|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
29.3.2011 11:17:24   
magnetic
Kada bi dete trebalo poceti nositi redovne,anatomske cipelice umesto ukrasnih?
Da li kada pocne praviti korake ili vec kad se samo oslanja na cela stopala?

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 526
29.3.2011 11:19:49   
Anoniman
Postoje dva misljenja o tome , treba i ne treba user posted image Mi idemo kod fizijatra ovih dana pa cemo videti ko je u vecini ..

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 527
29.3.2011 11:33:42   
*Alexx*
Ako pravi korake napolju, trebaju mu prave cipelice. Kod kuće je bolje da bude bos, ako može (kod nas npr ne može, sve je parket).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 528
29.3.2011 12:01:23   
zoća
nekako sam se više vezivala za uzrast nego za potrebu.Sada ima toliko meseci i potrebne su mu cipelice ni sama nisam baš sigurna da je ispravno ali tako je bilo
IZVORNA PORUKA: magnetic

Kada bi dete trebalo poceti nositi redovne,anatomske cipelice umesto ukrasnih?
Da li kada pocne praviti korake ili vec kad se samo oslanja na cela stopala?

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 529
29.3.2011 12:03:32   
Olga75
dok se dete ne oslanja na stopala ne trebaju mu cipela , tako mi rece ortoped , cim pocne da se oslanja ili da bude bosonogo ili cipele sa onim antomskim cudima a dovoljno meke tzv. cipele za prohodavanje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 530
30.3.2011 15:51:28   
liliana
www.pollino.rs

Meni su extra ove sa žabicama...user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 531
7.4.2011 12:12:22   
Iwana87
ja evo da pitam nesto,imam misljenje,i opet cu naravno po svomuser posted image nego opet da pitam.Hoda se bos da,ali po zemlji,asfaltu itd.Ko jos prohodava bos na golom laminatu?I tako moje dete nosilo cipele i nosice sa anatomskim uloskom.Druga stvar zbog koje ne zelim da rizikujem je sto mm ima ravne tabane,on je bos prohodao ja nemam ja sam u cipelicama ali to nije uvek tako desise i obratno.I svi oko mene me smaraju da mu nisu teske cipeleuser posted image Ja koliko sam u toku to su cipele za prohodavnje napravljenje za dete,nisu od gvozdja,aman,jednostavno muka mi je od tih saveta kojima deca imaju ili krive noge ili ravna stopala.a opet i neki dr savetuju da se ide bos,tako da ko je ovde lud?

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 532
7.4.2011 12:44:17   
Jele
Ivana, baš i nisi postavila pitanje, već imaš stav o tome user posted image
Neke mame puštaju dečicu da hodaju bosa, tj. u debelim čarapicama, pa onda im verovatno nije hladno na laminatu, a čarapica ima i onih termo ABS user posted image protiv proklizavanja, pa eto... a verovatno većina njih pušta decu po tepihu....
a cipelice treba da budu lagane, poluduboke sa onim ojačanjem iznad i oko pete-skočnog zgloba sa savitljivim đonom, osetiš kad ih uzmeš u ruku... To je to.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 533
7.4.2011 12:51:41   
lanajelena
Ivana ja oduvek znam da je dobro ici bos,vecito sam se kao koza penjala po stenama(na moru)bosa i tako lunjala po citave dane,secam se da su me pohvalili na sistematskom zbog toga mada je to mozda bilo i genetski,kad god mogu klinci pustam ih bose ali ne preterujem u tome samo zato sto se plasim da im nije hladno

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 534
7.4.2011 15:53:05   
liliana
Ivana, moja bebi nosi cipele samo kad je vani. Po kuči ide u čarapicama (imamo  podšivene čarapice od vunice, pa njih nosi preko pamučnih).
Što se tiče ravnih tabana, to što je tvoj  muž imao, a ti ne mislim da nema veze sa tim što si ti nosila cipe, a on ne. Evo ti plastičan primer: ja nisam imala ravne tabane, a moj brat ih je , kao dete, imao (kasnije su mu se ispravili), a ista nas je majka odgajila, potpuno nas isto gajivši.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 535
7.4.2011 15:57:42   
mati
Evo nasih prvih cipelica... Kupili smo ih jos pre mesec dana, ali nosili samo dva - tri puta...
user posted image

