|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
22.9.2014 10:16:12   
cockic
mi tolike pare na patike nedajemo,jer imamo popust u jednom brendu.patike za sina puna deca adidasa top ten je 6.490din.bas mnogo.jesu lepe,ali preskupe.tako da mi prodjemo jeftinije.ovaj put bas dosta,jer je platila moja mama user posted image

a ne znam dali ima tema za zenskum obucu.ja sam sebi sad resila da kupim nike patike teget sa malom platformom puna deca 13.990din.zaljubila sam se u njih.ali opet bez popusta ih ne bi kupila.ipak su preskupe.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2001
22.9.2014 10:18:33   
Anoniman
Prosle godine uzela patofnaste link sam postavljala, i prave zimske nextove, zimske nije obula 2x bila losa zima. Ima 2 air max patika, jedne starke i jedne smo uzeli new balanc u julu, njih uopste ne nosi. Sandalice su nam letos ostale kao nove, obula ix 5x, ali smo zato nextove gumene sa masnicom slatko iznosale, sledece leto samo njih kuoujem, ako ga bude bilo, mislim na letouser posted image ...
Sadad su mi se svidele one u daichmanu duboke, njih cemo verovatno sutra uzeti, nisu ni skupe, cizmice gumene sam narucila, i ostaju nam neke lepe baletankice i zimske cizmice, previse para bacam na njenu obucu, molim Boga da jednoga dana i drugo bude zenskouser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 2002
22.9.2014 10:24:26   
Modessty

IZVORNA PORUKA: cockic

mi tolike pare na patike nedajemo,jer imamo popust u jednom brendu.patike za sina puna deca adidasa top ten je 6.490din.bas mnogo.jesu lepe,ali preskupe.tako da mi prodjemo jeftinije.ovaj put bas dosta,jer je platila moja mama user posted image

Mi smo naše platili oko 2700din.Po meni je previše dati za dečije patike više od 4000din. Oni to nose dva tri meseca i ćao.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2003
22.9.2014 10:26:50   
branki*
ni mi ne dajemo vise od 2800 za sportske patike bozi.za cipele i cizme,da,jer jesu skuplje,pogotovu ciciban.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2004
22.9.2014 10:29:25   
Modessty
slične su ovim patikama, samo su naše naravno više crvene user posted image
user posted image

a on bi želeo ove, ali meni se ne kupuju jer mislim da su lošeg kvaliteta

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2005
22.9.2014 10:34:57   
cockic
e slicne su mod,samo nase nemaju cucak,znak je teget,samo je okolo malo crveno.ja ne mogu sliku da postavim.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2006
22.9.2014 10:48:16   
bubulence
mi smo samo jednom uzeli ciciban i posle dve nedelje su se skroz odlepile i odsile... ne znam da li slucajno nismo imali srece ili su se oni toliko pokvarili u svakom slucaju vise nikada nismo kupili. kada smo pokusali da reklamiramo oni su se samo cudili i krstili kako je to moguce a lepo se vidi da je odsiveno i odlepljeno... i niko nije uzeo da ih zameni. na kraju je mm poludeo i rekao da necemo proasti za tih 5-6 hiljada ali da necemo vise uci u njihovu radnju.
jedna drugarica je uzela cerkici cizme za skoro 7 hiljada kod njih, kao postavljene a svaki put kada se izuvala je izvlacila i deo postave, da bi za neko kratko vreme ispala skroz i propustale su ali je ona pravila frku pa su ima zamenili za druge, medjutim isto su prosli kao i sa prvim

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2007
22.9.2014 11:08:49   
isidora88
mi mateji na 2, plafon 3 meseca kupujemo patike, sad je dobio slicne kao ove adidas sto je mod postavila, duboke su, dobice jos cizmice i to je to.
mateja ima jos jedne patike koje moze da nosi, sandale je imao za leto i kroksice naravno.
sad smo mu uzeli i nove patofne, nadam se da ce ih do proleca nositi.
i bas su skupe patike, ove matejine su 4500 i to na akciji, svidele nam se i neke air max, ali 6500 mi je previse, jer ih retko kad nosi duze od 3 meseca, uvek mu kupujem tacan broj ili pola broja vece.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2008
22.9.2014 11:12:49   
Anoniman
Ja sam uzela Uni air max u martu- 2 para na snizenju, jedne su mislim bili 3690, a sada su te iste 7500....

