Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 28.5.2020 9:55:13
|
|
|
|
branki*
|
Nemam pekac niti planiram .Jedino ako sina stavimo na posebni rezim ishrane,moguće da uzmem. Ali ,pošto je tema hleb takodje,nisam našla drugu..Mi uzimamo iz lidla onaj tamni sa semenkama odozgo.meni deluje i da je bez kvasca ili sa vrlo malo jer je težak. Jedan hleb nam traje 3 dana.mnogo je ukusan.mada ga ćerka neće. Vodim se logikom..Ne mora da jede hleb..Neka pojede 2 kriške dnevno ovog,nego da razvali pola belog sundjerastog.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 28.5.2020 9:58:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, i mi volim taj hleb. Uopšte volimo tamne hlebove. Mare nekad neće, kako je raspoložen. Uz ručak ja ne jedem hleb, Mare ponekad a mm uglavnom jede.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 28.5.2020 11:35:58
|
|
|
|
nata11
|
Branki ja bih taj jela samo sa sirom po celi dan Jeste 150 din ali traje sto kazes 3 dana. Inace sva njihova peciva obozavam.
|
RE: Pekač za hleb i recepti 28.5.2020 15:11:34
|
|
|
|
branki*
|
Jeste sve ukusno,ali mi je ovaj hleb baš otkriće. Moja mama npr kupuje onaj obični koji kosta 40 din.i pojedu ga za dan.jer je logika..jedi hleb.on je jeftin i zasitan.ja idem drugom logikom.ne mora hleb uopšte. Ako jede za doručak burek ili perek, to je isto kao hleb.Ako jede palacinke..Opet hleb..Ako jede mekice...Opet hleb.tako da,klasični hleb u vidu belog da ga jedu po 3 kriške uz svaki obrok nema potrebe.bolje onda da jedu ovaj,a njega ne možeš pojesti puno,jer je težak.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.6.2020 8:07:28
|
|
|
|
bikicaV
|
Taj tamni hleb obozavamo, deca ne. Sa nutelom kad premazem i solja mleka to mi je odlicno. Ne jedemo puno hleb, muz da , deca i ja ne. A pekac nemam. Mesila sam beskvasni hleb.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.6.2020 8:32:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Nemam pekac, pravim razne ali u obicnom pekacu.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 8.9.2020 9:30:54
|
|
|
|
mikica88
|
Nemam pekac. Prcem i pravim svasta nesto.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 31.8.2021 10:55:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam uzela u Lidlu pekaru za hleb i oduševljena sam 😁. Cesto se desava i da mi pekara samo umesi hleb a ja da stavim u rernu da se ispeče.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 31.8.2021 11:50:54
|
|
|
|
smoli
|
Gledam neku Gorenje mini pekaru sa pet programa 🙂
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 31.8.2021 12:08:28
|
|
|
|
dddaca
|
Ivana,, po kom principu to radi? Samo mesi ili i pece?
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 1.9.2021 7:11:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dddaco, i mesi i pece 😁. Imas razne programe. Mozes na namestis da ti samo umesi testo. Ja unutra stavim i da mi umesi za mekike testo. Programi za integralni hleb, dzem ili jogurt (to nisam pravila). I ima odlozen start pa je i to super.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 1.9.2021 9:47:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ima opcija i za pekmez, jogurt. 😁
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 1.9.2021 16:03:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, napisah gore. Jesi pravila?
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 1.9.2021 16:39:37
|
|
|
|
dddaca
|
Pa to izgleda nije losa stvar. Stavis sve sastojke i kad otvoris gotov hleb.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 2.9.2021 10:00:32
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Jeste, napisah gore. Jesi pravila? Pravila ja 🙂 od sljive, super je ispao, jos sam ga izblendala da malo usitnim komade sljive. Pravila sam i Panetone u njemu, odlican. Jedina greska mi je sto sam kupila preveliki..1200-1800 gr velicina vekne, pa kad pecem manju gramazu vekna ne bude jednomerna, nego malo nepravilnog oblika.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 2.9.2021 10:01:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, jogurt se nameracio mm da napravi. Pekmez sam pravila. To sam ti pominjala.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.9.2021 6:41:42
|
|
|
|
flamingos
|
Pekač za hleb nemam.Zvuči primamljivo.Možda i odlučim da kupim...
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.9.2021 6:44:10
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ni ja ga nemam. A cula sam da je onaj iz Lidla odlican.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.9.2021 6:48:19
|
|
|
|
flamingos
|
Nisam u Lidlu ni videla.Moraću da pogledam kad budem išla sama da pazarim.Sa mojima je to na brzinu-kao da nas neko juri.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.9.2021 6:54:02
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Drugarica uzela, doduse davno. Kaze da je odlican, cak je tad bio i na akciji, ne secam se tacno koja je cena. Ali vec neko vreme i ja gledam i nema ga, nije ga dugo bilo.. Ovi ostali svuda mi nesto skupi iskreno
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.9.2021 6:55:25
|
|
|
|
flamingos
|
Gledala sam cene.Poprilično su skupi.Ali dobro,za korisnu stvar u kuhinji vredi izdvojiti i više novca.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.9.2021 7:34:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa nema uvek ni u Lidlu. Kod njih je to kataloski.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.9.2021 7:46:44
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pa da, mislim da sam samo jednom ili dva puta videla, bas dugo ga nije bilo.. A bio je najpovoljniji od ostalih
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.9.2021 8:18:42
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Pa nema uvek ni u Lidlu. Kod njih je to kataloski. Znači-ako naiđem na njega da kupujem,pošto ga nema uvek.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.9.2021 8:37:05
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Meni ga je drugarica nahvalila samo tako. Slike hleba kad mi je slala iz njega stvarno onako profi. I ja ga cekam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?