Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 8:15:41
|
|
|
|
Milena18
|
Ja videla da je Ivančica pisala, pa sam morala da virnem Šta je sa kolenom, da li ga je na fudbalu povredio? Šta nam radi Maca?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 8:21:04
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, pitam sve isto sto i Milena🙂 Idemo u polikliniku Miloš.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 9:06:37
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Jess,javi šta kaže dr.Mataj,drago mi je da je dete lepo spavalo.Ivana,hajd da prođe koleno.Ostale mane,jeste li dobro?Evo spremam detetu doručak,pa da ide u školu.Ručak stavljam kjad se vratim.Moram i do prodavnice.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 9:12:41
|
|
|
|
mati
|
Zdravo majke. Ja sam loše spavala opet ali sada zbog svega iz škole. Danas cu da tražim od učiteljice razgovor, pa kad vidim kuda to sve vodi, Trazicu i službeni sa sve zapisničarom. Pristrasnosti me ne interesuju više.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 9:17:20
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,sama sam i divno mi je 😁Jess ne ne,pljuju.Ne bih pristala na testiranja da je bris,nema sanse da bih dala svake sedmice da je muce.Pari sinoc me bolilo,i dalje neke zaboli kratko ali cini mi se rjedje malo. Pari ako znas jezik vjeruj mi da je sve lako 😊
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 9:58:41
|
|
|
|
mati
|
Od ponedeljka mladji razredu na online. Ovo mi dodje kao jagodica na torti. Katastrofa. Neka rade proizvodnje i državne institucije ali deca neka sede kući. Katastrofa. Evo sizim.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 11:10:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Mati,katastrofa...ne zna se kome je gore..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 12:52:23
|
|
|
|
pari
|
Je l to nešto najnovije za škole? Jess, ne vozim jer moram da polažem test i vadim vozačku, a i kad to uradim, imamo jedna kola sa kojima mm ide na posao tako da ne znam ni ke bih vozila...Emice, slažem se da je sve lakše kd znaš jezik. Ja vodila juče T na sistematski, vadili joj krv iz prsta i dali dve vakcine, nije ni zaplakala...bili su brzi i jko ljubazni. Baš sam zadovoljna. Maraj, super što je S bolje. Jess, javi šta kaže dr...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 13:35:21
|
|
|
|
Duškić
|
Bas vala neka ludacka situacija. A sto ce mali da nauce online i ko ce da ih cuva ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 13:37:19
|
|
|
|
pari
|
Mi idemo online ali definitivno mora da se radi sa njima
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 13:51:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,koje vakcine je dobila,ona nije primila sve kod nas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 13:54:34
|
|
|
|
pari
|
Dobila je vakcinu protiv gripa, to daju deci ovde i još jednu dozu Hib vakcine...
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 13:58:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Само да махнем. Мени ће бити весело први и четврти и плус ја са наставом🤣
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 14:02:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Super pari,da ste usli vec u njihov sistem vakcinacije. Sanjice,zanimljivo...Mene strah od septembra,isto prvi i cetvrti,plus mala dosada😂😂ako se nastavi ova korona pa online..ququ.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 15:02:57
|
|
|
|
mati
|
Sanjiće u istom smo sosu. I ja ću početi da radim, neću na odmor. Znaci ceo dan na poslu, pa kad dodjem kući zabavljaj se školom. Sreća je što sam sve prepodne. Ali da se bavim novim lekcijama. Ne smem ni da pomislim.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 15:37:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Мати, ма шта је то за нас😄 Пита ме мм кад беше идем после подне у школу. Ја већ обавила. Данас је било од пола осам онлине до пола десет, па сам излетела као метак да стигнем у нижу наставу. После се вратила, сређивала по кући и после још два комада онлине. Сад сам мртва, а треба да учим.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.3.2021 16:13:23 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 17:23:51
