|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
15.9.2014 9:10:44   
branki*
evo,upravo se vracam kuci,kisa pljusti kao slavinu da si odvrnuo i razmisljam kako bih mogla da odem da kupim bozi gumenjake u metrou nasem,kad se vraca iz vrtica da mu obujem..sve je mokro ..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1901
15.9.2014 9:14:07   
Peace*
user posted image

Moji su ceo vikend bili kod svekijevaca na Paragovu, ima deo gde je travnjak, pa je samo mokro, a ima i deo bašte, gde je blato. Da nisu imali čizme, ne bi mogli napolje, a ustvari je bilo lepo vreme, samo što je preko noći pala kiša.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1902
15.9.2014 9:16:18   
vonavoj
ja se jos dvoumim da li da joj kupujem..kad se budem porodila nece ici u vrtic,inace je vozimo kolima kad pada kisa..
ali sto kazes,treba izaci i napolje,a mokro..a da cekam njen rodjendan da joj neko kupi,daleko je novembaruser posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1903
15.9.2014 9:17:03   
Mala Elena
Pre dva meseca sam kupila kumcetu patikice kao starke teget - crvene na prtlanje ...Carter ’s ..divne su... 1840 din bile. user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1904
15.9.2014 9:31:52   
Klarita
Branki, ja sam prosle godine uzela K u Metro, imaju super dezene i uopste nisu skupi. Ionako realno nece dugo boraviti u njima.

Nama sada ortoped propisao anatomsku obucu, ne ortopedskuuser posted image rece ima razlike u tome. K ima tipicno gradsko stopalo, nema deformiteta, ali...user posted image Rece ako se ne snadjemo u nasem kraju, javimo se da nas uputi gde u Bg-u ima, spomenuo je nase proizvodjace, Unauser posted image

ME, to su nehodajuce.

< Poruku je uredio Klarita -- 15.9.2014 9:33:45 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1905
15.9.2014 9:36:55   
Sanjica26 RR
Obavezno cu ovih dana da svratim do Metroa, ali da kupim sebi. Meni trebaju za selo. T ima cizme ima od Lane.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1906
15.9.2014 9:41:49   
Modessty
Nikola za rođendan dobio predivne cipelice-patike. Kožne su, unutra su isto postavljene kožom, imaju anatomski uložak, malo diblje na čičak traku. I lagane su dovoljno da može da hoda u njima. Oduševila sam se. Proizvođač je Lumi Line Bela Palanka. Čini mi se da mi je drugarica rekla da prave i neku sopecijalnu anatomsku obuću. Klarita hoćeš da probaš kod njih? Radnja im je u Dušanovoj, preko puta socijalnog. Nisu skupi. Imaju i patike i patofne i cipele.
Inače ni Nikola kao ni Dnailo ne mogu da uđu u nijedne Pavle i Deichman cipelice. Čak ni njihove patofne im ne odgovaraju. Imaju visok ris i sve im je tesno. Ove što je nikola dobio su super jer su tu kod risa dovoljno mekane i široke da ih oblačimo bez problema
Slikaću ga danas pa ću da postavim sliku

