Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 2.5.2021 22:08:11
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja sam skroz dobro :) ruka je bolela dan i po otprilike. Čekamo drugu dozu...kažu da je dosta njih imalo neku reakciju posle druge doze. To tek 5.5. Pari, čekam da se javiš posle revakcine... Moja koleginica primila rusku, revakcinu, cele noći nije spavala, preko dana je bolela ruka pa još dva dana. Ispila je svašta nešto od lekova. I noću je bas imala T i groznicu.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.5.2021 3:03:14
|
|
|
|
pari
|
Ove nedelje planiramo...javljam
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.5.2021 9:26:13
|
|
|
|
flamingos
|
Mm i ja danas primamo drugu dozu.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.5.2021 15:35:48
|
|
|
|
Filadendronka
|
Flamingos, jeste li ok? ♥️
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.5.2021 15:52:54
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Flamingos, jeste li ok? ♥️ Hvala Fil na pitanju.Super smo.Mene malo boli ruka,mm ne boli.Isto tako je bilo i kad smo primili prvu dozu.Kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.5.2021 16:19:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odlicno Flam, proci ce i ruka ☺️👍
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.5.2021 18:05:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Super, zavrsili ste i to. 🍀 Mi smo ok, na odmoru, sutra i nama revakcina. IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Filadendronka Flamingos, jeste li ok? ♥️ Hvala Fil na pitanju.Super smo.Mene malo boli ruka,mm ne boli.Isto tako je bilo i kad smo primili prvu dozu.Kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.5.2021 21:06:02
|
|
|
|
flamingos
|
Fil.❤
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.5.2021 7:14:22
|
|
|
|
daca77
|
Flamingos, Filadendronka, kako ste? Ja u nedelju primam 2.dozu i slagala bih kad bih rekla da sam skroz opustena kao kod 1.doze. Tada nesto nisam ni razmisljala.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.5.2021 7:44:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Primila sam juce ujutru Pfizer, imam samo jak bol u ramenu, ruku ne mogu da podignem pod pravim uglom. Tako je bilo i posle prve doze. Nadam se da ce samo na tome ostati.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.5.2021 8:12:43
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,hvala na pitanju.Dobro smo.Mene još uvek po malo boli ruka,mm ne,a nije ga ni bolela.Fil,hajd da ruka prođe.❤
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.5.2021 8:15:32
|
|
|
|
daca77
|
Flamingos, Filadendronka, procice ruke...to je najmanja stavka. Mene je blago bolela ruka posle prve doze, jedno 24h, a mm nista.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.5.2021 8:20:48
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Flamingos, Filadendronka, procice ruke...to je najmanja stavka. Mene je blago bolela ruka posle prve doze, jedno 24h, a mm nista. Zaboravih,nemoj da se plašiš.Biće kao i od prve doze.Da,proćiće ruka,nije strašno.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.5.2021 9:27:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Fil super ako je ruka samo. I ja cekam na red..Daco,razumem te skroz i ja sam nesto uplasena🙄vec sam kukala.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.5.2021 9:48:54
|
|
|
|
daca77
|
Von izvini, nisam pratila, a kada ti ides?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.5.2021 12:05:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Primila sam jutros revakcinu. Nije me bolelo nista,prosli put jeste i davanje.😂
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.5.2021 12:32:55
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mene bas boli glava, ali ne dizem glavu od kompa vec pet sati... Mozda i od toga. IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: daca77 Flamingos, Filadendronka, procice ruke...to je najmanja stavka. Mene je blago bolela ruka posle prve doze, jedno 24h, a mm nista. Zaboravih,nemoj da se plašiš.Biće kao i od prve doze.Da,proćiće ruka,nije strašno.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 6.5.2021 10:48:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Samo da mahnem,dobro sam..sinoc me uhvatila slabost,ali je brzo proslo.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 6.5.2021 12:35:08
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Samo da mahnem,dobro sam..sinoc me uhvatila slabost,ali je brzo proslo. Von,super kad je brzo prošlo.Fil,kako si ti?Mi smo super.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 6.5.2021 13:17:26
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala na pitanju, ok sam danas. I dalje me boli ruka, ali glavobolja se smirila nakon kafetina. Moguce i da nije bila od vakcine. IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: vonavoj Samo da mahnem,dobro sam..sinoc me uhvatila slabost,ali je brzo proslo. Von,super kad je brzo prošlo.Fil,kako si ti?Mi smo super.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 6.5.2021 15:25:32
|
|
|
|
vonavoj
|
I mene pocela glava..ali ne mogu isto da povezem sa vakcinom,mozda je i zbog ciklusa .
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 7.5.2021 15:07:49
|
|
|
|
pari
|
Mm juče bio na revakcini, dobro je, osim što ga ruka boli. Ja idem danas popodne pa javljam. Mi smo Modernu primili
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 7.5.2021 18:01:14
|
|
|
|
Maraj
|
Danas je who odobrila ili priznala (kako god...) sinofarm vakcinu. Kazu da je prosla 3.fazu ispitivanja. To me i zanimalo... vec sam pisala da je krajem aprila meseca trebalo da se obelodane rezulti 3.faze ispitivanja sinofarm i sinovak vakvcine.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 7.5.2021 21:28:12
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: pari Mm juče bio na revakcini, dobro je, osim što ga ruka boli. Ja idem danas popodne pa javljam. Mi smo Modernu primili Kako si Pari?Fil,Von,kako ste vi?Mi smo super.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 7.5.2021 21:42:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro sam...sve ok. Cini mi se da me je ruka vise bolela posle prve doze i da sam bila vise slomljena.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?