|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
21.4.2011 0:53:45   
Anoniman
Jeste li čuli za obuću Frodo? Ja pre neki dan uletela u neku njihovu radnju, tek oni nisu normalni sa cenama !

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 576
21.4.2011 0:56:49   
lesica
O daaa,ja juce sa mamom...neugledna radnja-simpa obuca(nema kvalitetan ulozak) a ceneee,izvrnula sam se. Ma daj bre-to je obuca za decu a specijalno obuca za bebe koju oni prerastu za 2-3 meseca-stvarno nisu normalni sa cenama.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 577
21.4.2011 1:02:29   
liliana
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Jeste li čuli za obuću Frodo? Ja pre neki dan uletela u neku njihovu radnju, tek oni nisu normalni sa cenama !

Tinine prve cipe su bile Frodo.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 578
21.4.2011 1:06:48   
Anoniman
I, jesi li morala da imaš 2 žiranta kad si ih kupovala ? user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 579
21.4.2011 1:08:19   
liliana
Joj, Bubo, pusti me u PM!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
21.4.2011 1:09:07   
lesica
Pobrkah frodo,mada su i dalje preskupe! i neku italijansku marku obuce bas za bebe i malenu decu kod ovih drugih je najjeftiniji par 5100-5200 user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 581
21.4.2011 1:11:43   
choopa choops
meni su zimske Froddo cipelice za djevojcice bile bas lijepe. U HR budu tu oko 50e. E sad iskustva su razlicita neko kaze kvalitetnije od Cicibana, neko da su lose. Nista dok ne probam user posted image Kupicu neke kad bude snizenje user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 582
21.4.2011 1:11:53   
Anoniman
Brate, ja mislim da su ove bile Frodo , domaća proizvodnja reče žena ? user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 583
21.4.2011 1:12:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: choopa choops

meni su zimske Froddo cipelice za djevojcice bile bas lijepe. U HR budu tu oko 50e. E sad iskustva su razlicita neko kaze kvalitetnije od Cicibana, neko da su lose. Nista dok ne probam user posted image Kupicu neke kad bude snizenje user posted image

Tražiš žirante, a ? user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 584
21.4.2011 1:13:45   
liliana
Frodo su hrvatske. Iskreno, ne  mogu reči ni da  jesam ni da nisam zadovoljna njima, jer T. u njima nije prohodala. Lepe jesu, uložak je odličan, koža je vrhunska, ali  smo mi malo teže ubacivali nogicu u njih.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
21.4.2011 1:14:24   
choopa choops

Brate, ja mislim da su ove bile Frodo , domaća proizvodnja reče žena ? user posted image

KLIK

Bubo da, trazim zirante user posted image Cula sam da liliana pristaje na nevidjeno user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 586
21.4.2011 1:15:18   
liliana
user posted image user posted image user posted image Nemojte me!!! Nije na neviđeno-viđeno, al ispade priviđeno!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 587
21.4.2011 1:18:47   
lesica
Tacno,tacno..Frodo ima dobar ulozak,ove italijanske skuplje nemaju-ravno i tvrdo iznutra. Sutra cu mamu da posaljem da vidi kako se zove marka. Izludeh danas setajuci se sa kraja na kraj grada,pa pobrkah sve a i mrtva sam-ne zamerite mi.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 588
21.4.2011 9:47:21   
*Alexx*
Gagana83 kupuje Froddo i baš je zadovoljna, koliko znam. 

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 589
21.4.2011 9:52:45   
Anoniman
Niko ne kaže da su loše, ali da su skupe- skupe su .

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 590
21.4.2011 9:54:47   
IVA 11
Juce sam htjela da kupim Luki Chicco sandale, meni se bas svidjele ja da pogledam cijenu 64 i po eura sandale za bebu user posted image user posted image user posted image Pretjerivanje zaista.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 591
21.4.2011 9:55:40   
*Alexx*

Niko ne kaže da su loše, ali da su skupe- skupe su .

To ne znam, ja ih ama baš nigde nisam videla user posted image Meni je Ciciban tek preskup, izbegavam ga maksimalno, iz inata. Ne dam!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 592
21.4.2011 9:58:26   
gagana83
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Gagana83 kupuje Froddo i baš je zadovoljna, koliko znam. 