|
|
|
|
emicaa
|
Nama uoravo dosli rezultati danasnjeg testiranja u skoli.Svi u skoli i predskolskom su negativni. Zene neka vam je Bog na pomoci sa skolom 😂 Jess javi kako ste prosli.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 17:49:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emi,super 😘 Ne znamo sta je sa kolenom,od septembra ga zeza i pomalo natice. Sportski lekar ga je pregledao,dao mast,led i vezbe. U petak ga vodim kod fizijatra. Međutim,nervira me njegova krvna slika,par parametara je povecano (radio pre nedelju dana i jutros). U suštini,kaze dr,da nema rezervi gvozdja,ali ne može da mu da neki preparat jer zbog tog drugog što je mnogo povecan ( a to ukazuje da je u organizmu bio ili jeste virus ALP parametar)moze da se desi da se onda virus aktivira i da ga dovede do anemije 🙄 verovatno me nista niste razumelw 😂Tako da,eto povecamo samo ishranu bogatu gvožđem.Inače,dr ima teoriju da je mozda taj virus napao njegov organizam tamo gde je najslabiji - u to koleno. Mislim,nista ne znam i to me sve nervira. A maca nas lepo drnda po kuci. Stalno jw sklanjam od sina,ovaj pise,uci,a od nje ne moze nista. Inace,sinu je crkao mob pre par dana. Trebali smo uzeti uz račun na rate,ali muz otisao na teren( na njegovo ime je račun) i sad kad dodje ne moze uzeti jer ne rade poslovnice. Juce sam trcala kuci sa posla da slikam matematiku i posaljemo. Bice problem kada bude morao da salje ujutru za vreme casa a ja na poslu.Ispisah vam svasta 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 18:40:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana bitno da nam konacno opet pises 😁 Skontala sam za Stefana ali ne znam sta da kazem.Macu posalji meni.Mozes obadvije mace 😊 Kod Dore bio drugar,obije su se razocarali jer je test negativan 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 20:16:41
|
|
|
|
Tiziana
|
Sanjice sta ti predajes? Za Ljishu sam ispratila da je fizika, a za tebe i Maraj nisam ispratila sta predajete. Bice od ponedeljka veselo. Place mi se. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Мати, ма шта је то за нас😄 Пита ме мм кад беше идем после подне у школу. Ја већ обавила. Данас је било од пола осам онлине до пола десет, па сам излетела као метак да стигнем у нижу наставу. После се вратила, сређивала по кући и после још два комада онлине. Сад сам мртва, а треба да учим.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 20:30:44
|
|
|
|
jess021
|
Evo nas, dosli smo pre nekih sat vremena, a otisli u 15:30. Nema ni veze, bitno je da je sve u redu na pregledu. Ista joj je dioptrija. Ta doktorica je tako divna, uvek me umiri. A sto sam se najela, porucili smo pizzu, nece me 10 treninga izvuci🙂 Emice, zato sam i pitala da nije slučajno bris, iako mi i mm kaze i njih testiraju sa pljuvackom, nesto kao test na trudnocu. Ivana, pa jel ide opet na neku kontrolu? Kako si ti?
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 21:42:12
|
|
|
|
mati
|
Ivancice Probaj možda sa čajem, i kroz hranu malo gvožđe da dovedete u normalu. I ja se pitala isto što i Jess, mada da guraju štapić, verovatno bi deca i plakala od škole, ne bi ni hteli jadni da idu. Radila sam cik cak i napokon legla. A uspavacu se... Ko zna...
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 22:10:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,super za kontrolu! Mati,popi bromic.Nema ljishe?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 22:54:08
|
|
|
|
pari
|
Jess, super što je sve dobro! Mi išli napolje malo kad ono krenuo sneg...samo pahulje ali ipak...ledara je.Mm kod zubara...i on došao na red jer je čekao čekao i sad je shvatio da ne može više da čeka. T mi zaspala baš kasno...biće veselo večeras i noćas... Kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 16.3.2021 23:21:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Јао mama mia, jos nisam legla. Jess, super za okice. ❤️ Ivana, lepo sto si pisala😉 Ne lici na tebe to da pises referate. Puno vas pozdravljam. E da nabacila sam nove naocare. Primetio je mm da ih uopste ne skidam. Bas mi se dopadaju. Inace, danas mi rece ucenik da je video u sk.dvoristu moje stare naocare. Neko ih je polomio☹️
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?