Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 11:19:09
|
|
|
|
Maraj
|
Strasno ana... pojima oni nemaju... Dunja, da li si kod prijave za vakcinu navela zasto zelis pfizer tj u onom delu gde se popunjavaju oboljenja da napises da ti je povisen homocistein pa da zazo zelis pfizer. Mm danas ide na sajam na revakcinu pfizerom. Ja sam primila 1 dozu kineske. Ne znam sta cu raditi za revakcinu. 9 dana sam imala uzasgopno temperaturu nakon vakcine. Posle u par navrata temperaturu po par sati dnevno... test pokazao da sam pozitivna na vovid. Sve i da jesam(u sta sumnjam, ja sve mislim da je to bila reakvija na vakcinu) ko je jos tako dugo imao temperaturu od covida
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 11:31:30
|
|
|
|
Tiziana
|
Evo moja koleginica. Nije primila vakcinu. Vec 10ti dan temperatura i ne moze dalje od kreveta..
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 11:41:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, naš drug je 12 dana imao visoku temperaturu. Nije imao upalu pluća pa je bio na kućnom lečenju ali nije mogao da se sastavi. Prepolovio se koliko ga je iscrpelo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 12:34:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Cek dunja,ti se plasis i fajzera da primis? Ili to smes? Ja sam samo to zaokruzila..zvali me sutra.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 13:04:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne ne plašim se Fajzera, ali Astrazeneku neću jer definitivno trenutno imam problem sa krvnim sudovima, nadam se da ću ga srediti terapijom i ishranom, ali svakako kada već imam izbor, ne bi birala Astrazeneku (izmeniću u prijavi za e upravu). Svi slučajevi koje navodno povezuju sa trombozom posle Astrazeneke, su bili uglavnom kod žena između 35-50, zato je u nekim zemljama i daju samo starijima od 60, i izbegavaju da je daju mlađima.
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.4.2021 13:08:28 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 13:07:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Maraj, ako si bila pozitivna na testu, to ne može od vakcine, objašnjavala je mislim Mili ranije.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 13:30:43
|
|
|
|
Maraj
|
Jeste dunja. Rekla je. Al meni sve ovo deluje, kao reakcija dece na vakcine. Npr moj L kadanje primio mmrnakon vakcine je dobio ospe iza usiju, temperaturu. Tacno ono od cega nas vakcina i stiti. Ja imam utisak da je tako i sa ovom vakcinom. Primis vakcinu i naprasno dobijes covid. Ne znam...znam da zvuci al kao sto rekoh sve vise ljudi poznajem koji su dobili covidpar dana nakon vakcine.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 17:14:36
|
|
|
|
Beba987
|
Maraj reakcija na vakcinu izgleda kao mini kovid. Ja sam za 2 dana imala većinu simptoma kovida, ali razlika je u tome što reakcija na vakcinu traje maksimalno 3 dana. Sve preko toga prestaje da bude reakcija na vakcinu i postaje bolest. Osim toga kineska vakcina je rađena po principu deaktiviranog (umrtvljenog) virusa i stvarno nema nikakve logike da primanjem nje dobije neko virus. Ni bilo koje druge takođe, ali nje posebno. To je stari način izrade vakcina kao što su rađene vakcine protiv difterije, dečije paralize, hepatitisa B.. Nikad nigde nisam pročitala da je neko primio bilo koju od tih vakcina i dobio virus..Što se AstraZeneca vakcine tiče ja sam je primila nekih 7 dana pre nego što je krenula priča o trombovima.. Evo mrdam posle skoro mesec i po dana.. Malo sam istraživala o temi lekova i potencijalnih trombova, i shvatila da gomila lekova koje koristimo može izazvati isto. Mnogi čak imaju i veće potencijale za razvoj tromba od AstraZeneca vakcine.. Merila sam antitela mesec dana nakon vakcinacije i imam ih zadovoljavajući broj, čak više od nekih čije sam rezultate videla a koji su primili obe doze kineske vakcine.. Htedoh da pitam još ovo, možda neko zna. Da li se nekom desilo da ne može da ode na termin za revakcinu zato što je otputovao ili se razboleo od nečeg drugog i sl. Kako se to rešava?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 17:53:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Ima na sajtu euprava propusten termin. Navede se razlog i koja doza je u pitanju,i opet napises koju treba da primis. Gledala sam za mm sutra..on dobio poziv,a nije proslo mesec dana od kovida..pa ce morati da odlozi..a ja cu sutra i pitati.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.4.2021 17:59:25
