|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
21.9.2014 19:44:06   
Azra_
Pa to sam i ja našla, ali nikako da se snađem oko opcija poručivanja, izgleda da ne funkcioniše. Von, realan kalup, ili malo manji? Mi nosimo 26.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1976
21.9.2014 19:54:25   
vonavoj
Malo manji,..i T nosi 26..a ipak sam joj uzela 27..ako treba i deblja carapa...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1977
21.9.2014 19:57:01   
New Mom
Von kupovina je bila u povratku sa Zlatibora. Sta da ti pricam. Mm je presudio.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1978
21.9.2014 20:01:58   
vonavoj
Njemu se zurilo,pa daj sta dasuser posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1979
22.9.2014 0:21:11   
Klarita
user posted image Htela da dam na glasanjeuser posted image ali sam na kraju ipak odlucila da ih ukrasim evo ovako

user posted image da ne budu jednolicne i da budu drugacijeuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1980
22.9.2014 1:36:06   
Ivanka 75
Karita super su!
Bas su fensi user posted image
Devojcica iz Ivine grupe ima roze, duboke, na pertlanje, i ič mi se ne sviđaju user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1981
22.9.2014 1:39:55   
Klarita
Ma, cuti Ivanka, mora do nosi jadna, a tako su bezlicne, ja to ne volEmuser posted image ali dobro, Boze moj, neka bude samo sve kako treba...pa ce menja posle kad priporasteuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1982
22.9.2014 5:22:58   
mali_mis
Cvetak je pun pogodak user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1983
22.9.2014 9:18:40   
vonavoj
super si to odradila!
joj,stvarno su bezlicne... jesu li joj teske,nesto su glomazne!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1984
22.9.2014 9:23:20   
Modessty
ej super Klarita! A možeš da menjaš ukrase, pa da joj se slaže uz garderobicu user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1985
22.9.2014 9:26:25   
Klarita
Nisu teske. Ali deluju kao predratne, sto je rekla moja zabezeknuta majka kada ih je videla user posted image Otisla je sva srecna u vrtic, videcemo kako ce se odvijati situacija.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1986
22.9.2014 9:29:55   
New Mom
E, super deluje! A i one u tom uzrastu biraju takve stvarcice (kao te cvetove).

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1987
22.9.2014 9:31:02   
vonavoj
moja je otisla presrecna u gumenjacima,sva je smesna..jedva hoda!user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1988
22.9.2014 9:44:35   
bubulence
Klarita meni izgledaju skroz ok.
NM gde ste uzeli te Kacine patikice? koliko parica?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1989
22.9.2014 9:48:57   
New Mom
U Djaku. Previse: 5100. To su ustvari Reebok patike.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1990
22.9.2014 9:52:44   
vonavoj
user posted image previse! ne volim ni za sebe da dam tolike pareuser posted image
mi smo u krajem jula uzeli patike T,za 2200 u DJaku,NIke,i prosle godine smo isto tako kupili preko leta,veci broj i cekale je ovog proleca,tako ce je i sad cekati!user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1991
22.9.2014 9:53:31   
Klarita
Ali prelepe su NM user posted image bas mi se svidjaju. Moracu da pogledam njihovu ponudu. Pisala sam da K odabrala teget crvene Puma duboke, kad ono jedna 27 druga 28 user posted image dok to mm vrati, pa opet posalju ce dodje leto verovatno. Moracu da procesljam njihovu ponudu. Zaintrigarala si me Kacinim tikamaPAuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1992
22.9.2014 9:55:04   
bubulence
jesu malo skuplje ali su savrsene.
koliko obuce kupite deci u toku godine? ja cu odlepiti. ove godine smo joj kupili zimske cizme koje nije obula a sada kada dodje zima nece moci, pa plitke i duboke patike u martu koje je nosila do skoro, cipele duboke, baletanke, sandale, papucice, prosle nedelje smo joj uzeli opet plitke adidas patikice ali evo sada kada padne kisa ona nema sta da obuje. nista od pre 5-6 meseci ne moze. i sada joj trebaju gumene cizme, cipele i duboke patike. i opet kada dodje zima zimske cizme. da covek poludi. hvala Bogu pa je i u stomaku devojcica user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1993
22.9.2014 9:58:52   
Klarita
E, Bubulence, moracu da prebrojim, ali mislim da od nas niko vise nema obuceuser posted image i od majke i od cerke mislimuser posted image po tom pitanju sam totalni idiot
A, + sto sam kupovala neke preko FB pa joj male...eno stoje u radnji, nisu se ni prodale, moracu da ih oglasim na prodaju ovde...imamo i neke Pepa pig od prosle godine koje je obula 2-3 puta, kao nove, cizmeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1994
22.9.2014 10:00:13   
branki*
ja ne uzimam puno obuce bas.npr ove godine smo uzeli sandale za grad.plastikanere za plazu je imao od prosle godine.uzeli smo sportske patike,2 para,jedne u martu,druge sad.uzecu mu ove godine gumene cizme,cipele i zimske cizme.ali,prethodne zimske cizme je nosio dve sezone.

generalno ,sportske patike kupujemo svake godine,nekad i dva para.ali,zato nam nesto traje i po 2 sezone,npr te zimske cizme ili nekad i cipele.

< Poruku je uredio branki RR -- 22.9.2014 10:01:28 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1995
22.9.2014 10:01:10   
Bibilib
Svaka cast Klarita lepo si ih ukrasila...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1996
22.9.2014 10:01:10   
Modessty
Danilo nosi patike koje smo kupili negde marta, aprila. Naravno adidas, poluduboke, kožne. Moje dete ne može da uđe u Nike, obavezno ga negde žuljaju.
Baka i deka mu kupili gimene čizme za kišu. Trebaće nam čizme, opet user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1997
22.9.2014 10:01:49   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Klarita

.imamo i neke Pepa pig od prosle godine koje je obula 2-3 puta, kao nove, cizmeuser posted image

te sa pepom obavezno da si stavila ovde. Koji broj??? Ja ionako hocu sa da joj uzmem cizme jesu li za barice? Jao idealno ajde zeno aktiviraj se dobices jos poena za nagradnu igruuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1998
22.9.2014 10:04:41   
bubulence
Ema jis nista nije nosila dve sezone.
Klarita zeno, utesila si me, mislila sam da smo najgori. jedna plata mm ode samo na njenu obucu... a vecinu ni ne iznosi. sandale i duboke patike najvise nosi

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1999
22.9.2014 10:14:02   
vonavoj
Ma ne treba preterivati sa obucom,niti davati velike pare,pogotovo sto njima noga raste za tren..proletos je nosila 24,sad 26..
Mi smo proslu zimu prosli sa gumenjacima i patikama...preko leta je imala patike,sandale,kroksice,papuce,od toga su patike bile najskuplje (kupljene prosle godine za 1500din,na akcijiuser posted image )///
za ovu zimu je dobila zimske cizme,dva para cipela,i ima svoje patike,i sad ove cizmice,jedino sto smo kupiliuser posted image
Realno i ne treba im vise od jednih patikica,gumenjaka i zimskih cizmica (ako dodje zima)!

I ne znam kada cu joj nositi te cipelice,kad je uvek u patikama,ili sad u gumenjacima..i da,dobila je i kao lepe cizme..za suvo vreme i suknju!

< Poruku je uredio vonavoj -- 22.9.2014 10:15:41 >

Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here