Jeste, ja Uni najcesce Froddo kupujem i prezadovoljna sam.
Sad smo uzeli Pollino jer nismo nasli ni jedne Froddo u gradu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 593
21.4.2011 10:01:42   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: Tash

Da, kupila sam Pollino do kraja. Otišla sam u Ciciban i videla da koštaju oko 6000din, i zahvalila se. Mislim da ovim Polino za 3500din ne fali ništa. user posted image

Ovako je identično bilo i kod nas. Mislim da su ovi u Cicibanu postali stvarno bezobrazni. Moraće i oni kad-tad da spuste cene. Koliko vidim sad već svi mahom kupuju Pollino. A i kod njih ima ona fora da dobiješ nakon kupovine karticu sa kojom u narednih 5 godina pri svakoj kupovini imaš 10% popusta.

Nisam ni ja dobila nikakvu karticu user posted image
Mi smo uzeli ove

user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 594
21.4.2011 10:02:34   
Anoniman
Ja mislim da su ovo bile Frodo, e kuku meni ako sam se zeznula. Baš ću da pogledam. Znam samo da su sandalice, malecne, možda onaj najmanji mogući broj od hodajućih bile 5 600.

A možda nije Frodo jer mi je žena rekla da su domaće proizvodnje, a kaže Lili da je Frodo Hrvatski.

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 595
21.4.2011 10:04:47   
*Alexx*
Ja ne volim Pollino jer su tvrde, bar one koje sam ja probala Andreju user posted image Andrej ima visok ris, dok ja uvučem njemu stopalo u cipelu, preznojimo se oboje. Kupujem Geox patike na sniženju, 3000 din. Fantastične su! Zimske cipele sam mu isto kupila Geox, jbg tu sam dala 7000, ali ista je cena bila u Cicibanu, a ružne... user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 596
26.4.2011 13:54:50   
Anck Su Nmaun
I mi smo danas kupili sandalice , da nam se slazu uz belu haljinicu koju cemo imati za krstenje i rodjendacic 2.500... onako nije strasno, ali stvarno preteruju sa cenama za deciju obucu sto se nosi samo par meseci.

user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 597
26.4.2011 14:09:25   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja ne volim Pollino jer su tvrde, bar one koje sam ja probala Andreju user posted image Andrej ima visok ris, dok ja uvučem njemu stopalo u cipelu, preznojimo se oboje. Kupujem Geox patike na sniženju, 3000 din. Fantastične su! Zimske cipele sam mu isto kupila Geox, jbg tu sam dala 7000, ali ista je cena bila u Cicibanu, a ružne... user posted image

Jesu Pollino su dosta tvrde, ali po meni imaju najljepse modele od "domacih' (Ciciban, Pavle, Froddo, Bambi). A za Ciciban se slazem sa onim gore postom user posted image

Bubo Froddo su hrvatske i jesu oko 40-50eura, ali sve su ti  djecije cipelice 5 eura gore, dolje user posted image . Bar je kod nas tako.  Vidjeces kad krenes sa kupovinom. Proslogodisnji modeli mogu da se nadju jeftinije, ali to je sve izabrano user posted image Ma pretjeruju.

Anck bas su lijepe user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 598
26.4.2011 14:39:31   
pepeljuga
Mi smo uzeli Polino, nisu tvrde, a i mnoogo su slatke, jeans boja, bas su super! Ja sam prvo htela da uzmem Ciciban (po default-u) i gledala sam, ali tako su mi ruzne, kao neke cipelice od pre sto godina, mnogo su im zastareli modeli (gledala sam novu kolekciju). Pitala sam i fizijatricu, rekla mi je da su Polino skroz ok.
A ni ja nisam dobila nikakvu karticu user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

Direktna veza do poruke: 599
26.4.2011 15:00:34   
Snelle
Ja sad idem u Pollino radnju da ih pitam zašto mi još nije stigla kartica, jer je prošlo više od mesec dana, pa ću vam javiti šta i kako!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here