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 2009
22.9.2014 11:13:25   
Trcosava
Isidora, Ani uvek kupujem za broj veće. A imam problem je je nekako uvek na pola broja. Pa tako sad patofne kad smo uzimali, 31 knap knap, za 2 meseca bi prerasla. E onda lepo uzmem 32 i mirna sam cele godine.

Patike isto - od jeseni do jeseni.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2010
22.9.2014 11:25:51   
mali_mis
Mi smo nase patike platili 3000, al i to mi nekako puno, kad znam da ce za 3 meseca trebati nova obuca.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2011
22.9.2014 11:35:28   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Isidora, Ani uvek kupujem za broj veće. A imam problem je je nekako uvek na pola broja. Pa tako sad patofne kad smo uzimali, 31 knap knap, za 2 meseca bi prerasla. E onda lepo uzmem 32 i mirna sam cele godine.

Patike isto - od jeseni do jeseni.

i ja uvek uzimam vece..sta mi znaci da nosi mesec,dva..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2012
22.9.2014 11:50:51   
isidora88
mateji se vecina patika skroz ofuca posle 2, 3 meseca, pa sve i da mu nisu male, nisu mi za vrtic, eventualno za igranje u parkicu.
inace sam mu samo jednom uzela neke markos anatomske cipelice kad je prohodavao, kad je naucio da seta dobio je nike patikice, i od tada stalno kupujemo patike.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2013
22.9.2014 12:02:06   
New Mom
Jesam li ja napisala cenu da me sad lincujete ovde? Stvarno nekad ovde na rr kao da se to ceka.user posted image

Bubi, proslog septembra sam im kupila patike, Kaca svoje jos nosi, al su knap. Tako da, da, nekoj deci noga prestane da raste tako brzo.
Letos su imali po sandalice i na zimu ce dobiti cizme. I to je to.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2014
22.9.2014 12:04:49   
vonavoj
ma jok NM,bas sam htela da napisem i malo pre,svako odlucuje i daje pare koliko moze i zeli! I nekoj deci stvarno sporije raste noga..mojoj brzo,za sada!
Neko smatra da dete treba da ima cipele,cizme,patike,patofne,i da mora da bude odgovarajuca marka..to je isto kao i za nas odrasle..
npr,moja zaova ce pre dati za cizme 8000din,nego detetu da kupi inhalatoruser posted image user posted image (glupo poredjenje,ali je tako)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2015
22.9.2014 12:07:13   
New Mom
Kod nas je sad presudilo sto smo naravno u 5 do 12 kupovali i u 5 glupih radnji koji god model da sam pitala nije bio njen broj.
Koljine su npr. isto Reebok, br.24, plave cele, na lepljenje, i kostaju 2750din.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2016
22.9.2014 12:09:54   
cockic
e mod kao te patikice sto vam se svidjaju takve smo mi patofne uzeli u dajhmanu.ja i ne znam kako se zove taj auto i da li je iz nekog crtaca user posted image
mislim da jeftinije patofne od ovih nismo mogli kupiti,i isto su crvene.ali njemu se svidele.a jos jeftine 595 din.tj na snizenju 50%.patofne kod njih su uglavnom 1190din.mislim da ima i za 1490 din.ali je model i materijal potpuno isti.verujem da je nova kolekcija pa zato.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2017
22.9.2014 12:10:50   
vonavoj
I znas sta,pravo kazes,sad i one same biraju...cim vide neke slicice,samo to i kraj...moja je juce urlala da hoce jagodicu bobicu na cizmama,a te joj male..jedva je obula druge...pa su joj se i sovice svidele!user posted image
a imam i foru da vicem,te su skupe i glupe,kad nisam za neke...i onda ona ide po radnji i to ponavlja!user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2018
22.9.2014 12:11:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: New Mom

