|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/21
15.3.2021 9:04:50   
Ivanka 75
Prvo mi se nije spavalo, a kad mi se prispavalo odem da vidim dal je dete pokriveno,  i naravno probudim je. Ostanem sa njom u krevetu  a lampa ukljucena 😂 On ne moze da spava bez svetla ja ne mogu sa svetlom 🤣

I tako docekah i muza da ispratim na posao i dete da lrobudim za skolu. Svi se naspavali a ja ko vampir. 
Joj pada kisa a treba mi tabanati 😁 Bice veselo i pljuskovito 😊

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 301
15.3.2021 9:09:32   
Ivanka 75
Maraj, sad procitah. Neko rece sprej onaj pod pritiskom pa njime isperite nos pred spavanje. I obavezno Aerius da smanji sekreciju. I stavi joj visi jastuk pod glavu. I probaj da ispirate nos cajem od belog sleza, neka ga uvuce u nos pa izduvajte ako moze. I obavezno ujutru nek grgori kad pre zube. To pokrece izbacivanje sekreta iz tih kanala izmedju uha i nosa. Ja nisam verovalo da to jutarnje grgorenje pomaze ali kad nije htelo nista na nos da izadje ovo mi je mnogo pomoglo. 

Ja mm molim vec nedeljama da stavi neke kapi uvece u nos, po celu noc dise na usta jer mu se nos zapusi. Trvrdoglavo pa to ti je. 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 302
15.3.2021 9:31:15   
Maraj
Zene drage, dala sam joj aerius sinoc. I nista. Bas je kasljala. I luk sam jok stavila iznad glave. Kad spadne sa jastuka, vratim ne na jastuk , sve mislim manje ce kasljati ako spava na jastuku...
Inhalirala sam je od jutros opet i stavila operil p. Ne znam sta drugo. Ona je u sustini tokom dana ok, al spavanje nocu a i danju nam je problem. Ugusi je kasalj...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 303
15.3.2021 10:09:18   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.

Ja sam od jutros lose zbog ciklusa. Morala sam da ribam plocice. Napravila sam deci palacinke. Kuva se rucak, pa ih vodim u školu. Moracemo kolima posto je napolju grozno. Imam kasnije nastavu. Danas od kuce. Sutra kuca, skola, kuca. Bice veselo. 😁

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 304
15.3.2021 10:29:34   
Ana RR
Maraj, moj Marko ima te epizode sa kašljem (a i ja), najčešće nam pomogne sirup Mucoplant za laku noć, a Marku pored njega dajem i xyzal.

Nadam se da će brzo biti bolje!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 305
15.3.2021 12:34:36   
Milena18
Moje dete danas bilo na kontroli u kovid ambulanti jer je tamo morala i prvi put zbog temperature. Mnogo manje kašlje, nema povišenu temperaturu već 4. dan i oni joj prepišu Hemomicin (pre toga terapija samo berodual) i kad ga ispije da uradi krvnu sliku. Ništa meni tu nije jasno. Odveo je mm, naravno, da uradi ks odmah, pa ćemo videti, pre toga nema šanse da ću davati Hemomicin detetu čije je stanje mnogo bolje nego pre 4 dana. A i ne razumem koja je svrha da se radi ks nakon terapije antibiotikom.

Maraj, nadam se da će S biti bolje, da ne morate da je vodite kod lekara. 
Sanjice, kako tvoj stomak? 
Von, kako je baka? 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 306
15.3.2021 13:49:13   
jess021
Milena, slazem se skroz. Evo moje su obe bile slinave, kasljucaju jos uvek, juce su uradile i kks i crp, sve ok. Javi kakvi su nalazi. 

Ja evo sad sela, spremala stan, rucak... Sad smo rucale, pa idemo na plivanje. Vreme je samo za spavanje. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 307
15.3.2021 14:11:26   
Sanjica26 RR
Milena, slažem se za AB. Dobro sto ste uradili krvnu sliku.

S ima sutra vakcinu i sistematski. Nesto mi se ne vodi. Vodila bi je na proveru krvne slike. Kaže ona ajde da obavimo to da budemo mirni😄 A i mogu da vadim krv. Mene to nista ne boli. Blesavo moje dete. 
Mene boli stomak, a lije kao iz kabla. Obavila sam casove. Odoh malo da legnem. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 308
15.3.2021 14:34:43   
mati
Zdravo majke.
Kišovito i grozno kod nas. A ja išla u kupovinu. Nestaju mi kapsule za veš, i naravno kad uđem u DM izadjem sa još duplo neplaniranih stvari. Uzela sam preliv za kosu, videću kakav će biti na kolor sampon.
Milena, probaj da ubaciš i Pantenol, on je za oblaganje, dobro deluje. Maraj možeš i ti. Ja sam nama uključila jednom dnevno.
Boli me glava. Koliko da starijim M nismo imali problema u školi, ovaj mladji će da mi presedne. Odeljenje katastrofa

< Poruku je uredio mati -- 15.3.2021 14:35:24 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 309
15.3.2021 14:55:47   
pari
Milena, dobro ste uradili ..javi kakva je krvna slika...