|
|
|
|
Beba987
|
Moraću i ja sutra da pozovem. Znam za tu propuštene termin opciju, to bi značilo da opet čekaš poziv. Samo ne znam da li će taj poziv da stigne za 5 dana ili za mesec, pošto nisam sigurna koliko može da se toleriše. Fajzer je u pitanju, znam da je negde revakcina za 3 nedelje, negde za 4,a negde i za 5, što znači da verovatno može 2 nedelje da se kasni.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 9:26:55
|
|
|
|
medamisko
|
Pre par dana sam se vakcinisala.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 9:32:59
|
|
|
|
dddaca
|
Sta si primila?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 14:44:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana, kako je mama?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 16:35:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Bolje je, hvala što pitaš. Povlači se crvenilo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 16:59:44
|
|
|
|
dddaca
|
Ana, ako sam dobro ispratila, dali su joj terapiju protiv alergije. Da li je moguce da se nakon skoro dve nedelje javila alergijska reakcija?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 17:07:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Da se upisem i ja u klub fajzera... Nije mi bilo svejedno,sve nesto tripyjem..i pre i posle. Ali resila sam i gotovo😂😂zelja da idem kod sestre je jaca od straha😁
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 17:55:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Ana, ako sam dobro ispratila, dali su joj terapiju protiv alergije. Da li je moguce da se nakon skoro dve nedelje javila alergijska reakcija? Da, dobila je xyzal tablete i sinoderm kremu. Pa eto, posle 12 dana joj je buknula ruka, baš čudno.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 18:08:27
|
|
|
|
dddaca
|
Da, nekako mi je logicno da se alergijske reakcije jave odmah u dodiru sa alergenom. U svakom slucaju drago mi je da ide na bolje
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 18:39:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Bolje je, hvala što pitaš. Povlači se crvenilo. Moram da pitam, mame su nase ❤️ Da li mi verujes da sam se jutros probudila i pomislila na tvoju mamu.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 19:42:37
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja sam se sad set_ila, mene je jedno 1,5h nakon vakcine, prve doze, pocelo da svrbi imalo ispod pazuha, na ruci gde sam primila vakcinu. Trajalo 15tak min i povuklo se..
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 14.4.2021 21:21:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Ivanka Malopre smo pričale, kaže da je još uvek crveno ali nije više tvrdo i ne boli je.
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.4.2021 21:22:14 >
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 15.4.2021 12:38:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Boli me ruka..i donji deo ledja..bas cudno nekako. A koleginica je primila u subotu,u utorak se ukocila...da li je zbog vakcine,ne znamo. Ne moze da ustane,prima inekcije...sad se tripujem i bojim🙄
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 15.4.2021 13:42:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A nisi malaksala?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 15.4.2021 13:57:32
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Boli me ruka..i donji deo ledja..bas cudno nekako. A koleginica je primila u subotu,u utorak se ukocila...da li je zbog vakcine,ne znamo. Ne moze da ustane,prima inekcije...sad se tripujem i bojim🙄 Uf,Von,hajd da budeš dobro.Možda nije koleginici zbog vakcine.Nemoj da brineš.Mene dva dana bolela ruka,dok mm uopšte nije bolela.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 15.4.2021 14:26:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Nisam malaksala... Ja sam slogi dogi od ovog vremena,i glava,rame..u subotu me bolelo,juce isto..danas ne..samo taj donji deo ledja...ramena trpim. Namazacu se kremom kad dodjem kuci..i ovde ceo dan sedim..Ne verujem ni ja da je od vakcine,nego splet okolnosti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?