|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
18.9.2011 22:19:17   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Tash

Jel ima u NS taj baldino? Pošto su patofnice?

Ja sam ih platila 1450 din.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 801
18.9.2011 22:22:32   
bokicans
IZVORNA PORUKA: Tash

Jel ima u NS taj baldino? Pošto su patofnice?

Baldino imaš u onoj radnji odmah pored Dnevnika,Na Bulevaru, a bilo je i u Dunavskoj u vozicu,

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 802
18.9.2011 22:26:26   
bokicans
IZVORNA PORUKA: Dove

Za prohodavanje je najbitnije da mu nisi velike,da cvrsto drze zglob,da je u njima koliko toliko stabilan i da imaju ulozak za taban.E sad marka je diskutabilna.To zavisi iskljucivo od tvog ukusa i dubine novcanika.Ja sam za Nikolu kupila u Zajecaru Todorove cipelice.Moram da naglasim da neznam da li je to onaj poznati Todor jer svi koji su videli natpis na njima cudili su se od kad to Todor proizvodi obucu.Platili smo ih 2800 din i super smo bili zadovoljni sa njima.Za NS ne mogu nista da ti kazem,ono sto sam znala ja sam te uputila.Srecno do prvog koraka,i sto pre da se jurite!!!user posted image

Nije taj,ovo je Todor obuca iz koliko se secam Bele Palanke ili tako nesto,Njihove tri radnje ima u Temerinu.

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 803
18.9.2011 23:04:08   
Anoniman
fala bokice. Vozić mi je bliže, prošetaću već sutra. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 804
19.9.2011 16:12:03   
ivaj
Moja Jeca konacno pocela sama da ustajeuser posted image (to je ono sto je npr Sanjicina beba radila jos mnoooooogo ranijeuser posted image )

Prvo sam mislila da cu 100 posto uzeti ciciban cipelice,kao sto sam Jani,ali danas videh baldino i bas su mi se svidele.A i cena je o.k.
Valjda ce biti dobreuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 805
21.9.2011 13:05:58   
lanajelena
Zene sestra mi krece u Rusiju za koji dan i trazila mi je da iscrtam klincima duzinu nogice da im kupi cizmice(one njihove topleuser posted image )...kako je najbolje da izmerim?da li da stavim nogicu na papir ili patike koje sad nose user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 806
21.9.2011 13:07:54   
Snelle
Ja mislim da je najbolje da im premeriš dužinu stopala, tj. od početka palca pa do kraja pete.

< Poruku je uredio Snelle -- 21.9.2011 13:08:33 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 807
21.9.2011 13:12:34   
bokicans
JL na   tvrdom kartonu im iseci oblik nogice ,kada ona stavi u cizmu da se ne savije,i tacno moze sve lepo napipati,i duzinui širinu.

E da Ivaj Nađa je nosila Baldino i ok su ,tj bas kakve treba da budu-odlične.

< Poruku je uredio bokicans -- 21.9.2011 13:13:23 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 808
21.9.2011 13:14:01   
lanajelena
Tako sam i ja mislila...hvala puno user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 809
21.9.2011 13:21:47   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Zene sestra mi krece u Rusiju za koji dan i trazila mi je da iscrtam klincima duzinu nogice da im kupi cizmice(one njihove topleuser posted image )...kako je najbolje da izmerim?da li da stavim nogicu na papir ili patike koje sad nose user posted image

Obavezno da STANU na papir, da im ne iscrtaš nogicu "u vazduhu".

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 810
21.9.2011 13:24:50   
lanajelena
Alex to je vec diskutabilno user posted image  Lana jos i nekako ali ovaj mali nema sanse user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 811
21.9.2011 13:25:43   
Anoniman
Nadovezujem se za Baldino-prezadovoljna i kvalitetom i cenom user posted image user posted image user posted image I ekstra za klince sa visokim risom ili jačom nogicom-imaju visok jezik i komotno mesta za zatezanje i otpuštanje zgloba user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 812
21.9.2011 17:19:41   
Nensi*
I ja imam sve pohvale za Baldino.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 813
21.9.2011 20:48:05   
vukosava
Kad ste prvi put kupili obucu detetu? Moja mala jos ne hoda, stoga nema ni obucu... Jeste li obuvali decu i ranije?