Jesam li ja napisala cenu da me sad lincujete ovde? Stvarno nekad ovde na rr kao da se to ceka.user posted image

NM sta se potresas, niko nece da te lncuje, svako daje koliko ima para, i meni su Kacine patike prelepeuser posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 2019
22.9.2014 12:11:43   
Misha i Ljisha
Moja D ima obuce ihahaj. Ima gumene cizme (ali vec vidim da su na knap tako da uskoro moram nove), cipele ciciban, sandale frodo, sandale rider (to smo uzeli za more sad u avgustu), bele sandalice, i dvoje patofni, i neke sklj sacuvaj me boze patofne koje ona obozava a ja joj ne dam da nosi. Moram joj uzeti jos jedne cipele onako zimske i cizme kazem. Sandale eto nije ni iznosala. Zali Boze novaca, al iskreno nije ni bilo nekog leta da se svrcka u njima. Sad sam uzela patofne nedavno br 23.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2020
22.9.2014 12:12:25   
Trcosava
Ju Bože NM odakle ti ta ideja?

Ja ne pišem cene jer meni sve skupo. Mislim, ljuta sam na proizvođače. Dečija sandala 50€! I to guma i kaiševi. Za patike damo loliko koštaju, nekad naletimo na ok cenu, nekad oko 30€. Sve zavisi i kada kupujemo.
Sad smo za patike dali neku smešnu cifru jer ćemo još malo pa čizme da kupujemo. Čizme prošle godine oko 32€ (imali sreću, sniženje 50% inače su 60!!! aloooo) i to nosila samo te zime.

Bre pa moje čizme koje ću nositi minimum 5 godina su bile 80-90€. E sad, da ja imam love, pitajte me što bi gledala na cenu.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2021
22.9.2014 12:16:09   
bubulence
decija obuca jeste generalno skupa ali opet mi nikada nije zao jer je bitno da nose kvalitetnu obucu.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2022
22.9.2014 12:18:05   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ju Bože NM odakle ti ta ideja?

Ja ne pišem cene jer meni sve skupo. Mislim, ljuta sam na proizvođače. Dečija sandala 50€! I to guma i kaiševi. Za patike damo loliko koštaju, nekad naletimo na ok cenu, nekad oko 30€. Sve zavisi i kada kupujemo.
Sad smo za patike dali neku smešnu cifru jer ćemo još malo pa čizme da kupujemo. Čizme prošle godine oko 32€ (imali sreću, sniženje 50% inače su 60!!! aloooo) i to nosila samo te zime.

Bre pa moje čizme koje ću nositi minimum 5 godina su bile 80-90€. E sad, da ja imam love, pitajte me što bi gledala na cenu.

bas tako!user posted image user posted image
imala bi i torbe i cipele,i jakne..ma svasta! i Tika bi imala sta pozeli... a ovako..trt milojka! ne da moj milojka! (prezivamo se Milojkovic,pa zezam mm)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2023
22.9.2014 12:19:24   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: bubulence

decija obuca jeste generalno skupa ali opet mi nikada nije zao jer je bitno da nose kvalitetnu obucu.

i to je individualno..ne mora vise cena i kvalitet da budu u rangu,.i zalosno je sto nisu u rangu..

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2024
22.9.2014 12:22:54   
Modessty
Koliko god da su kavlitetne mislim da je preterivanje da dečije cipele, npr one u Cicibanu, budu 5-6000 din i više! Čist bezobrazluk! Kod nas stvarno preteruju sa cenama i obuće i garderobe za decu.
Kad sam ušla u Ciciban da gledam za Nikolu pala sam u nesvest. Koliko god para da imam ne bi bre dala 7000 din za cipelice vel 20! Stvarno preteruju!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here