|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
20.9.2014 17:01:22   
vonavoj
juce sam u planet obuci videla gumenjake,postavljene,1300din,i sad se opet dvoumim,..vidi ovo vreme,uzas...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1951
20.9.2014 17:06:29   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Unina mama

29user posted image zar vec?

E a sto ih nisi slikala, da ih vidimo?

Ne pitaj za veličinu, mi sve mislimo usporiće ali nema ništa od toga, ovim tempom ima da nosi 46 kao tata user posted image

Ma kupiću i te ovih dana, tražim ih na metu, nema slika.
Ima da kupim br 30 pa za proleće da ima.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1952
20.9.2014 17:10:08   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

juce sam u planet obuci videla gumenjake,postavljene,1300din,i sad se opet dvoumim,..vidi ovo vreme,uzas...

Mi juče gledali po gradu, išli u Naturino - 6300 din obuća, pa u Lumi Line Bela Palanka (nema ništa posebno tek treba da dobiju), i na kraju zaključimo da je bolje da joj kupimo ili čizmice ili gumenjake za ovo varljivo vreme. Ima platneme adidas patike pa nek ih gura dokle može, pa nek uđe u čizme pau snegarice kad dodje vreme.
One cipelkaste parofne što nosi u vrtiću nosi i paradno tako da ćemo pokriti ovu sezonu, nadam se user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1953
20.9.2014 17:17:09   
vonavoj
Moja ima dva para patika,jedne je dobila,i neke cipele,ali nijedne nisu za kisu..isto dobila (mukica,polovne) i geox cizme,ali zimske..
i nista nije za kisu...user posted image ..mozda i nagovorim mm da sutra odemo i kupimo joj,jer joj nista nismo kupili za ovu jesen,i patofne je dobila..a patike smo kupili prosle godine na akcjij,uzeli sa namerom za ovu godinuuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1954
20.9.2014 17:21:35   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Unina mama

29user posted image zar vec?

E a sto ih nisi slikala, da ih vidimo?

Ne pitaj za veličinu, mi sve mislimo usporiće ali nema ništa od toga, ovim tempom ima da nosi 46 kao tata user posted image

Ma kupiću i te ovih dana, tražim ih na metu, nema slika.
Ima da kupim br 30 pa za proleće da ima.

Moja nosi 32!!!!! Guliver! Doduše ima 116,5 cm

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1955
20.9.2014 17:26:51   
Ivanka 75
Tu su negde Iva i Ana i sa visinom, vodi Ana za 4-5 santima user posted image
Trco, jel da da za 2 broja povećaju obuću za godinu dana? tako će i Ivka sl godine, oko 31-32 u ovo vreme biti, a nogica joj tananaaaa samo tako, pa nosi čizmice a one lete oko cevanica user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1956
20.9.2014 17:30:00   
Bibilib
Evo pocele su kise moram za dete da kupim neku obucu koja ne propusta vodu...a neznam ni koju ni gde. Kad odes u prodavnici oni ti samo prave ravno "Ne,ne te ne propustaju vodu" a detetu mokre noge kad dodje iz skolice...

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 1957
20.9.2014 20:45:56   
Trcosava
Ivanka, mislim da da. Čini mi se da je prošle godine nosila 30.

Bibilib - šta pitaš prodavacice zna se koja obuća je za kišu, gumene čizme

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1958
21.9.2014 0:34:56   
Bibilib
U pravu si ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1959
21.9.2014 0:50:07   
Klarita
Epilog nase price...nosice godinu dana Rudo patofne (28bruser posted image ) jer je najduze tokom dana realno u patofnama.

Videla sam proletos te Mia patike, skroz su mi simpaticne bile i ona se zalepi za njih ali mm kir janja nas razmasi ondauser posted image

Uzeli smo joj u Gr u Prenatalu prelepe patikice za 9evra i sad sam joj probavala kod nas u radnji neke poluduboke Puma kozne patike i odlicno stoje, jos se ona zalepi za teget crvene (crveno je samo oko clanka cini mi se) sto je super iskoristicu ih kad tad za Nuser posted image A, ima minnie baletanke iz HM i preslatke su, a dopale mi se i ove sa slike sto UM postavila. Ja sam opeterecena baletankama, pa opterecujem i nju jadnuuser posted image mada voli ona sve sto vole devojke, zene, pa nemam problema oko toga. Danas stigle ove iz Ruda, jednolicne su i odvratne roze boje, pa cu morati da ih ukrasim necim. Posebno sto u njenoj grupici jos jedno dete ima iste, uzeli ih i oni u sredu kad sam i ja vodila K na pregled, samo sto onda dr za nas ponela da probamo 26 i 27, pa nam male, i uze ih ta devojcica iz K grupe iz vrticauser posted image A, ja mrzim kad neko ima nesto sto i mi, a sad u ovom slucaju konkretno sto ce ih mesati. Mislila sam da joj skinem neke pufnice sa snalica pa uhvatim iglom i koncemuser posted image moram nestouser posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1960
21.9.2014 0:56:41   
Bibilib
Pa mozes nesto da napravis da se bar malo razlikuju,ja sam mom sinu uzela neke patofnice za u vrtic prosle god,kad ono tamo joj jedno dete ima potpuno iste i naravno neki dan zamenili i mom sinu se pogubile,niko ne zna gde su cak ni vaspitacice pa sam morala da kupujem druge...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1961
21.9.2014 1:00:58   
Klarita
Pa, hocu, naravno.Sve i da nema niko kao nase (do sada niko nije imao kao naseuser posted image ) ove su skroz user posted image

