Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 7:25:26
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Budna sam od 5:30h, sve cu im to vratiti kad krenu da izlaze😁 Sanjice, pa gde su ti ih mogli uzeti? Ne znam da li danas imamo plivanjac, nista nam nisu javili
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 7:47:25
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Jess, super što se nije menjala dioptrija! Emice, deca kao deca, i mi smo tako kad smo bili mali. Ja se dobro sećam da sam jedva čekala da dođe do neke prirodne nepogode pa da ne idemo u školu, ali da ne bude baš tako strašno da ne možemo da se igramo po ceo dan Ko bi rekao da ću posle postati štreberče. Jao mogu misliti kako vam je sa online nastavom. Ja gledam sad mm-a koji je sa Martom kod kuće jer je ona bolesna pa ne ide u vrtić. On drži časove, ona mu traži da se igraju, da crtaju, milion stvari. Pre neki dan mu je prebacila, kaže "Dokle više ta škola, vidi koliki si im zadatak dao, hajde sad da se igramo". Pa zamišljam da ima još jedno ili dva (kao kod Von) kojima mora da pomaže u praćenju nastave...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 7:50:51
|
|
|
|
jess021
|
Milena, to nam je svima problem oko ovog rada od kuce. Njih dve stalno moljakaju mm da se igra sa njima, da zavrsi vise, a on samo odgovara pustite me da radim, kasnije, ne sad... 😟 To mi je bas tuzno
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 8:12:03
|
|
|
|
emicaa
|
Zaspala sam sinoc u pola 11,cijelu noc mi se samo smjenjivali ruzni snovi.Potpuno sam samljevena. Juce mi teta iz zabavista rece da kupim Davidu olovke i makaze za ljevake,ja se sokirala.Pitam zar to postoji 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 8:17:49
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro jutro. Postoji Emice. Moji su oboje dece levoruki.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 8:18:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Milena, upravo sam pisala juce kako ce nam od ponedeljka biti veselo. Mislim meni. One isto online. Treba im pomoc, a ja za racunarom drzim cas. Ajde T je cetvrti, a S je prvi. Jeste ona samostalna, ali kad si tu sve ti je na izvolte. Jess, sedela sam na klupici u skolskom. Valjda da ne zakasnim po decu, ostavim ih tu. Sta da radim. Kupila sam nove. Emi, da postoji za levoruke. S ima penkalo za levoruke.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 8:36:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, da mahnem 😊 Ja danas u manjoj brzini. Emice, najbolje univerzalne makaze da uzmes i trouglaste olovke. Hemiske imaju za levoruke, moras da pitas u knjizari. Kisa prestala da pada. 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 9:11:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,kako su uspele da se izgube y dvoristy? Tebi su minus,ja bez mojih ni u wc nocu ne mogu. Moja T ih redovno nosi od onda,kako je odgovorna.Moje devojke od juce idu zajedno na odbojku,krenula i J iako nema jos 7g..a T ide vec 2godine
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 9:39:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam minus. Spustila sam ih na trenutak zbog maske. Skroz zaboravila da sam ih tu ostavila. Nije ni cudo pored milion i jedne obaveze. Ja stvarno ne znam gde udaram. I nije to zbog ucenja, nego zbog ovakvog tempa. Ali da smo živi i zdravi. Nemas ni vremena da mozgas o glupostima.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 9:42:32
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Jess,super,drago mo je da je sve ok.Von,kako je baka?Tiziana,i Anđela je levoruka.Evo doručkuje,ja kuvam sarmu,pa,pre odlaska u školu,idemo da završimo u vezi proteze-nosimo snimke,opet otisak joj uzima i to je to.Čekamo da bude gotova.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 9:54:59
|
|
|
|
mati
|
Zdravo majke... Ni ja nisam znala da postoje posebne olovke i makaze za levoruke. Mada makaze zaista imaju onaj širi deo bas za palac, ali ima i onih običnih univerzalnih, sa istim rupama.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 9:56:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Flamingos,super za protezu..i ja moram T da vodim.6.4.ima zakazano.. Baba je dobro,juce je skinula konce,dobro izgleda rana.boli je nocu najvise.1.4.ide u banju,samo da se revakcinise u medjuvremenu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 10:06:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi Von trebamo da idemo za protezu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 11:14:19
