|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
26.3.2011 22:41:06   
JMPM
NM,bas tako kao sto Snelle rece.Mi smo krenuli sa 18 i sada smo na 22,a danas smo kupili patikice koje su br. 24 user posted image (a izula sam mu sandalicu 22 da probamo patike koje su u stvari iste velicine kao sandale user posted image )

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 501
26.3.2011 23:55:06   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: ribizla

Ove druge sa cickom su mnoogo slatke user posted image
A njene ne vidim  user posted image

Jesu adidas. Ne znam tacno ali oko 45e user posted image

evo ih njene, ne znam zasto ih nije prikazalo user posted image
user posted image

user posted image

Inace ona nikako da premasi 22 (ima 2.5god)user posted image Znaci ovo oboje cipelica su 23 i ooooooogromne su joj, ali mi bilo glupo da uzmem 22 jer se nadam da ce joj noga bar malo porasti user posted image Ali zato on vec nosi 19 (6 i po mjeseci user posted image )

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 502
26.3.2011 23:58:26   
IVA 11
Preslatke su sandalice! Ih, i mi smo nogati, cicibanke su nam broj 21. user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 503
27.3.2011 3:04:54   
liliana
Jedno pitanjce: da li se svake sledeće cipelice uzimaju za broj veče od prethodnih ili za 2 broja? T. prve su 18, a sada trebamo kupit druge, pa me zanima da li kupujem br. 19 ili 20?user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 504
27.3.2011 8:52:07   
Anoniman
liliana nema pravila kao sto vidis , ja uvek merim stopalo i ulozak , probam sto puta user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 505
27.3.2011 9:25:53   
mejvis
Mi smo pre nove godine kupili 20 patofne i sada opet 20 patikiceuser posted image Probala sam 21 ali dete pliva u njima! A pavle i polino uopšte nemaju iste kalupe, polino 21 iste su kao i pavle 20!user posted image
Baš je bezveze to, sve se mislim da sam mu uzela male pa stalno pipkam gde mu je prstić i merim sa drugom obućom.....
A kaže mi jedna koleginica da tek posle godinu dana nogica kreće da raste brže pa onda važi svaka 2-3 meseca veći broj! A ja mislim da je i to individualno....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 506
27.3.2011 19:42:37   
nencydrew
Ma, da.Moja Bubi sad sa 4,5 nosi skoro pola godine jedan broj, a pre toga je stalno menjala

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 507
28.3.2011 0:41:32   
sonja021
za mame iz novog sada..otvorila se radnja sportske obuce i odece za decu u Merkatoru na medjuspratu. tu sam uzela malom nike, 24 br, 2200din.

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 508
28.3.2011 8:24:04   
Jeca*
u adidasu smo kupili Luki disney patike
user posted image

odusevljen je i on, a i meni se bas bas svidjaju. A kostale su samo 900dinara user posted image  on vec ima patike, ali evo sad ima jos jedne da promeni user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 509
28.3.2011 8:27:15   
zoća
baš su slatke.Mi smo još mali,ali jedva čekam da stasa do patika

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 510
28.3.2011 8:55:50   
nela79
IZVORNA PORUKA: Jeca*

user posted image

odusevljen je i on, a i meni se bas bas svidjaju. A kostale su samo 900dinara user posted image  on vec ima patike, ali evo sad ima jos jedne da promeni user posted image

Jeco u kojoj Adidas radnji si kupila ove patike da kupim i ja svom Vanji. da ima da promjeni :)

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 511
28.3.2011 8:57:37   
NadaR
Da li je cuo neko za Wink obucu?

Moja mama juce kupila M. preslatke patike ,br 27 user posted image (kad  prije ?!user posted image )

Ja nisam nikada ni cula za njih user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 512
28.3.2011 9:10:08   
nela79
Ja sam vidjala uglavnom Wink patike za odrasle , mada kad sam trazila cizme za Vanju vidjela sam i njihove. Cijena im je bila prihvatljiva a uopste nisu izgledale lose

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 513
28.3.2011 9:14:18   
Jeca*
Mi smo skoknuli do mojih (Pozarevac) pa smo tamo kupili, ali mislim da ih ima i ovde po Bgu.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 514
28.3.2011 9:15:19   
NadaR
Nisam ni pitala koliko su kostale user posted image .