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 814
21.9.2011 20:50:55   
Sanjica26 RR
Jel ima taj baldino sajt da pogledam cipelice?

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 815
21.9.2011 21:41:08   
Anoniman
Sanjice ja ih nasla samo na FB- KLIK

A ovo su nasi noviteti user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 816
21.9.2011 21:43:20   
Sanjica26 RR
Hvala Ninauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 817
21.9.2011 21:57:10   
Vika
IZVORNA PORUKA: vukosava

Kad ste prvi put kupili obucu detetu? Moja mala jos ne hoda, stoga nema ni obucu... Jeste li obuvali decu i ranije?

Pošto smo stalno na selu, on je non stop bos ili u čarapicama, jer je za stopalo najbolje tako. Ali je na žalost zahladnelo pa sam zbog toga i zbog odlazaka u javne parkove nabavila prve hodajuće sa oko 9. meseci. Nehodajuće sam mu obula možda 5 puta

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 818
21.9.2011 22:00:54   
Vika

IZVORNA PORUKA: Dove

Za prohodavanje je najbitnije da mu nisi velike,da cvrsto drze zglob,da je u njima koliko toliko stabilan i da imaju ulozak za taban.

Kada dete stoji u cipelici, pritiskom palca i kažiprsta se mora uštinuti slobodan prostor ili u zadnjem delu, uvući mali prst. i bočno je bitno da nisu tesne, jer je to opasnije nego da su malo i veće

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 819
21.9.2011 22:10:25   
IVA 11
Nase prve najkice

user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 820
21.9.2011 22:36:42   
Anoniman
Danas sam u Fifiju kupila Nini cipele, kožne, za jesen, poluduboke za 1500 dindži. Zaboravih marku, ali su super. Rozo sive. Fifi se zatvara sledeće nedelje, za stalno, pa požurite. Ima preslatkih gumenih čizmica, rozih za curice i Spajdermen crne za dečake. user posted image 800 dinara su gumenjarke.

I još nešto: morala sam Nini da kupim cipele br. 21. Ima jaaako visok ris i cipelice manjeg broja nema šanse da nazujemo, a 21 je opušteno nazula, taman su joj u zglobu, čvrsto drže, ali joj je napred ipak malo komotnije, tako mora. user posted image Manji broj nema šanse da nazujemo, xy modela sam probala. E sad, mene brine da li to može negativno da utiče na formiranje njenog stopala? Mislim, taman su joj i u zglobu i svuda, osim kod prstiju, ima lufta...

< Poruku je uredio BubaMira -- 21.9.2011 22:39:26 >

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 821
21.9.2011 22:39:17   
Sanjica26 RR
Fifi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 822
21.9.2011 22:45:13   
Jeca*
Moj sestric ima jako visok ris i muku su mucili da mu nadju adekvatnu obucu, a onda otkrili da mu odgovaraju geox cipele, cizmice, patike...i od tad mu samo geox i kupuju...skupe su, ali ne vredi da se dete muči  sa drugom. E sad, imas geox outlete, tamo se uvek moze dobro nesto naci....probaj!
nama je super sto nasledjujemo svu ocuvanu obucu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 823
22.9.2011 0:46:05   
liliana
IZVORNA PORUKA: vukosava

Vuko, ja sam joj prve, hodajuće, cipele kupila za 1. rođendan.K"o , velim, greota da dete bude boso, tj. bez cipela.user posted image Iskreno, iz ovog ugla gledano, moislim da sam pogrešila-trebala sam joj i tad uzeti nehodajuće, jer je prohodala tek sa 16 meseci. Nosila ih je samo kad negde idemo, i to ne uvek, a po kući je imala one vunene "šunjalice", i nije nikako nosil a cipele.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 824
22.9.2011 8:53:16   
Snelle
Jeco, gde je Geox outlet?

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here