Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 16.4.2021 19:32:13
|
|
|
|
ivaMark
|
Mm i ka smo se prijavili ovde jos u Januaru ali sanse da stignemo na red u narednih mesec, dva su jako, jako male. Inace ide sporo, tek je 7% stanovnistva vakcinisano.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 17.4.2021 15:09:33
|
|
|
|
medamisko
|
Ja sam primila kinesku vakcinu, ok je , nikakvu reakciju nisam imala. Sad cekam revakcinu. Dvoumila sam se izmedju fajzer i ove.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 17.4.2021 17:45:39
|
|
|
|
Sahsah
|
Molim za odgovore u vezi par pitanja, Primio sam fajzerovu vaskcinu i revakcinu. Posle primanja vakcine nism imao nikakve reakcije (oba puta), sem malog bola ruke, u predelu uboda. Da li je to dobra ili losa strana vakcine? Da li se u takvom slucaju stvaraju antitela ili ne? Za koji period se preporucuje provera antitela? Unapred se zahvaljujem na odgovore.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 17.4.2021 18:02:49
|
|
|
|
milicicak
|
Reakcija na vakcinu nema veze sa efikasnošću vakcine tako da nije bitno što posle vakcine niste imali reakciju. Antitela možete proveriti za 2-3 nedelje
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.4.2021 14:09:32
|
|
|
|
daca77
|
Došla sam da se pohvalim-primih prvu dozu Fajzera.😐 Sinoć saznala da se u Nišu daju, ovog vikenda, bez prethodnog zakazivanja i presekoh pa šta bude, biće. Rekli su mi da će biti verovatno slabiji imuno odgovor zbog Hašimoto sindroma.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.4.2021 21:36:54
|
|
|
|
Maslacak15
|
bravo vrsnjakinjo, prava odluka . Puno pozdrava !!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 18.4.2021 23:04:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Super Daco! Ti ionako mnogo ljudi oko sebe imas svaki dan. Kako je dete?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.4.2021 7:16:31
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, Ivanka75 Maslackic, sledila sam tvoje savete, pa sam se zato i odlucila...znas da sam uvek, ali bas uvek uvazavala tvoje misljenje. Sada me je samo pogurala situacija u kojoj se nasla sestra koja je imala tesku upalu pluca sa nekim vidljivim krvarenjima na rentgenskom snimku-ako se to da videti. Ubili su je antibioticima i hvala Bogu, sada je dobro. Ivanka, N je dobro, ona je bukvalno bila bez simptoma-samo T u trajanju od 2 dana...zavrsava jos malo sa predskolskim.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.4.2021 8:14:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pozdrav Daco! Predskolsko!? Veeelika devojka 😊
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 19.4.2021 23:19:00
|
|
|
|
gagana83
|
Mene su danas zvali da me pitaju da li i dalje želim da se vakcinišem, i da li sam i da dalje za Fajzer. Pitali su me koliko je prošlo od kako sam preležala i rekli da će me verovatno sledeće nedelje zvati da dođem?! Kažu, potrebno je da prođe tri nedelje od izlečenja. Prošlo je tačno mesec dana od kako sam se zarazila, nešto mi to rano? Valjda znaju šta rade.Šta vi mislite? Ne znam šta da radim...Izgleda da naši ne znaju šta će sa toliko vakcina, imaju višak čak i Fajzer.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 20.4.2021 6:52:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Gagana,meni su rekli mesec dana od izlaska iz izolacije..ili 6 nedelja od pozitivnog testa,dodje na isto.. I meni je to rano..iskreno.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 20.4.2021 7:57:47
|
|
|
|
Tiziana
|
Slab je odziv ljudi pa su verovatno dobili direktivu da zovu ljude koji su se prijavili, a nisu dosli. Do sad su se vakcinisali oni koji su hteli. Ostali su oni poput tebe koji su imali koronu pa cekaju da prodje odredjeni period od ozdravljenja.. IZVORNA PORUKA: gagana83 Mene su danas zvali da me pitaju da li i dalje želim da se vakcinišem, i da li sam i da dalje za Fajzer. Pitali su me koliko je prošlo od kako sam preležala i rekli da će me verovatno sledeće nedelje zvati da dođem?! Kažu, potrebno je da prođe tri nedelje od izlečenja. Prošlo je tačno mesec dana od kako sam se zarazila, nešto mi to rano? Valjda znaju šta rade.Šta vi mislite? Ne znam šta da radim...Izgleda da naši ne znaju šta će sa toliko vakcina, imaju višak čak i Fajzer.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 20.4.2021 12:14:51
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobila sam poziv za sutra za AZ, ima li vas koje ste primile nju? Sve bilo ok? Hvala 😊
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 20.4.2021 12:36:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Iv, čini mi se da u Sloveniji samo i ima AZ, par mojih kolega je primilo nju i imali su blagu reakciju (čini mi se T i malaksalost) samo taj dan, ali većina kolega iz Slovenije i dalje ne želi vakcinu ili se razmišlja. Po tome sam zaključila da je i Sloveniji isto kao ovde, da dosta ljudi ili neće da primi, ili se još uvek razmišlja. Iskreno, mislila sam da je samo kod nas tako.