Maraj, to slivanje je užasno...baš im smeta kad su mali... Ja sam isto podizala jastuk, mazala na grudi fitobalm, davala čaj...Mati, drži se!
Ovde danas i sutra hladno. Popodne moram sa T na sistematski zbog upisa u vrtić. A moram da zakažem i za M vakcine jer treba da primi neke tri koje se ovde primaju, a koje on u Srbiji nije.
Kako ste druge mame?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 310
15.3.2021 15:17:06   
Milena18
Stigli rezultati. Sve je ok, mirni i leukociti i crp. Čudi se druga doktorka što joj je ona prva prepisala hemomicin napamet. Luda kuća.

Pari, baš super što T kreće u vrtić. Šta ste rešili za M, hoće li ići online ili ne?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 311
15.3.2021 15:22:58   
mati
Milena to je ono što sam ja pisala. Mislim neuporedivo je sa decom, ali kod nas u covid, pri pregledu daju hemomycin i vitamine, pa tek onda radiš test, bilo da si posle poz ili neg.
Tako verovatno i kod vas, ogradjuju sebe time. Što je neshvatljivo na dečijem odeljenju po meni.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 312
15.3.2021 15:28:07   
Milena18
I meni je neshvatljivo, Mati. A tek mi je besmisleno davati tu terapiju sad kad joj je bolje nego što joj je bilo kad je prvi put otišla na pregled. A test ni ujednom trenutku nisu ni spomenuli. Baš me ljute ovakve stvari.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 313
15.3.2021 15:30:20   
pari
Milena, zapravo T planiramo tek od sept ali nam za upis treba sistematski. A za M još ništa ne znamo tj.ne zna se da li će otvoriti škole pa tek kad odluče to, onda ćemo videti dali ćemo ga slati.

Dopisivala sam se sa učiteljicom sinoć, neverovatno kako su predusretljivi i ljubazni. Kaže mi da je M super, da mu lepo ide i pita me da li mu je opterećenje toliko domaćeg, da li da mu smanji...
Milena, dobro je da ste uradili kks...neverovatno kako neki dr nešto urade tako napamet.

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 314
15.3.2021 15:33:39   
jess021
Milena, dobro da je sve ok.

Pari, kako si ti? Jeste se navikli? Kako su se deca adaptirala? 
Ja evo pijem kafu, cekam decu da zavrse plivanje. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 315
15.3.2021 15:48:59   
pari
U suštini navikli smo se, oni više nego ja, meni još uvek nekako neverovatno da živimo ovde... Deci je dobro, ja sam stalno sa njima plus imaju mm koji se isto igra sa njima, zabavlja ih...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 316
15.3.2021 20:06:23   
flamingos
Milena,drago mi je sa je sce ok.Pari,polako,svaka promena je teška.Priviknućeš se i ti.Ljubim vas puno.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 317
15.3.2021 21:05:12   
emicaa
Pari polako,nama odraslim uvjek treba duze da se priviknemo na novo.

Kod Dore sutra opet testiranje,ona blesa se nada da ce neko biti pozitivan pa da ne idu u skolu 😂Danas samo sto smo usli u stan kisa pocela kao iz kabla,i grmilo je.Milena svasta i od te dr.Dobro je da ste odradili ks.Jos sam nekoga nesto htjela pitati ali vise ne znam ni koga ni sta

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 318
15.3.2021 21:11:52   
pari
Da da,privići ću se...u suštini lepo mi je ovde...fali mi da vozim auto, da imam neku svoju aktivnost, da odem nekad sa nekim da se prošetam i da imam malo vremena nasamo sa mm...ali dobro, doći će i to...treba da se koncentrišem na to što imam, a ne na to što nemam (to ponavljam sebi često 🙂)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 319
16.3.2021 7:10:18   
jess021
Jutro mame! Mm ustao pre 7h, pa evo i ja. Danas idemo za Bg na kontrolu kod oftalmologa sa L, jedva cekam, nadam se da je sve ok.

Pari, a sto ne vozis tu? 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 320
16.3.2021 7:45:20   
Maraj
Jutro mame. Ja kuvam kafu. S spava i dalje.... bolje je nocas spavala. Kupila sam i mukoplant kremu, pa sam joj namazala sinoc grudi. Plus luk iznad glave plus inhalacije plus aerius.... nesto ke "odradilo posao" user posted image
Pari cini mi se rece da mora tamo da polaze voznju.
Jess super . Javi sta kaze dr

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 321
16.3.2021 7:50:03   
jess021
Maraj, bas sam htela da pitam kako je S? L u vrticu?

Emice, kako im rade testiranje? Nadam se da nije bris iz nosa. 
Pari, moras ponovo da polazes? Jel komplikovano? 
Milena, kako je M? 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 322
16.3.2021 7:59:11   
Maraj
Jess da L ode u vrtic. I S bi isla da nema ovaj kasalj. Al da kucnem.u drvo, fino je nocas spavala. Videcu kakva ce biti, kad ustane

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 323
16.3.2021 8:00:59   
Milena18
Jutro!
Maraj, super što je lepo spavala, znači da je bolje.
Jess, javi kako ste prošli kod oftalmologa.
M je dobro, više ne kašlje, ali opet moramo na kontrolu u onu prokletu kovid ambulantu u četvrtak. Jednom kad tu uđeš, više te ne puštaju user posted image
Emice, kako je tvoja ruka?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 324
16.3.2021 8:10:01   
IvanaSK RR
Dobro jutro.Ja dovela sina na pregled,zeza ga koleno. 
Pari,brzo ces se priviknuti. Bitno da je deci dobro.
Jess,gde idete kod oftamologa?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here