|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
22.9.2011 8:54:54   
Jeca*
imas geox u tc immo outlet, a geox outlet bas imas u city pasazu, trznom centru na obilicevom vencu. CIm udjes levo

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 826
22.9.2011 9:06:46   
*Alexx*
I u običnim Geox radnjama imaju uvek neke patikice koje su na sniženju. Mi smo pre par nedelja kupili patike Andreju za 2000 din user posted image  

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 827
22.9.2011 9:09:36   
isidora88
bubo da li fif radi po ponedeljka ili ce raditi i sledece cele nedelje?
gde se tacno nalazi radnja?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 828
22.9.2011 9:46:55   
Anoniman
Sledeće nedelje zatvaraju, bili su u fazi pakovanja. Oni su u Rumenačkoj pored Apoteke Janković, malo je uvučeno. Ima neka čarapara tu.

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 829
22.9.2011 9:54:48   
minna
IZVORNA PORUKA: BubaMira

I još nešto: morala sam Nini da kupim cipele br. 21. Ima jaaako visok ris i cipelice manjeg broja nema šanse da nazujemo, a 21 je opušteno nazula, taman su joj u zglobu, čvrsto drže, ali joj je napred ipak malo komotnije, tako mora. user posted image Manji broj nema šanse da nazujemo, xy modela sam probala. E sad, mene brine da li to može negativno da utiče na formiranje njenog stopala? Mislim, taman su joj i u zglobu i svuda, osim kod prstiju, ima lufta...

Isto je i kod nas, pre neki dan sam mu kupila 21, a trebalo bi 20, ali nije bilo sanse ni jedne da obuje, mada su mu i ove ok, za koji dan ce mu i one biti onako bas dobre.
Sledece kad budemo kupovali videcemo geox ili baldino, mozda bude bolje

< Poruku je uredio minna -- 22.9.2011 9:55:14 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 830
22.9.2011 9:55:57   
Anoniman
Ženske, i Baldino pravi obuću specijalno za klince sa visokim risom i širokom nogicom user posted image

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 831
22.9.2011 10:36:12   
minavb
Mi kupujemo GEOX i Timberlend i bas smo zadovoljni. Dobili smo za rodjendan Ciciban sandale i raspale su se. Nego, imate li predlog za patofne?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 832
22.9.2011 10:47:19   
bebać
Mina pa uzmi ciciban patofne, nisam čula da se iko žalio, ja sam kupovala svakakvih i uvijek ih podere, vidjeću sada sa ciciban šta će da bude...mada vidim da druga djeca u vrtiću nose ciciban već drugu godinu!

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 833
22.9.2011 10:49:50   
Anoniman
PAtofne imam ciciban kod kuće, i beba kids za vrtić Te beba kids su mekane i nekako su mi šljampave, ciciban su meni savršene. njemu su udobne, voli da ih nosi, ne možeš ih poderati...kad ih izraste ostanu kao nove.

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 834
22.9.2011 10:55:47   
*Alexx*
Patofne - Bambi. Modeli su slični Cicibanu, ali je đon mnogo savitljiviji.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 835
22.9.2011 11:00:04   
Anoniman
Cipelice u kojima Nina hoda po kući (dobila ih od drugarice, zna ona user posted image ) su 18, Ciciban su taman su Nini, iako ima visok ris. Možda joj maaaalo nekad teže nazuje zbog tog risa, ali što se dužine tiče, čini mi se da su joj ok, i nekako mi baš deluju taman i srazmerno na nozi. A ove kupljene juče su 21! Jako me brine ta razlika u broju. Ponavljam, taj 21 je njoj taman u zglobu i risu, ali napred ima mesta, gde su prsti, baš ima mesta. Imaju uložak za stopalo, kožne su, stvarno su dobre, samo se brinem zbog toga što su joj napred velike.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 836
22.9.2011 11:07:26   
Anoniman
Bubi, pokazaću ti koji model da kupuješ. Od svih proizvođača, i svih modela, Neša je do pre par meseci mogao da nosi samo dva modela cicibanovih cipela, koji se pertlaju, ali pertlanje počinje maltene od početka cipele, od prstića. Ako su joj 18 taman, onda 21 moraju da joj budu prevelikeuser posted image Poneću ti jedne 19 i jedne 20 od ovih Nešinih pa ćeš probati da joj obuješuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 837
22.9.2011 11:07:46   
*Alexx*
Bubo, trebalo je da uzmeš drugi model, drugog proizvođača. Andrej isto ima visok ris i on ne može da nosi sve modele. Ne valja da joj budu prevelike (ne znam da li hoda ili ne), saplitaće se.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 838
22.9.2011 11:09:36   
Anoniman
Spasitelju! user posted image