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.4.2021 12:42:22 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 20.4.2021 12:53:18
|
|
|
|
ivaMark
|
Dunja, hvala na odgovoru...mislim da ima i drugih, Fajzer i Moderna ali sada trenutno je naisla faza sa AZ... Da, tako je na zalost i ovde, ljudi beze od toga. Vodila sam se postovima Maslacak i milicicak..."poznajem" ih godinama 😊, takodje ovde poznajem par medicinskih radnika, doktora...oni su primili medju prvima...jedno od njih je i prelezalo Covid i oni su mi pomogli dosta pri izboru.Inace, ovde se ceka sest meseci od kad si prelezao pa onda vakcina.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 20.4.2021 14:20:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kod nas se prima ili kineska ili ruska. Mislim da Fajzer nemaju da se putuje do sledeceg grada. Koja je po vama najbolja?M9ji svekijevci primili kinesku.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 21.4.2021 17:40:40
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobila sam AZ pre dva sata....za sada sam ok. Ne znam kako je vama bilo ali ubod oset_ila nisam, niti pecka...nista.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 21.4.2021 19:53:17
|
|
|
|
vocicana
|
Mi svi Rajfajzen , odlicno podneli, dva meseca posle prelezanog virusa a muz posle tri.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.4.2021 13:32:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Mene su danas zvali za Fajzer, da dođem sutra na sajam (nisam se pojavila pre mesec i po kada sam dobila sms za Zeneku), niti sam naknadno menjala nešto u prijavi. Danas me zovu i kaže žena sutra vam je zakazan vakcinacija Fajzerom na sajmu, ja joj kažem da dojim, ona kaže, aha onda ću upisati da dojite, pa se javite kada prestanete da dojite, biće Fajzera.
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.4.2021 13:42:54 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.4.2021 14:03:11
|
|
|
|
bebilule
|
Ja sam jedna od stranaca koja se vakcinisala u Srbiji. Doduše, ja imam dvojno državljanstvo, ali bez prebivališta. Ispostavilo se da to nije dovoljno, ali nisam to ni znala kada sam popunjavala upitnik na e-upravi. Pošto sam imala zvaničan poziv iz Batuta, nisu me vratili. Izabrah i dobih kinesku, nemam pojma zašto, nije mi ni bitno, mislim da su sve "u 5 deka".Šta znam, naš grad je bio preplavljen turistima iz Srbije cijelu zimsku sezonu, bez testova su dolazili. Tako da sam zauzvrat pohrlila na vakcinu bez testa 😂. Šalu na stranu, kod nas ko zna kada bih došla na red, hvala vam.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.4.2021 14:19:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,i mm su zvali..jer se nije pojavio. Kaze dodjite,gde ste? Kaze imao sam sad koronu...aha,bice jos.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.4.2021 17:36:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Drugarica mi danas reče da je Lancet objavio da se posle treće doze kineske vakcine stiče trajni imunitet. Mili, Maslačak, znate možda nešto o tome, da li može biti moguće?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.4.2021 18:02:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Drugarica mi danas reče da je Lancet objavio da se posle treće doze kineske vakcine stiče trajni imunitet. Mili, Maslačak, znate možda nešto o tome, da li može biti moguće? Lele lele 😂
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.4.2021 18:09:40
|
|
|
|
ivaMark
|
Evo i mene....tacno 12 sati posle vakcinisanja je krenula groznica, jedva sam ustala za toplomer..to je bilo nocas oko 3h, danas ceo dan 37.2 i osecam se bas slabo, pregazeno. Naravno i ruka me boli 🙂
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.4.2021 18:37:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivamark ❤️ Da prodje uskoro! Ne znam nikoga osim tebe ko je primio AZ.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?