Uzelo smo ovaj model jer je kao najlaksi za obuvanje, ali nama ni to ne pomaze.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 536
7.4.2011 16:26:31   
Iwana87
Ma slazem se ja da treba boso,ali ne na laminatu,to mi je sad globalizovano dete da boso prohoda,da ali ne u svakoj kuci i pod svakim uslovima,da je na primer rodjen  tako da letos prohodava sigurno bi bos isao,a ovako on prohodava kad lozimo vatru na ledenom laminatu.Ma cipele proverene kupujem,mada vec placu za nove.
Cini mi se da je neko pitao jel i sad opet vece idu kao prve?Da ume da mi kaze lakse bi mi bilo ovako nemam procenu bas najbolju

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 537
7.4.2011 17:56:55   
Snelle
Mati, kad se cipelice budu razgazile, kad se budu oblikovale prema dečijem stopalu i kad se dete bude naviklo na njih onda će ti biti mnogo lakše za obuvanje, tako je bilo i kod nas user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 538
8.4.2011 0:01:31   
mati
A danas smo uzeli druge malo komotnije i vec ih je prosetao po radnji, ima malo siru nogisu a modeli su nekako uzani pa je to izgleda bio problem . Ove su br20, i ja sam mislila da mu sad uzmem 21, ali izgleda da je do kalupa. Uzeli smo opet 20 ali komotnije i prst su vece. Sutra stavljam sliku.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 539
8.4.2011 9:25:07   
Jele

IZVORNA PORUKA: mati

A danas smo uzeli druge malo komotnije i vec ih je prosetao po radnji, ima malo siru nogisu a modeli su nekako uzani pa je to izgleda bio problem . Ove su br20, i ja sam mislila da mu sad uzmem 21, ali izgleda da je do kalupa. Uzeli smo opet 20 ali komotnije i prst su vece. Sutra stavljam sliku.user posted image

Uroš ima krofnu od stopala, pa još i visok ris. Uvek nam je problem da nađemo cipelice... Kad uđeš u radnju traži cipelicu za šire stopalo i ja recimo uvek kažem i da ima visok ris i stvarno prodavačice mi uvek donesu samo mkodele za takva stopala...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 540
8.4.2011 9:31:41   
Jele
Mi smo juče u Pollinu uzeli ove 'sandalice'
user posted image

Bolje izgledaju uživo. Htela sam ove
user posted image
jer su mi lepše, ali upravo taj model nije za njegov visok ris....

Kupili smo i patikice, adidas u Intersportu.

Nisam nigde drugde ni gledala obuću, samo smo uleteli i pazarili, jer jednom kada se dočepao biciklova u Intersportu i one vozalice u Kanzu bilo je plakaaaaanjaa kad je trebalo da izađemo iz radnje user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 541
19.4.2011 8:24:32   
Shishica
user posted image

Ovo su nam nove i vece su za oko 1 cm.... tako i preporucuju, ali meni nekako deluju basss user posted image
Ali br.manji bi bio mali za manje od mesec dana..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 542
19.4.2011 8:26:37   
Shishica
Zaboravila sam da napisem da su mekane i super za obuvanje ko ima krofnastu nogicu..

user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 543
19.4.2011 8:27:55   
Anoniman
Shishice , mnogo su lepe user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 544
19.4.2011 8:51:21   
Lu
Shishice baš su medeneuser posted image
I treba da ima prostora da nogica raste, da ti stane palac iza njene pete u cipelu, to je pravilo kod kupovine dječije obućeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 545
19.4.2011 8:58:20   
Shishica
Hvala Ribizlonka user posted image
I Lunka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 546
19.4.2011 10:03:19   
*Alexx*
Mi smo kupili Nike patike. Prve "Najke" user posted image
user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 547
19.4.2011 11:00:03   
pepeljuga
Mi smo kupili Pollino cipelice. Htela sam Ciciban ali toliko su ruzne da nisam mogla nijedne da izaberem user posted image
Pitala sam fizijatricu da li su Ciciban nesto kljucno bolje od ostalih, posto se svi po default-u uhvatimo za Ciciban, i rekla mi je da je to potpuno nebitno, da je jedino vazno da su dovoljno meke a dovoljno cvrste oko zgloba i da su potpuno kozne. Jedva izabrah, zamalo da me mm ubije user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 548
19.4.2011 11:01:28   
Anoniman
Alex user posted image
Mi smo Petri uzeli neke Pavle da ne bude bosa u kolicima , ali su uzasno tvrde , necemo njih kad bude hodala ..

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 549
19.4.2011 11:03:39   
IVA 11
Ja sam uzela Ciciban, ima slika na nekoj od prethodnih strana, stvarno su lijepe, cipele-patike, a jedine su bile "normalne" jer mi je stil Cicibana kao staromodne cokulice. user posted image Sad ce za mjesec, dva vec trebati sandalice, ovamo u maju pocinje ljeto. user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here