Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.7.2021 9:05:01
|
|
|
|
flamingos
|
Ostalo hrane od juče.Petkom svakako postim.Dete hoće prženo jaje za doručak,a za ručak šta poželi to i spremam.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.7.2021 8:41:31
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak gibanica.Za ručak gulaš.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.7.2021 9:11:59
|
|
|
|
flamingos
|
Slani rolat za predjelo uz suhonesnato sir...Domaća supa,pohovano pileće belo,a i pohovane svinjske šnicle.punjene paprike,salata,sladoled torta.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.7.2021 22:37:47
|
|
|
|
emicaa
|
Za ručak imali neko pečenje od sinoc,uz to salata.Za večeru palačinke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.7.2021 13:07:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Imamo punjene čamce od tikvica od juče. Za Marka samo moram nešto spremiti.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.7.2021 13:36:24
|
|
|
|
flamingos
|
Pravila sam kiflice po Anđelinoj želji.Ostalo imamo od juče,tako da ništa više ne spremam danas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 13.7.2021 12:07:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak su mi ostale galete, pa sam ih jela sa krem sirom i pecenicom. Rucak pasta sa tikvicom i slaninicom u sosu i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 13.7.2021 12:10:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ne kuvam. Biće jaja sa tikvicama i šparglom, šopska salata. Ili ćemo poručiti iz Srbije nešto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 13.7.2021 15:21:40
|
|
|
|
vocicana
|
Mama spremila punjenui papriku, tako da sam free danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.7.2021 15:48:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak je bila domaca supica i grilovano povrce sa piletinom i puno sveže salate. Dezert cu deci da napravim neki šejk sa ovsenim pahuljicama. Meni je mama poslala štrudlu sa makom. ❤️
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 16.7.2021 6:21:07
|
|
|
|
medamisko
|
Kiflice sa sirom, a imace i slatke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 16.7.2021 8:16:04
|
|
|
|
nata11
|
Ko jos kuvana +40. Danas mozda neku mesanu przeniju od povrca.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.7.2021 17:49:48
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Za rucak je bila domaca supica i grilovano povrce sa piletinom i puno sveže salate. Dezert cu deci da napravim neki šejk sa ovsenim pahuljicama. Meni je mama poslala štrudlu sa makom. ❤️ Jaoooo strudla sa makom....to nisam 100 godinapravila, mogla bi sutra pola mere.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.7.2021 9:18:50
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak tost sendviči.Za ručak pogača,pečena piletina na krompru,šopska salata.Za desert palačinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.7.2021 11:10:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Palacinke za dorucak. Za rucak špagete karbonara i za decu spremam novo pošto nema dovoljno od juce - gulaš i naravno salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.7.2021 15:36:00
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak przenice, za rucak pasulj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.7.2021 14:05:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća supa sa knedlama, musaka sa krompirom, salata mladi kupus sa mladim lukom, domaći paradajz. Obećala sam palačinke predveče.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.7.2021 14:18:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas rucak: krem čorba, ostalo je gulaša, pohovane i punjene crvene paprike i salata.Spremila sam deci mafine sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.7.2021 14:20:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanjči, Anči, jaooo, mmm eto me kod vas , samo da nisam ovako sva sama sebi troma i nezgrapna, teram se da gladujem, da bar koju kliu skinem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.7.2021 17:04:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Ajde Dunjči i ja jedem samo supu i kuvano meso i salatu A mm već pripremio namaze za palačinke - džem od kajsija i šipka, milka krem, maple sirup, med od uljane repice. I lešnici, kokos, banane... znači ubiću ga.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.7.2021 20:11:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Hahahhaha, pa bravo za njega Znači moram bar 2kg da skinem kako znam i umem do sledeće nedelje, da mogu u one letnje Vogeli haljine da uđem, na moru. Kupila sam karte za avion danas, tako da moram brzo da delam, i ne jedem ništa, imam malo vremena, za rođendan sam na moru
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.7.2021 21:23:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sanjči, Anči, jaooo, mmm eto me kod vas , samo da nisam ovako sva sama sebi troma i nezgrapna, teram se da gladujem, da bar koju kliu skinem. Ajde, ajde. Cekamo. E da spremala sam i zdrave kuglice. Nosila drugarici. Operisala se, pa sam joj isla u poset_u.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.7.2021 21:40:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha možeš ti to Dunjči Gde idete na more na kraju? Piši u temi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.7.2021 8:48:56
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak mekike.Za ručak domaća supa,punjene paprike,rolovano pileće belo meso,salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.7.2021 9:33:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce je bila supica sa knedlama. Anci me je podset_ila. Spanac sa mesom i pavlakom. Pravili smo palacinke. Imale smo goscu. Za danas je deci ostala supica i spremicu za sve nas pastu sa posnim nadevom.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.