Ne djeluju lose user posted image

Vidjecemo ! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 515
28.3.2011 10:04:29   
Shishica
Ja vise ne znam sta detetu kupiti od obuce....
Da li plitko ili duboko, da li kruto ili mekano, da li otvoreno ili zatvoreno user posted image

Sad imamo ove user posted image

Jedva joj obujem, a kad je stavim da hoda u njima izuju se..

Sad treba traziti za prolece pa za leto... a skupe su..

Za leto ne mogu zatvorene, pobogu i ja bi se uparila, ali sta onda uzeti a da ne upadaju kamencici...

Pored raznih misljenja ja sam ipak za ono da dete ide boso i da ima plitku obucu i mekanu....
Mada i ono drugo ima logike nekako sam vise za ovu varijantu...

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 516
28.3.2011 10:10:45   
*Alexx*
Shishice, ako ti dete ne hoda stabilno, moras imati duboku obucu, da ne izvrne zglob. Dakle, mekana i duboka. Nece ona biti ceo dan u njima, samo napolju kad hoda.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 517
28.3.2011 10:21:30   
bebać

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Moja mama juce kupila M. preslatke patike ,br 27 user posted image (kad  prije ?!user posted image )

Nado ja sam Sergeju jednom kupila takve cipelice,nisu bile loše,imale su anatomski i cijena im je nešto oko 12 eura bila....ma znaš šta,takve i treba nosaz jer bar moje dijete nosi ih 3 mjeseca i onda 'Jovo na novo'user posted image

Gledam one Polino što su omanjale,pa adidasove patikice,sandalice,cipelica...sve novo stoji....em mi žao dat,žao mi i prodat...a više to niko neće obući...jednom ću svejedno pobacat izgledauser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 518
28.3.2011 10:23:18   
bebać

user posted image

Jeso slatke su,ima ikod nas jedna radnja što nudi 'Disney' obuću i ostale artikle....ja kontam sad na proljeće mu uzet pape one otvorene isto Disney

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 519
28.3.2011 11:08:23   
Shishica

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Shishice, ako ti dete ne hoda stabilno, moras imati duboku obucu, da ne izvrne zglob. Dakle, mekana i duboka. Nece ona biti ceo dan u njima, samo napolju kad hoda.

A u proseku do kog meseca je to? Ajde da prolece izgura sa necim sto je duboko..ali za leto bar da ima nesto lagano.. imace tad punih 14. meseci..
A te sto sad imamo..je li to dosta duboko?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 520
28.3.2011 11:12:47   
*Alexx*
Da, ove cipelice su OK. Pa ne znam kako ti hoda dete. Ako je baš stabilna, ako ide bez problema sama, onda može i nešto plitko. Daleko ti je još za sandalice, imaš još par meseci fore, a do tada će ona em bolje hodati em biće izbor u radnjama. 

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 521
28.3.2011 11:18:26   
Lu
IZVORNA PORUKA: bebać

user posted image

Jeso slatke su,ima ikod nas jedna radnja što nudi 'Disney' obuću i ostale artikle....ja kontam sad na proljeće mu uzet pape one otvorene isto Disney

Gdje je to Bebać, objasni miuser posted image
Jeco, preslatke suuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 522
28.3.2011 11:21:36   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nada RR

Ja znam da se Wink papice raspadaju vrlo brzo, vidim u vrtiću, mame kupuju po troje godišnje, umjesto da kupe jedne kvalitetneuser posted image
Za obuću ne znam.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 523
28.3.2011 11:22:50   
Shishica
A pa nisam jos htela u pohod za sandalicama nego pitam.. user posted image

A ne hoda jos ona sama nego samo kad je drzimo za ruke i to samo unutra.. cisto razmisljam da cemo za mesec dana kupiti nesto za prolece pa razmisljam sta i kako to da bude...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 524
29.3.2011 11:07:32   
Anoniman
Choopa preslatke su user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here