Bibilib, ja sam mislila da ti imas bebuuser posted image izvinjavam se na off

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1962
21.9.2014 9:42:22   
vonavoj
Klarita,postavi sliku da vidimo kakve su>

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1963
21.9.2014 14:58:28   
vonavoj
Kupili smo gumenjake,poostavljene.. 1700din..bogami 27..a prosle godine je nosila 24!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1964
21.9.2014 15:09:58   
Klarita
Von, puna mi memorija i na telefon i na laptop, nikako to da sredim user posted image Evo KLIK i presla sam se sto sam joj uzela roze, tj nisu me ni pitali za boju kad bolje razmislim user posted image , ne znam zasto im se podrazumeva da je roze za devojcicu ali ajd'' sad...bolje da sam na vreme rekla da hocu teget. Probala sam masnice sa nekih snalica, pa cu joj staviti na onaj deo gde se lepe i resen problem. Ostaje samo problem prljanjauser posted image

Mi cemo da pominemo *sto bi se reklo na jug) ove godine sa gumenjajke od prosleuser posted image , kakve su vase? user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 21.9.2014 15:12:36 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1965
21.9.2014 15:41:51   
vonavoj
Slikacu ih. Sad sam prilegla! A cizme ne vidim..preko moba mi ne otvara!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1966
21.9.2014 16:29:46   
vonavoj
evo su T cizmice! postavljene su!
user posted image
ju,sto mi je mutna slika! ali vidite!

< Poruku je uredio vonavoj -- 21.9.2014 16:31:04 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1967
21.9.2014 16:38:12   
branki*
gde si kupila,von,koliko su?lepe su.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1968
21.9.2014 16:39:38   
vonavoj
planet obuca,1700din su..ali su postavljene..u metrou sto sam gledala nemaju postavu,a isto kostaju!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1969
21.9.2014 16:41:56   
branki*
ok,hvala.moram i ja bozi neke da kupim,sutra je plata taman,zato pitam.mada kod nas i nema neki izbor,videcu sta cu naci.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1970
21.9.2014 16:45:29   
vonavoj
nisam gledala da li ih ima kod kineza,mozda su tamo i jeftinije..ali nemam kad i na buvljak da odem mi je veliko cimanje..ovako smo otisli,probala i cao...ko bi nju vodao svuda..a inace nosi 26,i eto,da je nisam povela,uzela bi joj knap!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1971
21.9.2014 18:03:35   
New Mom
Kacine nove ("princeza Aurora") patike
user posted image
Br.28 su. Naravno da je morala da uzme najskuplje samo jer je nacrtana sugava princeza. I imaju pertle pa haos i oko toga.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1972
21.9.2014 19:16:12   
Azra_
I ja bih neke čizmice, nama je to za svaki dan, tu , za šetnje po kraju i za barice koje obožavamo i namenski idemo na jedno igralište gde se sakuplja puno vode, bude prepuno bara, dete se slatko iskače. Samo još kada bih znala koje ne propuštaju vodu....user posted image

Prošle godine smo imali dublje cipelice, bile su super, nisu puštale. Snegarice koje su bile 8000din je obuo 10ak puta, zima bila nikakva, a ove godine su mu male. Ovogodišnje sandale od 6000din, isto ostadoše nove. Definitivno ću morati da budem racionalnija po pitanju obuće, tj.da kupujem ono što stvarno nosi, a ne samo da gomilam i punim cipelarnik.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1973
21.9.2014 19:37:05   
Azra_
Ima li Planet obuća opciju online kupovine?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1974
21.9.2014 19:41:32   
vonavoj
imaju na sajtu online katalog,ali nesto im ne valja POGLEDAJ
Moja je proslu zimu prosla samo sa ovakvim postavljenim gumenjacima,nije bilo potrebe,jer je zima bila bezveze..a ne propustaju vodu sigurno!
NM,ne bi joj ja to kupilauser posted image user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here