Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.12.2021 16:43:09
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,ne znam šta da ti kažem.Preporučujem da se vakcinišete.Naravno,to je na vama da odlučite.Mi smo sve tri doze kineske vakcine primili.Bogu hvala,ništa nam nije falilo i sve vreme smo zdravi.Sa druge steane,moja sestra je obe doze fajzer primila i od druge joj je bilo loše.Evo i juče joj pozlilo.Srčani pritisak 100,otkucaji 100,a inače ima nizak pritisak.Valjda zavisi i do osobe.Tamo,u Beču,joj rekoše da je od vakcine.Sad-ko bi ga znao...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 21:33:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kada neko dobije covid kao mi sada i prelezi, posle kog vremenskog perioda bi trebao da se vakcinise? Ima li neko ogranicenje?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 22:10:42
|
|
|
|
dddaca
|
Ja ne bih zurila. Mislim da ni jedna vakcina ne moze da zameni prirodni imunitet i da stvori onoliko antitela kao kad prelezis covid. Mozda gresim, ali tako razmisljam
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 22:24:29
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Kada neko dobije covid kao mi sada i prelezi, posle kog vremenskog perioda bi trebao da se vakcinise? Ima li neko ogranicenje? Šest meseci.Barem su tako moja sestra i zet.Ali,oni ne žive ovde.Javiće se neko da ti odgovori kako je kod nas.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 23:17:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala, Flamingos. Dddaco, mi nismo vakcinisani pa j ne zurimo. Ali bar da znamo koliko vremena mozemo jos da razmisljamo..
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 23:28:10
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu.Bitno da se što pre oporavite,pa se raspitajte i što reče Daca ne morate da žurite sa vakcinom.Opet,posavetujte se sa doktorima.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 6:49:02
|
|
|
|
nata11
|
Mirko ja prelezala pocetkom oktobra a planiram januar- feb. Zarazila se tacno posle 6 m od poslednje doze.
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 8:03:41
|
|
|
|
dddaca
|
Mirko kako hocete. Cuj jos neko misljenje. Samo sam napisala kako ja ramisljam, sto ne mora da znaci da je ispravno
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 8:32:06
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Videcemo jos. Danas cemo do kovid ambulante pa cemo pitati.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 8:35:50
|
|
|
|
dddaca
|
Najbolje je tako
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 9:40:11
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Videcemo jos. Danas cemo do kovid ambulante pa cemo pitati. Tako je najbolje.Mi tri doze primismo i odlično smo.Treću sam primila 9-og novembra.Naravno,ne znači da ne možemo da se zarazimo.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 21:50:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
6 meseci ne moramo da se vakcinisemo. A posle.. ne znam.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 21:57:28
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko 6 meseci ne moramo da se vakcinisemo. A posle.. ne znam. Razmislite,pa kako odlučite.Na vama je...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?