Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.7.2021 9:55:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja doručkujem sweet fit ovsenu kašu, muški imaju pitu sa sirom. Za ručak ispunjavam želje Marko je tražio pohovano meso i krompiriće, biće i spanać. I krem čorba od povrća.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.7.2021 8:36:48
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak poca.Za ručak pasulj sa suvim mesom i salata po želji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.7.2021 9:49:23
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak carske mrvice. Za rucak nemam ideju. Mozda nesto nesto na brzinu, a mozda i narucimo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.7.2021 10:05:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce su bile deci kiflice sa sirom, a za rucak pomfrit iz rerne i lignje i salata kupus sa sargarepom. Za danas je na meniju ostala obrok salata. To sam doruckovala. Za rucak sam planirala musaku sa tikvicama i dodacu krem corbu i salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.7.2021 8:15:47
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak gibanica.Za ručak pileća bela čorba,pohovane šnicle,pomfrit,salata,kuglof sa malinama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.7.2021 9:04:44
|
|
|
|
dddaca
|
Juce bile pljeskavice, spanac i pire krompir za rucak. Danas opet na znam sta cu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.7.2021 16:12:46
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak przenice, za rucak punjene paprike, dve vrste. Klasicne i sa krompirom. I juneca corbica. Od mene dosta za danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.7.2021 8:45:37
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak posluženje iz frižidera.Za ručak ne spremam ništa.Idemo na slavu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.7.2021 12:05:36
|
|
|
|
dddaca
|
Ni ja danas ne spremam nista. Ima od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.7.2021 12:17:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I kod mene je isto stanje 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.7.2021 17:21:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Pohovane lignje iz rerne, začinjeni krompirići, mix salata.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.7.2021 11:34:30
|
|
|
|
nata11
|
Sinoc u krcku zatvorila svinjske snicle sa povrcem. Za sutra planiram pirinac sa piletinom.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.7.2021 11:37:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak ce biti boranija sa mesom. I umesicu kiflice u slucaju da gosti odgladne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.7.2021 12:02:35
|
|
|
|
dddaca
|
Nista mi se ne sprema po ovoj vrucini
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.7.2021 9:07:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci je ostala boranija sa mesom, a meni i mm ce biti pržene paprike i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.7.2021 9:52:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče tortilje i uveče opet američke palačinke sa borovnicama. Danas teleća čorba i pljeskavice od tikvica. Salata standardno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.7.2021 10:54:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak carska pita, za rucak pileca supica i makarone u sosu. Naravno, salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.7.2021 22:07:44
|
|
|
|
medamisko
|
Krofnice iz aparata, ali nesto nisam zadovoljna receptom. Ako nekoga ne bude mrzelo neka napise nekad na forumu, sad kad nema kuhinje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.7.2021 13:40:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas krofnice sa kremom. Za rucak musaka sa pecurkama. Juce sam spremala za goste i sve su pojeli. Sad spremam za nas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.7.2021 15:24:18
|
|
|
|
dddaca
|
Kolutici lignje, pomfrit i salata. Sanjice, kako pravis tu musaku sa pecurkama?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.7.2021 17:11:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Izdinstam crni luk, sargarepu, celer i pecurke. Dodam paradajz pelat. Zacinim. Poslažem red tikvica, red nadeva, red tikvica i nadeva. Prelijem jajima, mlekom i pavlakom. Izrendam kackavalj. Na 180, 40 minita. Bas je super. Danas nisam imala pavlaku, pa sam umutila sa pavlakom za kuvanje, bez mleka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.7.2021 17:41:54
|
|
|
|
dddaca
|
Super, mogla bih da probam. Mozda samo da zamenim tikvice krompirom, posto mislim da se ovim mojima ne bi svidelo sa tikvicama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.8.2021 9:29:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kiflice za dorucak. Za rucak cufte u belom sosu i krem čorba i obavezno grcka salata. Sladoled domaci ce da bude za dezert
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.8.2021 15:53:34
|
|
|
|
dddaca
|
Grasak sa junetinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.8.2021 9:31:43
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak gibanica.Za ručak dinstano meso sa povrćem,pire krompir i salata po želji.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.