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1907
15.9.2014 10:25:18   
cockic
moju decu moja mama castila obucu user posted image ,ceri sam uzela pre neki dan u H&M neke cizmice lakovane sa krznom imaju neke zivotinjice po njima.jako su slatke.a sinu juce uzesmo adidas patike top ten super su.do sad nije imao na pertlanje,taman da ga naucim da vezuzje pertle user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1908
15.9.2014 10:37:49   
vonavoj
cockic,videla sam te sa mackicama,super su..
kod nas slaba vajda od baba..ali je dobila geox cizme,nosene,ali nema veze,jos jedne cipelice..sve od drugarice!
I meni ce trebati anatomska obuca,T ima spustena stopala,i ravna...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1909
15.9.2014 10:46:53   
cockic
a sto se tice lumi line,ja nisam zadovoljna patonama uzela sam bila ceri sa nekih 14,15meseci i brzo su se krenule cepati.inace mi smo imali model lumi line slican baldinovim.a i cena je problizno baldinu 1590din tako da po meni patofne nisu neki kvalitet.mislim za tu cenu nisu nesto.
sad sam ceri i sinu uzela neke u dajhmanu,njegove kostaju 1190,ali su bile snizenje 50%.tako da dadosmo 595din.jer je ostao samo br.28.bas koji on nosi.a njene 900din.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1910
15.9.2014 10:56:18   
cockic
e te von sa mackicama,zekama i kucama.ma preslatke su.a i nisu skupe 2690din.sad ce da dobije od mamine koleginice gumene za kisu,a ove taman za kasnije.ja mslim da moze ove i za sneg.a sinu cu morati neke da uzmem,u dajhmanu ima bas povoljnih cizmica za sneg.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1911
15.9.2014 10:59:53   
Peace*
Pa bogami ni taj Deichman više nije tako povoljan. Išli smo Luki da kupimo patike za fizičko, pa kao da jeftinije prođeno, iskezili smo se 2200, da sam dodala još koju 100-ku, mogla sam mu kupiti Nike umesto te no-name marke. Ne patim od marke, ali za takvu razliku, neka bude marka.

< Poruku je uredio Peace* -- 15.9.2014 11:01:55 >

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1912
15.9.2014 11:48:26   
vonavoj
Ja nista ne nadjem u Deichmanu..a i cene nisu male..mi smo kupili u Djaku NIke na akciji za 2200user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1913
15.9.2014 11:58:26   
Rosita
Zene, a do kad ste vi uzimale anatomsku obucu?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1914
15.9.2014 12:01:44   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Rosita

Zene, a do kad ste vi uzimale anatomsku obucu?

user posted image dobro pitanje. Juce se vidim sa jednom mamom cije dete ima 4 god i dalje kupuje anatomsku, a kad smo zimus bili na Kopaoniku jedna mala pola godine starija od D vec tad nije nosila anatomsku.

Izes ga nisam pametna. Ja cu cekati da dobijem amin od dr kad joj se povuku "jastucici od salceta" da vidimo jasno da li ima ravna stopala ili ne. To mi rekla dr tek oko druge godine da je dovedem na pregled

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1915
15.9.2014 12:05:59   
branki*
mi bozi patike kupujemo u nike sopu ili adidasu,a ostala obuca je ciciban,todor ili pavle.racunam da sve one inaju anatomski ulozak valjda.

branki

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1916
15.9.2014 12:29:28   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Nikola za rođendan dobio predivne cipelice-patike. Kožne su, unutra su isto postavljene kožom, imaju anatomski uložak, malo diblje na čičak traku. I lagane su dovoljno da može da hoda u njima. Oduševila sam se. Proizvođač je Lumi Line Bela Palanka. Čini mi se da mi je drugarica rekla da prave i neku sopecijalnu anatomsku obuću. Klarita hoćeš da probaš kod njih? Radnja im je u Dušanovoj, preko puta socijalnog. Nisu skupi. Imaju i patike i patofne i cipele.
Inače ni Nikola kao ni Dnailo ne mogu da uđu u nijedne Pavle i Deichman cipelice. Čak ni njihove patofne im ne odgovaraju. Imaju visok ris i sve im je tesno. Ove što je nikola dobio su super jer su tu kod risa dovoljno mekane i široke da ih oblačimo bez problema
Slikaću ga danas pa ću da postavim sliku