|
|
|
|
flamingos
|
Von,bolje na vreme da nose.Mi završismo,ode dete u školu.Pijem drugu kafu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 12:08:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala dragom Bogu pa ovo moje dete povuklo na tatu sto se vilice tice. Ja sam nosila proteze skoro 15 godina, vadili mi jedne zube da bi mogli da izrastu drugi. Volim zubare, dragi su ni orijatelji ali ne volim to sto mi rade😊 Inace, menjam banku. Sad sam u Intesi, nemam bankomat u blizini uopste tako da sam resila da predjem u banku cijem automatu svaki put ostavim 100 din kad podignem pare. Ovih dana cu. Vec sam uzela papire za Aik ali pre toga da zatvorim u Intesi. Mudra sam, jeeel 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 12:31:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, tek treba da nosite protezu ili ste u procesu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 14:06:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Idemo u petak kod fizijatra. Ali sad jurim za dalje. Videću i u petak sta kazu kod fizijatra. Želim da mu se odradi sve što moze. Nije rešenje mirovanje. Inace,i moj sin je nosio protezu nekih četiri,pet godina,do skoro. Ali je nosio onu nocnu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 14:20:53
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Ja od jutris nisam stala. Otpadose mi oci od ovog kompa. Svaka cast vama kojima je posao da sedite za kompom 8 sati... Usput sam i rucak pravila. L mi trazio spagete za danas, pa sam samo sos napravila. Jess super za pregled. Sta je sa ljisom, sta su uradili sa P tj kako njegovi zubici?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 15:04:06
|
|
|
|
jess021
|
Nema na Ljise vec dugo Ja dovela decu na plivanje, pa cekam. Ne mogu ni u kafanu.. Ccccc😁 Maraj, jesu tvoji u vrticu?
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 15:07:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Dan mame. Ja od jutris nisam stala. Otpadose mi oci od ovog kompa. Svaka cas_t vama kojima je posao da sedite za kompom 8 sati... Usput sam i rucak pravila. L mi trazio spagete za danas, pa sam samo sos napravila. Jess super za pregled. Sta je sa ljisom, sta su uradili sa P tj kako njegovi zubici? Maraj, takav je život nas prosvetara. 😉
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 16:46:35
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja sedim svaki dan i po 9-10 sati za kompom, i od kad radin od kuce buljim u monitor na laptopu. Na poslu makar imam onaj veliki monitor. Ovo je ubistvo. Ja svaki dan u letu pravim rucak, u mikro medjupauzama. Danas mi je vise puta pokipeo. Tek ce od ponedeljka da bude veselo kad i ona bude bila online. IZVORNA PORUKA: Maraj Dan mame. Ja od jutris nisam stala. Otpadose mi oci od ovog kompa. Svaka cas_t vama kojima je posao da sedite za kompom 8 sati... Usput sam i rucak pravila. L mi trazio spagete za danas, pa sam samo sos napravila. Jess super za pregled. Sta je sa ljisom, sta su uradili sa P tj kako njegovi zubici?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 17.3.2021 16:53:17
|
|
|
|
emicaa
|
Mah mah.Ja vodila srecka na njemacki,pa smo malo set_ali.Sad jos Dodu da odvedem na atletiku.Mogla bi u stvari i sama ali neda joj se. Dora ce vjerovatno morati protezu ali ima do toga jos.
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 18.3.2021 7:26:37
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Ustala sam, a mogla bih jos spavati. Ne znam da li ce i danas kisa, a i bas bude hladno napolju. Ne ustaje mi se iz kreveta
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 18.3.2021 7:50:34
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro i od mene. Ja pijem kafu U miru Poslah oba deteta u vrtic. L je ok. S je bolje. Inhaliram je i dajem aerius
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/21 18.3.2021 7:59:23
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Maraj, uživaj u miru Jess, i ja sam sva pospana, a spavala sam 7 sati. To je za mene kao dosta, mada možda više i nije, ne znam. Ranije sam spavala mnogo manje i fukcionisala. Stvarno nema Ljiše dugo, nadam se da su dobro.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?