|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
22.9.2011 17:43:07   
Verus
Ovo su zastarela razmisljanja.  Sva novija (ko gleda po tome jel) kazu da je najbolje bosa (ili u carapicama sa onim tackicama dole da se ne klizu), ili u cipeli koja je meka, i jako savitljiva, znaci da sto manje sputava prirodni polozaj stopala itd.  Meni je Helena non stop isla bosa i NIKAD nisam uzela cipela da drze zglob i sl.  Hoda pravo, bez uvrtanja stopala i ikakvih problema sa nogama (kuc kuc).  Cak joj nikad ne uzimam anatomsku obucu, dok god zadovoljava uslove da je meka i udobna to je sve.
IZVORNA PORUKA: BubaMira

E pa sad ću se utepati. Vi mi kažete da prohodava bosa, a dr mi kaže da čim počne da pokazuje naznake da bi da hoda - da joj obujem cipelice da joj drže zglob. I tamo u temi o dubku sve žene pisale da detetu obavezno obuvaju cipele kad prohodava i kad je u dubku. Ja jedina pisala da prohodava bosa pa ispadoh naopaka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 851
22.9.2011 17:43:31   
Jeca*
ja oduvek na forumu pisem da deca treba u pocetku sto vise bosa...nadji moje postove. pisala sam i savete lekara. Ja sam protivnik obuce dok ne nauce da hodaju stabilno. osim naravno ako je sad ne izvedes u neki TC i vodis za rucice, a i tad sam za onu meksu obucu..pisala sam vec o cuvenim BABY CHIC cipelicama u kojima je luka prohodao....obozavam ih..imaju sajt, pogledaj

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 852
22.9.2011 17:43:58   
Vika
IZVORNA PORUKA: Vika

Pošto smo stalno na selu, on je non stop bos ili u čarapicama, jer je za stopalo najbolje tako. Ali je na žalost zahladnelo pa sam zbog toga i zbog odlazaka u javne parkove nabavila prve hodajuće sa oko 9. meseci. Nehodajuće sam mu obula možda 5 puta

Ovako mi rekli!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 853
22.9.2011 17:45:50   
Jeca*
Verus user posted image
inace, ni ja luki sad ne kupujem "toliko vecu" obucu. Sto ti kazes, seta nogica pa ne valja. To pravilo mi je vazilo prvih nekoliko meseci dok nije skroz ocvsnuo hod...sad kupujemo malkice vecu

Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 854
22.9.2011 17:47:46   
Vika
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Verus user posted image
inace, ni ja luki sad ne kupujem "toliko vecu" obucu. Sto ti kazes, set__a nogica pa ne valja. To pravilo mi je vazilo prvih nekoliko meseci dok nije skroz ocvsnuo hod...sad kupujemo malkice vecu

manju user posted image   

< Poruku je uredio Vika -- 22.9.2011 17:48:24 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 855
22.9.2011 17:50:11   
Jeca*
htedoh da kazem ne puno vecu nego samo malkice vecu..hahaha...razumete me valjda user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 856
22.9.2011 17:54:12   
Verus
user posted image

Moja Helena je ove nosila kad je hodala van kuce, a i po ulici oko kuce je isla bosa, trava, beton, nije bitno.  Tek sam joj pre neki dan kupila patikice, ali opet plitke i veoma meke.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 857
22.9.2011 17:55:01   
gagana83
Ja sam Uni relativno rano kupila prve prave cipelice, ako se ne varam sa 9 meseci i nije ih obula ni 5 puta. U kuci je uglavnm bila u carapicama. Cipele bih joj obula samo kad krenemo negde, uglavnom ih je nosila dok se vozila u kolicim. Eno ih kolima kao ukras, potpuno nove.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 858
22.9.2011 19:01:42   
Anck Su Nmaun
Mrrzim da joj kupujem obucu user posted image

Proletos kad sam joj kupila sandale kupila sam valjda knap i nosila ih je 2-3 meseca i onda su je taaako nazuljale, sva je bila u zuljevima user posted image onda smo uzeli one za plazicu i tako izgurali do kraja leta!

Sad treba da joj uzmem zepice  ( za zabaviste)  ali sve sunekako tvrde user posted image Prodavacice tvrde da treba da budu tako tvrde..ali opet niej to cipelica vec zepica za po kuci i vrtic da se igra dete....bas ne znam....