Alex, ove juče uzeh iz nevezuše. Na rasprodaji, 1500din, sve i da ih ne obuje neće mi biti žao. A spremam se svakako da odem u jednu celodnevnu potragu za pravim cipelama i čizmicama za zimu, samo kad mi legne keš.

< Poruku je uredio BubaMira -- 22.9.2011 11:11:53 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 839
22.9.2011 11:15:18   
Jeca*
Mina, patofne Dr Luigi KLIK

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 840
22.9.2011 15:02:17   
Vika
Bubo, kada dete stoji obuveno, pritiskom palca i kažiprsta se mora uštinuti slobodan prostor kod prstiju oko 1 cm ili u zadnjem delu, uvući tvoj mali prst

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 841
22.9.2011 17:13:32   
ivaj
Bubo,vi ste znaci cipelici i ako nije prohodala?

Kao i za sve drugo kad su deca u pitanju,pojma nemam sta da radim.Svako prica drugacije.Jelena je sad pocela po malo da ustaje pa niti da joj kupim te prve cipele(kad i ovako veci deo dana puzi),ni da joj ne kupim(zuri mi se-jedva cekamuser posted image ).

I naravno,ne secam se kako sam uradila sa prvim detetom.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 842
22.9.2011 17:21:13   
Jeca*
bubamiro, a sto stvarno kupujes nini cipele...pa mala je

Robin Sharma

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 843
22.9.2011 17:30:40   
Anoniman
Jeco, hoda uz nameštaj. Ovih dana hoda i kad je držiš samo za jednu ručicu. Sve nehodajuće su joj male, a ne želim da dočeka jesen i kišu u kartonskim nehodajućim cipelama.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 844
22.9.2011 17:31:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Vika

Bubo, kada dete stoji obuveno, pritiskom palca i kažiprsta se mora uštinuti slobodan prostor kod prstiju oko 1 cm ili u zadnjem delu, uvući tvoj mali prst

Ako je ovako, onda su joj ove 21 super.

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 845
22.9.2011 17:32:58   
Vika
Piše u knjigama a potvrdio mi i ortoped iz Tiršove!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 846
22.9.2011 17:35:00   
Jeca*
moj savet (kao i svih eminentnih lekara sa kojima sam pricala dok je luka bio mali) je da po kuci hoda bosa...pogotovo sad dok prohodava. Kupi joj one carapice sto ne klizaju ako te to brine. Mala je i greota da joj opterecujes zglobove teskom obucom

Robin Sharma

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 847
22.9.2011 17:36:30   
Jeca*
I da, slazem se sa Vikom, kad zgazi moras da mozes da zavuces svoj prst potpuno, iza pete, odnosno da su joj min 1 cm vece

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 848
22.9.2011 17:41:00   
Anoniman
E pa sad ću se utepati. Vi mi kažete da prohodava bosa, a dr mi kaže da čim počne da pokazuje naznake da bi da hoda - da joj obujem cipelice da joj drže zglob. I tamo u temi o dubku sve žene pisale da detetu obavezno obuvaju cipele kad prohodava i kad je u dubku. Ja jedina pisala da prohodava bosa pa ispadoh naopaka.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 849
22.9.2011 17:41:11   
Verus
Ja, bar za Helenu moram malo manje od toga, tj. moraju da pasu bolje, jer kad su toliko vece, dobije zuljeve iza gde joj cipelica udara i pomera se dok hoda....
IZVORNA PORUKA: Jeca*

I da, slazem se sa Vikom, kad zgazi moras da mozes da zavuces svoj prst potpuno, iza pete, odnosno da su joj min 1 cm vece

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here