|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
15.9.2014 13:18:41   
Klarita

IZVORNA PORUKA: branki RR

klari,a ne idu te anatomske rudo cipele preko rzzo-a,bar neki deo dsa plate,ne?

Branki, dobro razmisljas, svidZa mi se. Sutra cu da vodim N da vadi krv i u savetovaliste pa cu da pitam user posted image trebam ionako da uzmem uput kod iste dr za oboje user posted image

Von, prvi put cujem, raspitacu se ovih dana. Ja sam malko zarobljena u slepom crevu juga Srbije, ali snalazim se uz vasu pomoc user posted image Cula sam za te aloske sa srafom za podesavanje i tako to, ali hvala Bogu nije imalo potrebe do sada da se detaljno raspitujem. Inace, ja sam kao mala nosila ortopedske cipele zbog ravnih stopala i sad su mi bas onako sexi stopalauser posted image sto je skroz suprotno onome sto je rekao nama dr ali nema veze.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1926
15.9.2014 13:19:24   
Rosita
A cekaj von, taj ulozak uzimas u odg. broju i kad preraste taj broj uzimas novi? Ako je tako nije ni to Bog zna ispaltivo kod deteta koje za dva, tri meseca menja broj obuce.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1927
15.9.2014 13:27:17   
vonavoj
Isto je kao sa obucom,valjda dva broja...i oni se ne uzimaju pre detetove 4.te godine..a tada vec sporije nogica rasteuser posted image
Nisam ni ja jos u toku,jer je za moju rano...
Isplativije je..ako moras da uzmem anatomske i parofne i cipele,koje su po 3500din,isto u jednom broju,onda uzmes ulozak i premestas!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1928
15.9.2014 13:48:41   
Anoniman
Ja cu Uni sada da narucim ove i ove

Prosle godine smo ih slatko iznosile, zimske su nam ostakle nove, posle ako bude neka jaka zima, uzimam specijalne za sneg

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1929
15.9.2014 14:41:20   
branki*
user posted image
boza ima ove,nosio ih je 2 zime,i sad su ostale nove,nego su mu omalile,odlicne cizme.ako nadjem uzecu iste takve i za ovu zimu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1930
15.9.2014 16:35:17   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Rosita

Zene, a do kad ste vi uzimale anatomsku obucu?

U svetu se anatomski ulozak vise ne preporucuje nego fizioloski,ja mislim da je citava Chicco kolekcija sa fizioloskim a ne anatomskim na primer..,iskreno ne znam sta da mislim,M.i onako nosi ortopedske cipelice tako da nisam puno razmisljala o tim uloscima

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1931
15.9.2014 17:00:48   
Modessty
evo Klarita
user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 15.9.2014 17:01:33 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1932
15.9.2014 17:35:15   
Anoniman
Mi smo prosle godine imali ove ostale su kao nove

< Poruku je uredio Unina mama -- 15.9.2014 17:45:53 >

(odgovor članu mati)
  Direktna veza do poruke: 1933
15.9.2014 17:42:53   
Klarita
Mod, hvala, draga. Moracu da sacekam sredu da se vidim sa dr iz Ruda i cujem njeno misljenje. Malo mi konfuzno trenutno sve. Treba anatomski ulozak, ali da ima sa unutrasnje strane ojacanjeuser posted image itd...Bar znam za N, boze zdravlje sta cu i kako cu.

UM, otvoara se link sa tvojim cizmamauser posted image ne Uninim. Ajde novi post, ne uredjuj, proslo je dosta vremenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1934
15.9.2014 17:46:49   
Anoniman
Uredila klikni opetuser posted image , a inace ove cizme me progone, malopre sam zvala i za njih, i za Unine, cekam da mi javi ima li ih na stanju ahahauser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1935
15.9.2014 17:54:16   
Klarita
Znam, negde si ih postavila bila u nekoj temi, pa sam odmah znala da su tvojeuser posted image

Bas su lepe Unineuser posted image Mi smo imali prosle godine slican model/oblik, slikacu ih. Ali nikako joj nisu odgovarale, bas se zalila, jer ima siroko stopalo ,a ove su bas uske...nekad bi i trpela zbog Pepe jer su oslikane Pepom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1936
15.9.2014 20:42:45   
vonavoj
Um,gde sve nadjes ovu obucu!
MOdesti,imas neki link,ili imaju samo prodavnicu,da mora da se proba>

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1937
15.9.2014 22:30:36   
Anoniman
Von dokona zenauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1938
20.9.2014 14:30:25   
Anoniman
kakva je daichman obuca za decu?

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1939
20.9.2014 14:49:25   
Mala Elena
Joj ne znam! U c & a videla jedne futrovane uggs za bebe, odusevila se! U braon i sivoj boji, 1000 din. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1940
20.9.2014 15:30:54   
Trcosava
UM zavisi koja Deichman? One elefanten ili kako već se zovu su skroz dobre meni. Ani smo uzeli zimus čizme (bile 50% sniženje) i skroz sam zadovoljna. Sad smo uzeli isto elefanten patofne/cipelice za vrtić. I neke patike za ovih 2 meseca što će nositi. Generalno sam zadovoljna.

Ove patofne ima
IZVORNA PORUKA: Unina mama

kakva je daichman obuca za decu?

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 20.9.2014 15:50:56 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1941
20.9.2014 16:04:25   
Ivanka 75
UM; mi smo prošle godine kupili Ivi u Deichmann-u čizme, Cortina, odlične su, prosto mi žao što ne može i jesenas da ih nosi.
Danas smo joj opet tamo kupili lepe roze čizmice (nema slika na sajtu, mora da je neka stara kolekcija), Cupcake, valjda će biti dobre.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1942
20.9.2014 16:18:27   
Anoniman
Svidele mi se ove zadnje patike duboke, a patika vec ma 5 pari, ali hajdeuser posted image jos jedne
user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 1943
20.9.2014 16:29:48   
Ivanka 75
I Iva se zalepila za ove Minnie patike user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1944
20.9.2014 16:32:27   
Ivanka 75
A za zimu smo videli u N sportu odlčne Nike snegarice, ali malo nam bilo rano da joj sada kupujemo, taman će do zime da nosi ove čizmice pa tamo početkom decembra dobija i snegarice.

Direktna veza do poruke: 1945
20.9.2014 16:33:07   
Anoniman
Ivanka kakve su uzivo? E i mogla bi da ih uvsrtis u asortimanuser posted image

Direktna veza do poruke: 1946
20.9.2014 16:39:43   
Ivanka 75
Sad ću da slikam

Evo ih
user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 20.9.2014 16:51:15 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1947
20.9.2014 16:52:51   
Anoniman
Iva ove ste danas uzeli?
Lepe su!
A kakve su ove patike sa Mini uzivo?

< Poruku je uredio Unina mama -- 20.9.2014 16:56:29 >

Direktna veza do poruke: 1948
20.9.2014 16:57:30   
Ivanka 75
Da, br 29 user posted image
Iz daljine Minnie patike deluju prelepo, lakovane su, ne znam, ja ne volim takvu obuću, što bi Iva rekla "šljokice i dijamanti mama!"
Imaju divne poluduboke, Mia patike, e te su mi se svidele, imaju kao šljokice napred na delu sa prstima, one su mi npr prelepe.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1949
20.9.2014 16:59:38   
Anoniman
29user posted image zar vec?

E a sto ih nisi slikala, da ih vidimo?

Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here