Hvala, Mod. Bas cu da svratim sutra, Boze zdravlje. A, stavi sliku ako budes imala vremena.
Vodim racuna da ima kvalitetnu obucu oduvek, ali sam kasno shvatila da je u sustini najbitnije da joj je kvalitetnija obuca u sustini najbitnija patofne, jer veci deo dana je u njima. Rece mi dr u subotu da stopala nisu glina pa ce ih obuca ispraviti, ali mi bar dade smernice o cemu voditi racuna. Zapisao mi: "Par dubokih anatomskih cipelica po meriuser posted image sa ugradjenim supiXacionim (ne mogu da protumacim) uloscima, ojacanim medijalnim lubovima, Tomasovim potpeticama i "baby" kopcama" Dok nadjemo nekog ko ce uraditi pogledacu te sto si navela, a mozda i oni rade po meriuser posted image Mada napisala si da su mekane sa strane..kako god, pogledacemo obavezno.
U vrticu i kuci nosi Froddo patofne, sad cemo videti koje cemo i kako, a inace ima 101 par patika i baletanki, sandala, cizmi markiranih i no name, ali u njima ode do igraonice, u goste...u setnju.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1917
15.9.2014 12:31:27   
Rosita
Imaju sigurno, ali patike nemaju, ja bih uzela patike ali eto ne znam da li .... koliko cesto nosite patike branki? Al Boza je veliki bata vec.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1918
15.9.2014 12:34:32   
branki*
paaaa,rosi,boza ima skoro 3 i po godine,a patike nosi svakodnevno dok ne pocnu vrucine i dok ne zahladni i nema kise ili snega.evo,sad ih nosi jos od avgusta i nosice sve dok vreme bude dozvoljavalo.vidis ja sam mislila da i te njihove patike,obzirom da su predvidjene za decu,imaju anatomski ulozak.

branki

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1919
15.9.2014 12:45:52   
Rosita
Nemaju Branki user posted image . Mi smo skoro kupili cipele i sad vala jos cemo jedne tj. sledece anatomske, a od proleca cu sigurno patike, Gledam napolju deca Damjanovog uzrasta nose uveliko sportske patike.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1920
15.9.2014 12:47:34   
branki*
mi smo prve sportske patike uzeli posle godinu i po nesto(sad ti pogledah tiker),a do tad nije nosio tako nesto.

branki

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1921
15.9.2014 13:01:56   
vonavoj
Meni je dr rekla da od sledece godine uzmemo one uloske,anatomske,koji se podesavaju,pojma nemam..jos se nisam raspitivala...
Rano je sada da se ispravlja..a sa druge strane cula sam da dete koje ima genetske predispozicije za ravne tabane,slaba vajda od ulozaka..ima noge na zaovu..
A ovako joj nisu krive,ne izvrcu se..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1922
15.9.2014 13:04:36   
Klarita
Upravo sam se cula sa nekim ljudima iz sveta medicine (fizijatar i ortoped) ipak moramo special shooesuser posted image Kontaktirala sam i Rudo, njihova dr je kod nas u DZ u sredu, vec se izorganizovala telefonski sa prijateljicom fizijatrom da me zove kad se rascisti guzva pa na miru odradimo sve i izaberemo obucu. Rekose mi 6700din br 26/27 user posted image uzecu odmah i njihove patofne, 3500din qq mm kir janja ce se uslogirauser posted image user posted image

K je prohodala u adidas top ten, pa je imala zilion razlicitih jer mm prodaje sportsku obucu i odecu, pa moz' mislit' sta je sve imala, ali je najvise nosila pediped cipele i sandale. Tada su mi svi govorili (mislim na doktore) da nije potreban anatomski ulozak, sem ako se radi bas po njenoj meri...e, sad mozda je i trebalo, mozda i nije. Sto bi rekli, izes' ga. I N cu kad bude trebalo raditi kako me onda bude pamet ucila.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1923
15.9.2014 13:07:24   
branki*
klari,a ne idu te anatomske rudo cipele preko rzzo-a,bar neki deo dsa plate,ne?

branki

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1924
15.9.2014 13:09:54   
vonavoj
Ispisem post i on nestane..
MOja zaova nosi uloske OVE..kostaju 4000din..i samo menjas u obucu!

< Poruku je uredio vonavoj -- 15.9.2014 13:10:55 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here