
|
Torbica
|
Dijo, srce si! Imam "Cake" program, probacu pa javim. I ja pravim hlono hlepcice zbog mm, ali klasicno. U pekarici mi je bio zdudan. Hvala ti!
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 16.8.2016 9:57:50
|
|
|
|
wivern
|
Ja se i dalje neckam oko pekaca, kako sam krenula kupicu ga kad odem u penziju
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.2.2017 14:07:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja zelim vec duze vreme da kupim pekac, ali uvek iskrsne nesto drugo Ove godine ga moram nabaviti.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.2.2017 14:09:11
|
|
|
|
emicaa
|
Moja zaova ga je kupila,desetak puta iskoristila i sad joj u podrumu skuplja prasinu.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.6.2017 21:42:01
|
|
|
|
mali_mis
|
Imam Kupila mi je mama za rodjus. Nego, od kako "Sara" (kod mene vecina aparata ima ime ) pravi hleb, nismo uopste kupovale isti, a i meni vise odgovara, vise nisam naduta ko zaba. Isprobala sam i jogurt, odlican je. I naravno dzemove raznih vrsta. Samo ovo dvoje mojih slatkoholicara, smaze dzem ocas posla.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 29.6.2017 17:45:44
|
|
|
|
Mariya
|
Ja sve manje pečem jer nemam vremena, pa je ulogu pekara preuzeo mm I mogu da vam kažem da pravi odlične hlebove. Mi ih sve pravimo sa kvascem, ne dopadaju nam se oni sa pzp. Mišu, sigurno je bolje, tvoj kućni hleb bar nema te silne aditive kao kupovni, verujem da organizam odmah drugačije i vari.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 29.6.2017 17:50:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
maryia i mi ne stavljamo prasak za pecivo. Mi se smenjujemo sa ubacivanjem sastojaka. Ali mm uvek kaze da meni uvek bolje ispadne.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 29.6.2017 19:22:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Mariya, oporavio mi se stomak od hleba U pocetku sam isprobavala sve sto moze, sad sam vec na varijanti integralni ili brzi.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 29.6.2017 19:27:49
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Žene, koje marke su vam pekarice? Moja je Gorenje. Dajte neki recept. Meni nešto ne uspevaju pa sam batalila da pečem. Ne znam gde grešim
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 29.6.2017 19:32:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Moja je isto Gorenje bm900, ona crna sa 15 programa. Ja recopise koristim iz one knjizice, desavalo se da nece da naraste, ili je bilo do kvasca ili do brasna. Kvasac mi je C, a brasno obicno stari mlinar ili danubius. Kad uzmem neko drugo brasno ili kvasac, redovno debakl, napravi mi se bunar zelja na vrhu hleba
< Poruku je uredio mali_mis -- 29.6.2017 19:33:38 >
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 29.6.2017 19:33:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice imas knjigu recepta.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 29.6.2017 19:39:10
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Imam, ali nikako da mi ispadne. Koje su vam omiljene kombinacije brašna? Jedino mi integralni hleb bude onako fin.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 29.6.2017 19:48:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Uglavnom idem pola crno pola belo. Kad ides samo crno, bez belog, obicno bude gusce strukture i manji.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 27.5.2018 10:30:40
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dijana1* Torbice ja sam kupila ovu pekaricu. http://www.tehnomanija.rs/pekara/moulinex-pekara-ow-6101.html Samo ju u Banja Luci mbogo jeftinija, platila sam je 135 eura. Mish Mash sada sam pekla na srednjoj jacini i korica je malo tvrdja bila a u sredini taman kako treba. Ako pecem na light opciji da li ce se samo kora manje zapeci ili ce i unutra sporije da se zapece? Sada sam stavila 300 g jecmenog b 100 g heljdinog b 100 g razenog b 500 ml vodesike 2 supene kasike semenki suncokreta 2 supene kasike susama 2 supene kasike ulja 1 pzp 1 kk soli Sta je vodasika? Ja dobila juce novu pekaru i hleb je bio kao kamen, da ubijes coveka. Posle sam skapirala da je mm kupio najvecu pekaru koja postoji ( za hleb od 1,5 kg) a ja stavila jedva 400 gr brasna. Da li neko ima recept za banana hleb iz pekare?
|
RE: Pekač za hleb i recepti 27.5.2018 13:16:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, ja bih rekla da je obična voda, možda je greška u kucanju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 27.5.2018 13:18:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Ako praviš sa integralnim brašnima tj od žitarica, ona traže više vode. Nemam pekaricu ali znam kada mesim. Testo mora biti lepljivo inače će biti jako suvo i tvrdo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 27.5.2018 13:31:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, da voda ide. Greska je u kucanju.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 28.5.2018 11:58:20
|
|
|
|
nata11
|
Drugi hleb izaso neispecen E dok ja predjem sve program utrosicu 2 dzaka brasna.
|
RE: Pekač za hleb i recepti 28.5.2018 13:43:14
|
|
|
|
emicaa
|
Nato treci put mora usjeti
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?