A i oko brojeva, neke su joj dobre 21..a 22 ooogromne...dok su joj druge 22 Ok , stane prst iza pete ..kao sto bi trebalo........ uhh bas ne volim kad moramo obucu da kupiujemo!!!  jedva cekam da poraste i sama kaze , valja il ne valja user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 22.9.2011 19:04:37 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 859
22.9.2011 19:11:36   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: Jeca*

ja oduvek na forumu pisem da deca treba u pocetku sto vise bosa...nadji moje postove. pisala sam i savete lekara. Ja sam protivnik obuce dok ne nauce da hodaju stabilno. osim naravno ako je sad ne izvedes u neki TC i vodis za rucice, a i tad sam za onu meksu obucu..pisala sam vec o cuvenim BABY CHIC cipelicama u kojima je luka prohodao....obozavam ih..imaju sajt, pogledaj

mogu potvrditi da su pediped cipelice bozanstvene za decu..
braticini su bile prve hodajuce cipelice..
http://www.babychic.rs/pediped_originals.html

bele, sa masnicom..i slatkooooo ih je iznosala!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 860
22.9.2011 20:05:55   
Verus
Vidim da su te pediped, ovako, na slici bas slicne ovim sto ja Heleni uzimam.  Pre neki dan sam joj uzela veci broj, 5 cu (sto je tu ja mislim 21 ili 22) ali u roza boji. 

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 861
23.9.2011 1:40:43   
Anoniman
Nama je još rano za hodanje, al sam čitala članke o bosonogom prohodavanju i zagledala Pediped cipelice i što duže razmišljam to mi se sve više sviđa ta opcija...

Ja se inače strašno plašim ravnih rabana jer ih ja imam i znam kakva je muka, posebno za kičmu. Onda računam ja sam nosila cipelice sa uloškom, Kikers i Ciciban, možda moje dete pude imalo bolje šanse u Pedipedu....

< Poruku je uredio gae_gr -- 23.9.2011 1:47:03 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 862
23.9.2011 9:42:26   
SUPER MAMA
Surfujuci po netu naisla na ovo mislim da svima bi bilo korisno

Stopala male dece rastu u promenjivom ritmu :

u dobu od 9-16 meseci, 1 broj svaka 2 meseca,
u dobu do dve godine, 1 broj svaka 3 meseca,
u dobu do tri godine, 1 broj svakih 4-6 meseci,
u dobu preko tri godine, 1 broj svakih 6-8 meseci.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 863
23.9.2011 9:45:10   
JMPM
Izracunah da ce S nositi 32-33 kada krene u skolu user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 864
24.9.2011 0:18:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bokicans

IZVORNA PORUKA: Tash

Jel ima u NS taj baldino? Pošto su patofnice?

Baldino imaš u onoj radnji odmah pored Dnevnika,Na Bulevaru, a bilo je i u Dunavskoj u vozicu,

Uđoh u Vozić, tetki iznad glave nalepnica "Baldino", pitam dal ih imaju, a ona nadrndano kaže NE.
Ima ih u pasažu Dunavke preko puta pasaža u kom je Vozić, piše Anatomska obuća za decu.

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 865
24.9.2011 12:03:13   
ivaj
Mi smo sinoc kupili prve cipeliceuser posted image Baldino,u ljubicastoj boji,mlogo su slatke.

E sad,sto nam uglavnom stoje pa ih gledamo,nema vezeuser posted image
Bar cemo imati paradne cipele da se skockamo kad krenemo negdeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 866
24.9.2011 13:51:41   
minavb
letnja kolekcija
user posted image
user posted image
zimska kolekcija
user posted image
user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 867
24.9.2011 13:56:28   
cani
Geox su bas lepe.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 868
24.9.2011 16:23:47   
isidora88
bila sam danas u fifiju i nema nista za mateju,samo su sandalice ostale i to po 3500 dinuser posted image

ne znam da li je los izbor da mateji kupim duboke nike patike bez anatomskog uloska da ima kad idemo napolje?onda ne bih ni kupovala klasicne cipeliceuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 869
25.9.2011 23:16:21   
zlataa
gde se nalazi njihova radnja, ima li ih u beogradu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 870
25.9.2011 23:19:22   
zlataa
Zna li neko da li i gde u Beogradu moze da se kupi FRODO ocuca za klince?

(odgovor članu zlataa)
Direktna veza do poruke: 871
25.9.2011 23:30:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isidora88

bila sam danas u fifiju i nema nista za mateju,samo su sandalice ostale i to po 3500 dinuser posted image

Znači, da ne idem.

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 872
26.9.2011 9:29:47   
bulka
minavb divna kolekcija! Sve vam je lepooo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 873
26.9.2011 11:10:01   
bojkica
Geox su prelepe,i patike su im po meni mnogo bolje od nike,adidas itd.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 874
26.9.2011 11:12:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zlataa

Zna li neko da li i gde u Beogradu moze da se kupi FRODO ocuca za klince?

T. centar BANJICA, Paunova 24 br 24. lok. 266, tel: + 381 11 176 0054
T. centar PIRAMIDA, Jurija Gagarina 151a lok. 47, tel: + 381 63 288 277

(odgovor članu zlataa)
  Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here