Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.8.2021 9:37:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak ce da bude pasta sa povrcеm. Vecera slani vafli za decu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 5.8.2021 8:18:01
|
|
|
|
nata11
|
Dosta je mesa, danas ce mm sir sa rostilja i prepecen hleb. Mozda za veceru spremimo picu ako I bude raspolozna.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 5.8.2021 8:41:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak ce biti paprikas sa pilecim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 5.8.2021 15:49:04
|
|
|
|
dddaca
|
Riba i pomfrit
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.8.2021 20:02:03
|
|
|
|
dddaca
|
Przena piletina i pilav, a za veceru cokoladni mafini
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.8.2021 21:17:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rucak od juce za decu. Za nas pasta sa povrcem i tunjevinom. Spremila sam i zdrave kuglice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.8.2021 7:13:41
|
|
|
|
flamingos
|
Pasulj sa suvim mesom,belolučene paprike,kiflice sa domaćim džemom od kajsija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.8.2021 8:15:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak: burek sa sirom Za rucak: giros iz rerne i pomfrit iz rerne sa svežom salatom. Palacinke sa kremom pošto imamo T drugaricu u gostima. I moram da smislim nešto slano. Verovatno ce biti mafini. I sladoled domaci za nas velike.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.8.2021 9:40:49
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak imamo mafine od juce. Uz mleko ce biti super. A za rucak jos nemam ideju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.8.2021 11:10:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Za dorucak su bile zlatne moce, za rucak sam juce skuvala corbasti grasak, a za veceru sta ko stigne 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.8.2021 9:35:39
|
|
|
|
flamingos
|
Mm hoće prženice za doručak,a dete plazmu i mleko.Za ručak pohovano pileće belo meso,pomfrit i salata po želji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.8.2021 9:54:02
|
|
|
|
dddaca
|
Bice ili punjene paprike ili bolonjeze, nesto od ta dva.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.8.2021 9:54:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mekike i pasulj
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.8.2021 12:46:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ostali su slani mafini od juce. Za danas rucak ne spremam. Nismo tu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.8.2021 7:41:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rucak domaca supica i musaka sa tikvicama. I obavezno salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.8.2021 8:31:32
|
|
|
|
flamingos
|
Roštilj,salata i voćna torta.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.8.2021 8:46:57
|
|
|
|
dddaca
|
Ostale punjene paprike od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.8.2021 16:05:43
|
|
|
|
Didy
|
Kad je jako toplo, za ručak je kod nas kuvani kukuruz i lubenica. Ostalo i palačinki od sinoć, mama donela špansku pitu. Ihaj! 🤣
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.8.2021 18:32:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
И палачинке са кремом.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.8.2021 8:58:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas ima rucak od juce. Dorucak ce biti prženice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.8.2021 11:05:54
|
|
|
|
dddaca
|
Mislim da cu da zabusavam i danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.8.2021 13:42:13
|
|
|
|
flamingos
|
Isto Daco.Ima od juče,šta još žele moji dodaću.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.8.2021 22:04:45
|
|
|
|
Didy
|
Pileća domaća supa, sosa i mesa, pohovano belo i đjuveč kao prilog. Ne pamtim kad sam ovoliko spremala za jedan obrok. Sutra sve od danas što je ostalo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.8.2021 10:15:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moji poželeli picu, tako da ce to da bude na meniju za rucak. Hteo mm da naruci, ali ja cu ipak da pravim. Za cas ce da mi bude gotovo testo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.8.2021 12:03:30
|
|
|
|
flamingos
|
Bećarac,domaći sir,vruća pogača i kroasani sa višnjama.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.