Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 15:42:01
|
|
|
|
emicaa
|
Djevojke da pitam ovde,ne znam gdje bih.Vadila sam u utorak krv,ova prvo nije mogla naci venu.Kad je nasla nije krenula krv,pa je pritiskala i pomjerala iglu,dok me nije pocelo boliti i peci.Onda je izvadila iglu.Od tad svaki put kad puzim ruku,nesto kao dame bocne i malo utrne.To sve traje kratko.Danas kad sam krenula vjezbati nisam mogla drzati teg u ruci.Jel vam se desavalo to?
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 15:51:11
|
|
|
|
smeško
|
Еми, све ми се то дешавало до оног дела да толико дуго траје. Не знам, стварно. Мени се дешавало све исто, али је мени тада и рука била плава и баш је болела, само мислим да није толико дуго. Маро, како се осећаш?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 15:58:07
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je bilo malo plavo dva dana i proslo.Ali ovo jos traje.Zaova kaze da sacekam jos koji dan pa ako ne prodje da nazovem opet.I ona je med.sestra ali jos nije imala tako nesto.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 16:02:14
|
|
|
|
smeško
|
Па, кажем ти да ми је то нешто дуго. Пет дана.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 17:06:00
|
|
|
|
emicaa
|
Evo ne znam sta da radim 🤦♀️
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 17:16:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Emi, boli li na dodir?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 17:20:50
|
|
|
|
flamingos
|
Uf Emice,zafrknuto.Hajd da prođe.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 17:38:21
|
|
|
|
mati
|
Maraj, i ja sam juce muva muku sa stomakom, pogledam u kalendar, ovulacija... Kod nas je bas toplo u stanu, ceo dan otvorena terasa, evo još je nisam zatvorila. Emi, meni se dešavalo da boli, obično kad ostane ruka savijena, i više to nisam radila, odmah ispruzim. A tako da bas ne možeš da podignes, ne znam. Moja drugarica je skoro došla kod mene sa plavom rukom, išla jadna dobrovoljno da daje krv i to prvi put, oni promašili venu. Modra skroz. Možda da stavljas neke obloge?
< Poruku je uredio mati -- 14.3.2021 17:39:41 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 18:23:25
|
|
|
|
jess021
|
Emice, da li mozes da napipas nesto neobično ti na tom delu? Kad smo kod ovulacija mene je, juce poslepodne, stomak rasturao. Mi smo ceo dan u stanu, isli jutros da vadimo krv, posle kisa non stop. Sad pecem neki kolac. Videcemo kakav ce biti
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 18:28:05
|
|
|
|
emicaa
|
Jess sorry ne kontam 😁 Ivanka boli ali ako bas pritisnem.Uglavnom samo na pokret ruke.Ovo mi se nikad nije desilo.Na darivanju krvi je samo jednom ruka bila plava ali nije bolilo
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 18:31:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,radili ste antitela? Emi,jesi mazala nesto? Probaj hepatrombin.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 18:40:21
|
|
|
|
jess021
|
Emice, pa da li ima razlike izmedju te i druge ruke na istom mestu? U smislu nekog otoka, cvorica ili sl?
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 18:49:45
|
|
|
|
emicaa
|
Jes nema nikakve razlike.Von nisam mazala,nemam pojma sta bih nogla.Jedino da stavljam hladne obloge
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 19:19:04
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro veče, mame ! Mama Jo, drago mi je zbog maminih rezultata! Još nešto nekome htedoh da kažem, ali zaboravih i šta i kome 😁 Pozdravljam vas sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 20:42:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добро вече. Закуцала сам у рачунар. Спремам се за почетак лепе радне недеље. Мама ми је отишла. Па смо се све три распекмезиле. Свашта сте исписале. Морам да частим. Добила сам. После циклуса, морам да закажем контролу. Била сам пре шест месеци. Ево копирам пост, да не оде. Маслачак слажем се са тобом. Посебно за зимовања. Деца вечерају и спавањац.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 14.3.2021 22:16:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,super za ciklus! I ja cu ove nedelje da zakazem pregled,bila sam tacno pre godinu dana.Moji jos ne spavaju,odlepicu,svako vece ista borba...i ja samo urlam...mali nije spavao danas i otima se,smislja sve da ne legne.. Nema nam Ljishe?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 15.3.2021 7:55:19
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa da se spremamo za odlazak kod stomatoliga.Pada kiša,baś je užasno vreme.Ićićemo autom.Nakon toga u školu.Jeste li dobro?Mati,kuvaj kafu da častiš za knjigu.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 15.3.2021 8:03:43
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Ja kuvam kafu. S opet pocela da kaslje. Pola noci nismo spavali os njenog kaslja. Kao da joj se sadezaj iz nosa sliva niz grlo. Evo je i dalje spava, a ona inace ustaje oko pola 7. Opet sam je sinoc inhalirala fizioloskim. Ne znam sta drugo da joj dajem... i oko nocas je imala T 38.4 pa joj dadoh brufen...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 15.3.2021 8:06:52
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,duśa mila.Da,sliva joj se iz nosića i tera je da kašlje.Hajd da bidete dobro,da prestane kašalj i ode temperatura.Ljubi je puno.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 15.3.2021 8:14:29
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mame! Maraj, možeš da joj stavljaš i hipertonični rastvor u nos, a slobodno njime i da je inhaliraš umesto običnim fiziološkim. Nadam se da će brzo proći. Moji otišli na kontrolu, čekam da mi se jave. Ko zna kakva je gužva tamo. Čeka se napolju, a kiša pada i duva neki vetar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 15.3.2021 8:22:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T otisla u skolu.Ovaj malac spava jos,treba da ga budim I ja sam primjetila da nema Ljise,nadam se da je sve ok kod nje. Maraj jeste li bili sa njom kod dr? Ne sjecam se dal si pisala
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 15.3.2021 8:29:21
|
|
|
|
Maraj
|
Emice nismo. Za vikend je poceo nos da joj curi, a spavanje nam ne unazad 3 dana katastrofa. Pola noci kaslje. Nekad imam utisak da ce da povrati koliko kaslje. Imala je ovakvu epizodu pre 2-3 nedelje. Tad sam je samo inhalirala i proslo je. Nadam se da ce i sada... ne znam dal mogu jos nesto da joj dam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 15.3.2021 8:43:57
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Mi malopre ustale, L nocas ruzno sanjala, pola noci preplakala. Maraj, mozes nocu da joj das Aerius da joj se ne sliva i ne izaziva kasalj, ja tako L, posto isto tako noci se gusi od kaslja kad je slinava
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 15.3.2021 8:49:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, ja nisam trenula nocas. Kako li cu izdrzati danas 🙄 Idem na posao, peske naravno. Da se spremim polako... ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 15.3.2021 8:53:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,odmah aerius,da lakse dise,spava.. Ivanka,sto nisi spavala?Ja sam jutros odvezla T i njene 2 drygarice u skolu,lije kisa,ovo dvoje u vrtic i stigla na posao na vreme..nekad se iznenadim koliko stvari uspem da uradim za kratko vreme..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?